-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mno
tag
Persze, ha mutatja magát, nem mozog és el is találod Nagyon jó TD a JgPz4, de átütése a halála, 132-171 pen, kategóriatársainak a sima pct-je üt akkorát mint neki a goldja.Tier 6-7 ellen nagyon jó, de tier 8ban szenvedős. Meg lehet oldani persze ott is szituációkat, de városi pályákon és egyéb nem kifejezett "TD" pályákon tier 8 ellen nagyon gondolkozni kell hogy mit kell tenni, hogy ne legyen átlag alatti csata. De szerencsére tierjében és 7esek ellen ügyesen használva szinte OP jó legénységgel, csak mindenki siet Jagdpantherre legtöbbször, gyorsan túllépnek rajta. Én nagyon élvezem, E25el azonos skill kiosztású legénység fő oka hogy közel 800 csatát mentem vele, és jól is megy, 64% win, 1550 körüli átlagsebzés.
Joe
-
-
mno
tag
Köszi a válaszokat, kikísérletezem hogy jó legyen
Joe
-
mno
tag
sziasztok!
Régen játszottam, kevés időm miatt, ma felraktam újra gamet, és próbáltam modolni, de célzó és zoom beállításoknál elakadtam, régebben át lehetett írni fájlt, nekem tökéletesen elég volna egy 4 lépcsős 4-8-16-24 zoom de nem találok olyat, vagy 60x zoom modok vannak(ami nekem nagyon sok) vagy van egy vitris féle 30x de ott is sok nekem a lépcső. Lehet ezt valahogy szerkeszteni vagy felejtős? Régebben egyszerű volt, bocsi de kicsit lemaradtam
Joe
-
mno
tag
Nekem E25re Töltésgyorsító + ventilátor + periszkóp 3as jött be leginkább, persze megjegyzem, álcafestés és fullos álca van legénységen, így feleslegesnek érzem álcahálót ebben az esetben (meg ugye ott a 6.érzék, és tolatni is borzasztóan gyorsan tud).
Joe
-
mno
tag
Persze, csak meglepett a véleménye, hogy E25nek "nincs értelme". Nekem megvan E25, pont tegnap lett meg vele 100 csatám, és eddig ilyet futottam vele:
Hatalmas fun tank, és hatékony is, persze jó legénység van benne meg kell goldot használni, 150 pen T8asok ellen sokat nem ér szemből. De összességében nagyon jó prémium TD.
[ Szerkesztve ]
Joe
-
mno
tag
válasz Urshini #49369 üzenetére
A hellcat jobb E25nél? Ezt hogy érted? Hogy amiatt nem játszható E25 rendesen, vagy nagyobb fun Hellcat és nagyobb hatékonysága? Ha valami gond van E25el az pár pályán ahol nem lehet flankelni, T8as csaták, golddal se viszi át soknak frontját. 2K feletti átlagsebzésem van E25el, nem hiszem Hellcattal olyan könnyű lenne azt hozni.
[ Szerkesztve ]
Joe
-
mno
tag
Egy jó 5X kör JT88al
Joe
-
mno
tag
válasz Jo33by #31195 üzenetére
Hasonló cipőben járok.
Jagdpanther, első 100 csata, 1884es átlagsebzés és 1,6 kill átlag mellett 49% winrate És ami érdekes nem sokat voltam top tier a 100 csatában, és többször volt esély is 50% alatt mint felett, ebben kellett boldogulni. Nem akartam szabad tapasztalatot elhasználni de nem bírtam ki, kifulloztam rajta mindent fele csata után, mikor kb 43% winratem volt, és éppen most a 100. csata után kifejlesztettem JP2 és Ferdit is. Az elmúlt két hétvégén az 5x és 3x akciónak köszönhetően nagyon jött XP. Remélem hogy most már elit változik a helyzet és winrate is javulni kezd.
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest