Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Akárki akármit mond a statom bizonyítja, hogy igazam van és ez a játék úgy van megírva, hogy egyes embereket direkt rak szopóágra napokra, hetekre. És csak és kizárólag gyökér csapattársakat rak be melléje. Ellenfélnek pedig besorsolja a közepes vagy annál erősebb stattal rendelkező játékosokat. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy ha top tankként megölök 4-7 ellen tankot és mégis veszítünk, mert az összes noob csapattársam meghal úgy, hogy még sebezni sem sebbzet, nemhogy ölt volna, akkor én vagyok a noob.
Hiába mondok taktikát, hiába villogok a térképen. Az idióta barmok, mint a lemmingek elmennek egy irányba(ráadásul a rossz irányba) és meghalnak mindig 2-3 közepes tanktól!!!
Én meg ölöm az ellent, kapok a topgun & steel wall medálokat sorban és az elmúlt két napban a duplázó/triplázó győztes csatáimon kívűl a többi csata 80%-a vereséggel zárult. Már van olyan tankom amire ha ránéz valaki azt hiszi nem tudok játszani... Panther-el is alig nyerek, pedig 2 kill minden csatában megvan.
Holnap indulok funcup-on és szét fogok lőni mindenkit a PZ III-al.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest