Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #19099 üzenetére
Így van, pontosan erre tippeltem!
Még nagyon kezdő koromban mentem fixtornyos TD-kel, de hamar frusztrálóvá vállt a dolog.
Nagyon sokat veszít egy tank a felxibilitásából, ha nincs forgótornya...A gun deppel hasonló a dolog; a 8 fokosnál kisebb gun depes tankokat csak akkor tartom meg, ha valami komoly extrát tudnak felkínálni "viszonzásul" - pl. AMX 50 100, ugyebár nem kell részleteznem; miért?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez a Churchill I olyan tank, mint a TOG II. Mindenki ezt lövi
-
diegho
nagyúr
válasz
Angel1981 #19094 üzenetére
Csak arra vigyázz, ha eléd áll egy O704, akkor ő fog nyerni, mert 3 lövések vagytok egymásnak, csak ő gyorsabban tölt! Ezzel már el is mondtam mindent arról, hogy miért szar az E4. Ha ugyanabból az osztályból az egyel kisebb megver 1on1, akkor baj van. Ráadásul az E széria lánctalpa nagyon gyenge, kicsit szögben állsz és átlövik. E3-at is!
-
[HUN]Dani
őstag
Kifejlesztve:T110E4 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 211000. Elköltött szabad tapasztalat: 0. Végre megvan.. Nekem nem nagyon jött be a T30, épp ezért többek tanácsára a T110E4-et meg sem veszem. Inkább csinálom az E3 ágát, azok a td-k szerintem jobban bejönnek majd nekem.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #19089 üzenetére
Látod Antonius, a szárnyad alá vetted, terelgetted, és így hálálja meg... Mai fiatalok...
-
zsolthee
senior tag
pörgős kis Comet csata...
-
Tomi0703
addikt
Na, ezt is megéltem, első banom a játékban. Szerencsére csak a csetről... Nem is baj, de már hiányoznak a meccs végi anyázások pedig még 2 napig ki kell bírnom.
Azt mondjuk nem tudtam, hogy játékon belül sem tudok így írni senkinek, még a kláncsetbe se...Ez mondjuk kibaszás. Ha meg szakaszba megyek nem tudok írni (ugye mikrofonom még most sincs)...
Ja, bocs Anti de nem tudok visszaírni.
Talán ezt olvasod.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Flatron710 #19071 üzenetére
Hát ez szép! Grat!
-
Flatron710
tag
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
Azta k.
A kredit ehhez mérten nem is sok viszont...
-
sith7
félisten
válasz
gg
-
Magany
tag
válasz
Nagyon komoly!!! Gratula!
-
Angel1981
veterán
válasz
Ez nagyon durva!
-
Flatron710
tag
Megvan az első Fadin medálom!
A T95-ös kör után ismét TD-vel, a Dickermax-al jött össze kisebb medáleső.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz
zsolthee #19068 üzenetére
Nem pontatlan, hanem kiszámíthatatlan a szórása.
Majd minden gépen lehet tudni hogy kb. mennyi ideig célszerű várni a célzókör összeszűkülésére lövés előtt. Vannak olyan gépek aminél töltés után egyből el lehet engedni a golyót, van aminél kell kicsit várni, de a japán csodáknál néha olyan érzésem van mintha arty-val játszanék. Teljesen beszűkült célkeresztnél is van hogy szanaszéjjel mennek a lövedékek. Hozzáteszem, az STB1 nincs meg, de ki van fejlesztve, és csak az előtte levő kettő tapasztalatairól tudok nyilatkozni, de a type61-en az STB lövegje van.[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #18939 üzenetére
Ezután a replay után nem tűnik annyira pontatlannak a STB ágyúja...
De az, hogy az IS7 alját olyan közelről nem lőtte át, az valóban hajmeresztő
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Ma nagyon nincs mellettem az RNG hogy büdös k anyját. Minden 2. lövésem mellé megy akár 100m akár 500m akár közvetlen közelről lövöm. És ezt TDvel fullbecélzás mellett -.-
-
törölt tag
Jó volt a csapat
-
zozyk
addikt
Sajna az arty kikapott a végén...
Replay:link -
csapee
őstag
Már az off-topic is tele siemkákkal, nem lehetne nyitni egy off-off-topicot?
-
Antonius1978
addikt
válasz
[HUN]Dani #19023 üzenetére
En is veletlenul jottem ra erre a gyenge pontra, marmint az IS-4-nel.
Lakewillen tortent a varosban, en E-75-el voltam.A varosban az IS-4 beallt a bal feloli/legszelso uton egy tormelekhalom moge.Csak az oldala latszott ki es a tornya.Az oldalat lohettem, mert nem ment at, es akkor vettem eszre, hogy hoppa, mi van ott a torony kozepen ? Epp olyan volt mint az IS-3 gyenge pontja.
Megprobaltam es persze atvitte, de volt olyan is hogy pattant ha jol emlekszem, talan felrement a loves.
Vegul ezzel a modszerrel ki tudtam loni, az is igaz, hogy az E-75 azert magasabb es ra letetett latni valamelyest a gyenge pontra.Azonos magassagu tankkal nem tudom hogy menne. -
Djuree
félisten
érdekes, nekem ott nem nagyon akarja vinni. de akkor próbálom ott lőni inkább, én a kupolát próbálom lőni ha csak a torony látszik, azt inkább átviszi, csak az meg kicsi.
Tomi0703: mondom, nem tudtam. én ott hiába lőttem eddig nem nagyon vitte, ha felcsúszott a kupolára akkor beadta.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
minden estre nyugtató nélkül nem érdemes vele játszani...
-
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #19029 üzenetére
nekem volt vele 5 killes csatám (Erlenberg, encounter) és csak első osztályt ért. Pedig nem frag volt.
Diarmand-nak sikerült vele az ász is (Ruinberg, encounter).
Totál paradicsom ellenfelek kellettek hozzá, mindkét esetben, úgy, hogy nekem akkoriban 130 körül volt a WN8-om. És abban a társaságban a jelek szerint én voltam a csúcs.... -
h1mpi
félisten
DW2-nél tartok, de nem mondok semmit, mert csak beírtam a keresőbe és értek mindent
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/keres.php?stext=dw2&submit=
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Eladtam kv 85,megvettem t 150!
Kérdésem az lenne kell-e a top löveg rá? -
[HUN]Dani
őstag
Ha az ST-I bejön akkor az IS-4 is befog. Ugyanazt a játékstílust igényli mindkét tank szerintem. IS-4 frontja IS-7-hez képest talán gyengébb (bár én ezt nem vettem észre, mert engem mindig mindenki belőtt IS-7-ben ülve..), de az oldala az eszméletlen mennyiségű lövést képes benyelni.
IS-4 legnagyobb gyenge pontja szemből a torony. Hasonló kialakítása van, mint az IS-3 tornyának, így ott könnyen belőhető. Szerencsére ezt azért nem mindenki ismeri.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #19021 üzenetére
Ez is olyan, kinek mi jön be ... van aki esküszik a med - ekre, van aki 2 - t nem tud lőni vele
Megoldás: tesztszerver
-
jozefgucci1
addikt
Kicsit elbizonytalanítottatok ezzel az IS4 vs IS7 kérdéssel mert én szentűl azt néztem eddig , hogy a 7 jobban pattint mint a 4 . Megvolt mind a kettő , mert még akkor húztam ki amikor az IS4 Tier9-es volt azóta nem is mentem vele
Mostanában gyűjtögetem a pénzt megint a T57Havy-re és gondoltam utána megveszem az IS7-et . Akkor lehet mégse ha ennyire szar .
Tegnap klántársal toltunk húsz csatát Typ59-el . Nagyon jól adta szinte csak Tier8 -ban voltunk vele és amire rámentünk azt megettük . Még mindig egészen használható kis prémtank .
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat, meglátjuk .... 80k xp választ el a 4 -től, a 7 volt az első 10 -esem, még megvan, nekem bejött
ST-I nagyon brutális, nem olyan kemény, mint a buffolt Béla, de agilisebb, és azért a tornya tud pattintani
-
sith7
félisten
Miért jobb a 4, mint a 7 ?
Miben jobb ? -
Tomi0703
addikt
válasz
dfsz34 #19007 üzenetére
Ja, igazából kipróbáltam őket teszten, tetszett mindegyik, de mégsem tudok dönteni. Ennél a fostalicskánál csak jobb...
(#19008) sith7: De, eldöntöttem. Mondom adok neki 3 kört. Mindegyikben sebeztem 1900 és 2000 között. Jólvan, eladom, de egy utolsó utánit megyek vele, 3300 dmg.
(#19009) fradi81: Ez az, eddig sem volt valami fényes (2500 felett volt valamivel), de most ugye 2400 körül van... Ez már azért bosszant.
(#19010) rlazol: Mostanában csak néha dupláztam, de most mentem vele jó pár kört. Inkább veszek a pénzből valami normálisabb tankot.
-
Tomi0703
addikt
Elérkezdtem ahhoz a pillanathoz, hogy eladom az IS-7-et. Ez egy ipari hulladék. Persze az én hibám, tudom. Ma egy 100-ast esett vele az átlagsebzésem... Úgy megutáltam...
Már csak az a kérdés mi legyen helyette? E5, E-100, IS-4?
-
törölt tag
Izgalmas csata volt
A végén egyedül maradtam egy full HP-s T28 prot-tal szemben, volt 7x HP-m, inkább elbújtam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel