-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #19099 üzenetére
Így van, pontosan erre tippeltem!
Még nagyon kezdő koromban mentem fixtornyos TD-kel, de hamar frusztrálóvá vállt a dolog.
Nagyon sokat veszít egy tank a felxibilitásából, ha nincs forgótornya...A gun deppel hasonló a dolog; a 8 fokosnál kisebb gun depes tankokat csak akkor tartom meg, ha valami komoly extrát tudnak felkínálni "viszonzásul" - pl. AMX 50 100, ugyebár nem kell részleteznem; miért?
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #19097 üzenetére
Akkor fejleszd ki az Brit tízes TD-t, vagy várd meg a Firefly ágat..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
Ez a Churchill I olyan tank, mint a TOG II. Mindenki ezt lövi
Fully electric lifestyle!
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #19094 üzenetére
Csak arra vigyázz, ha eléd áll egy O704, akkor ő fog nyerni, mert 3 lövések vagytok egymásnak, csak ő gyorsabban tölt! Ezzel már el is mondtam mindent arról, hogy miért szar az E4. Ha ugyanabból az osztályból az egyel kisebb megver 1on1, akkor baj van. Ráadásul az E széria lánctalpa nagyon gyenge, kicsit szögben állsz és átlövik. E3-at is!
-
[HUN]Dani
őstag
Kifejlesztve:T110E4 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 211000. Elköltött szabad tapasztalat: 0. Végre megvan.. Nekem nem nagyon jött be a T30, épp ezért többek tanácsára a T110E4-et meg sem veszem. Inkább csinálom az E3 ágát, azok a td-k szerintem jobban bejönnek majd nekem.
magyarsrac
-
Enzolord
addikt
válasz Antonius1978 #19089 üzenetére
Látod Antonius, a szárnyad alá vetted, terelgetted, és így hálálja meg... Mai fiatalok...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #19086 üzenetére
CSata közben nem voltam biztos, csak sejtettem.. És most, hogy kiraktad a képet, beugrott..
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #19084 üzenetére
Tudtam, hogy valahonnan ismerős a név..
Pár hete ellened csatáztam.. Kikaptunk..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
zsolthee
senior tag
pörgős kis Comet csata...
-
Tomi0703
addikt
Na, ezt is megéltem, első banom a játékban. Szerencsére csak a csetről... Nem is baj, de már hiányoznak a meccs végi anyázások pedig még 2 napig ki kell bírnom.
Azt mondjuk nem tudtam, hogy játékon belül sem tudok így írni senkinek, még a kláncsetbe se... Ez mondjuk kibaszás. Ha meg szakaszba megyek nem tudok írni (ugye mikrofonom még most sincs)...Ja, bocs Anti de nem tudok visszaírni. Talán ezt olvasod.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Flatron710 #19071 üzenetére
Hát ez szép! Grat!
-
Flatron710
tag
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
h1mpi
félisten
Azta k.
A kredit ehhez mérten nem is sok viszont...
-
sith7
félisten
gg
-
Magany
tag
Nagyon komoly!!! Gratula!
-
Angel1981
veterán
Ez nagyon durva!
-
Flatron710
tag
Megvan az első Fadin medálom! A T95-ös kör után ismét TD-vel, a Dickermax-al jött össze kisebb medáleső.
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
emre
veterán
válasz zsolthee #19068 üzenetére
Nem pontatlan, hanem kiszámíthatatlan a szórása.
Majd minden gépen lehet tudni hogy kb. mennyi ideig célszerű várni a célzókör összeszűkülésére lövés előtt. Vannak olyan gépek aminél töltés után egyből el lehet engedni a golyót, van aminél kell kicsit várni, de a japán csodáknál néha olyan érzésem van mintha arty-val játszanék. Teljesen beszűkült célkeresztnél is van hogy szanaszéjjel mennek a lövedékek. Hozzáteszem, az STB1 nincs meg, de ki van fejlesztve, és csak az előtte levő kettő tapasztalatairól tudok nyilatkozni, de a type61-en az STB lövegje van.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
zsolthee
senior tag
válasz diegho #18939 üzenetére
Ezután a replay után nem tűnik annyira pontatlannak a STB ágyúja...
De az, hogy az IS7 alját olyan közelről nem lőtte át, az valóban hajmeresztő
[ Szerkesztve ]
-
-
scyllarus
veterán
válasz Mardel #19058 üzenetére
Ennek az Ász szintje jó alacsonyan lehet. Mindenki utálja, vacak is, sok jobb játékos szerintem átugorja freeből. Istennek hála, hogy rég túl voltam azon a tieren, mikor behozták.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Simi37
őstag
Ma nagyon nincs mellettem az RNG hogy büdös k anyját. Minden 2. lövésem mellé megy akár 100m akár 500m akár közvetlen közelről lövöm. És ezt TDvel fullbecélzás mellett -.-
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
törölt tag
Jó volt a csapat
-
zozyk
addikt
Sajna az arty kikapott a végén...
Replay:link -
Enzolord
addikt
válasz Stigma.HC #19048 üzenetére
Miért? Ki keresett? Azt se tudom, hol a telefonom... ;
-
Enzolord
addikt
válasz csapee #19046 üzenetére
De oda csak 600 WN8 alattiak mehetnek be..
-
csapee
őstag
Már az off-topic is tele siemkákkal, nem lehetne nyitni egy off-off-topicot?
Csapee
-
Antonius1978
addikt
válasz [HUN]Dani #19023 üzenetére
En is veletlenul jottem ra erre a gyenge pontra, marmint az IS-4-nel.
Lakewillen tortent a varosban, en E-75-el voltam.A varosban az IS-4 beallt a bal feloli/legszelso uton egy tormelekhalom moge.Csak az oldala latszott ki es a tornya.Az oldalat lohettem, mert nem ment at, es akkor vettem eszre, hogy hoppa, mi van ott a torony kozepen ? Epp olyan volt mint az IS-3 gyenge pontja.
Megprobaltam es persze atvitte, de volt olyan is hogy pattant ha jol emlekszem, talan felrement a loves.
Vegul ezzel a modszerrel ki tudtam loni, az is igaz, hogy az E-75 azert magasabb es ra letetett latni valamelyest a gyenge pontra.Azonos magassagu tankkal nem tudom hogy menne. -
Djuree
félisten
érdekes, nekem ott nem nagyon akarja vinni. de akkor próbálom ott lőni inkább, én a kupolát próbálom lőni ha csak a torony látszik, azt inkább átviszi, csak az meg kicsi.
Tomi0703: mondom, nem tudtam. én ott hiába lőttem eddig nem nagyon vitte, ha felcsúszott a kupolára akkor beadta.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
minden estre nyugtató nélkül nem érdemes vele játszani...
-
rlazol
veterán
válasz scyllarus #19029 üzenetére
nekem volt vele 5 killes csatám (Erlenberg, encounter) és csak első osztályt ért. Pedig nem frag volt.
Diarmand-nak sikerült vele az ász is (Ruinberg, encounter).
Totál paradicsom ellenfelek kellettek hozzá, mindkét esetben, úgy, hogy nekem akkoriban 130 körül volt a WN8-om. És abban a társaságban a jelek szerint én voltam a csúcs....Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
scyllarus
veterán
Abból ne vonj le következtetést, hogy azzal az izével hogy megy Nekem hálistennek kimaradt, az adatai szánalmasak, ellenfélként meg csak free frag.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
h1mpi
félisten
DW2-nél tartok, de nem mondok semmit, mert csak beírtam a keresőbe és értek mindent
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/keres.php?stext=dw2&submit=
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Eladtam kv 85,megvettem t 150!
Kérdésem az lenne kell-e a top löveg rá?Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
[HUN]Dani
őstag
Ha az ST-I bejön akkor az IS-4 is befog. Ugyanazt a játékstílust igényli mindkét tank szerintem. IS-4 frontja IS-7-hez képest talán gyengébb (bár én ezt nem vettem észre, mert engem mindig mindenki belőtt IS-7-ben ülve..), de az oldala az eszméletlen mennyiségű lövést képes benyelni.
IS-4 legnagyobb gyenge pontja szemből a torony. Hasonló kialakítása van, mint az IS-3 tornyának, így ott könnyen belőhető. Szerencsére ezt azért nem mindenki ismeri.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #19021 üzenetére
Ez is olyan, kinek mi jön be ... van aki esküszik a med - ekre, van aki 2 - t nem tud lőni vele
Megoldás: tesztszerver
-
jozefgucci1
addikt
Kicsit elbizonytalanítottatok ezzel az IS4 vs IS7 kérdéssel mert én szentűl azt néztem eddig , hogy a 7 jobban pattint mint a 4 . Megvolt mind a kettő , mert még akkor húztam ki amikor az IS4 Tier9-es volt azóta nem is mentem vele Mostanában gyűjtögetem a pénzt megint a T57Havy-re és gondoltam utána megveszem az IS7-et . Akkor lehet mégse ha ennyire szar .
Tegnap klántársal toltunk húsz csatát Typ59-el . Nagyon jól adta szinte csak Tier8 -ban voltunk vele és amire rámentünk azt megettük . Még mindig egészen használható kis prémtank .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat, meglátjuk .... 80k xp választ el a 4 -től, a 7 volt az első 10 -esem, még megvan, nekem bejött
ST-I nagyon brutális, nem olyan kemény, mint a buffolt Béla, de agilisebb, és azért a tornya tud pattintani
-
sith7
félisten
Miért jobb a 4, mint a 7 ?
Miben jobb ? -
Tomi0703
addikt
válasz dfsz34 #19007 üzenetére
Ja, igazából kipróbáltam őket teszten, tetszett mindegyik, de mégsem tudok dönteni. Ennél a fostalicskánál csak jobb...
(#19008) sith7: De, eldöntöttem. Mondom adok neki 3 kört. Mindegyikben sebeztem 1900 és 2000 között. Jólvan, eladom, de egy utolsó utánit megyek vele, 3300 dmg.
(#19009) fradi81: Ez az, eddig sem volt valami fényes (2500 felett volt valamivel), de most ugye 2400 körül van... Ez már azért bosszant.
(#19010) rlazol: Mostanában csak néha dupláztam, de most mentem vele jó pár kört. Inkább veszek a pénzből valami normálisabb tankot.
-
Tomi0703
addikt
Elérkezdtem ahhoz a pillanathoz, hogy eladom az IS-7-et. Ez egy ipari hulladék. Persze az én hibám, tudom. Ma egy 100-ast esett vele az átlagsebzésem... Úgy megutáltam...
Már csak az a kérdés mi legyen helyette? E5, E-100, IS-4?
-
törölt tag
Izgalmas csata volt
A végén egyedül maradtam egy full HP-s T28 prot-tal szemben, volt 7x HP-m, inkább elbújtam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook