Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

Akárki akármit mond a statom bizonyítja, hogy igazam van és ez a játék úgy van megírva, hogy egyes embereket direkt rak szopóágra napokra, hetekre. És csak és kizárólag gyökér csapattársakat rak be melléje. Ellenfélnek pedig besorsolja a közepes vagy annál erősebb stattal rendelkező játékosokat. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy ha top tankként megölök 4-7 ellen tankot és mégis veszítünk, mert az összes noob csapattársam meghal úgy, hogy még sebezni sem sebbzet, nemhogy ölt volna, akkor én vagyok a noob.

Hiába mondok taktikát, hiába villogok a térképen. Az idióta barmok, mint a lemmingek elmennek egy irányba(ráadásul a rossz irányba) és meghalnak mindig 2-3 közepes tanktól!!!

Én meg ölöm az ellent, kapok a topgun & steel wall medálokat sorban és az elmúlt két napban a duplázó/triplázó győztes csatáimon kívűl a többi csata 80%-a vereséggel zárult. Már van olyan tankom amire ha ránéz valaki azt hiszi nem tudok játszani... :W Panther-el is alig nyerek, pedig 2 kill minden csatában megvan.

Holnap indulok funcup-on és szét fogok lőni mindenkit a PZ III-al.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés