-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Mostanság nem volt időm és kedvem modokat kiadni, de ha szépen megkértek, felteszem a "sajátomat".
Egyébként őt szoktam átszerkeszteni: link (9.2-höz a script fájlait cserélni kell, utolsó hsz. írja, melyeket és honnan). Ebben a korábban ismert módon módosíthatóak a lépcsők számai és az értékek.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
E25-tel kapcsolatban azt tudom mondani, amit korábban: Ezt a tankot nem azért érdemes megvenni, amiért a prémiumokat általában. Ezzel nem fogod halálra keresni magad és 6 skilles legényeket csinálni, viszont cserébe olyan játékélményt nyújt, amit csak nagyon kevés másik tank.
Az E25 egy kullancs! Nem csak kinézetére, de stílusát tekintve is. Arra való, hogy az ellenséges haderő bőre alá mászva lassan szívd a vérüket.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dfsz34
őstag
Az E25 álcája lényegesen jobb, tapasztalat is ezt mutatja, de itt a linken más [link] is erre az eredményre jutott.
E25 25.14, hellcat 20.97.
Egyértelmű továbbá az is, hogy egy az egy ellen semmi esélye a hellcat-nak, maximum akkor, ha talál egy jó hull down helyet és az e25 meg van olyan bolond, hogy egy helyben állva próbálja kiszedni a tornyát mutató hellcat-ot.
Előfordulhat, de ugye ettől még nem lesz jobb a hellcat.
Az e25-nek egy gondja van, az ágyú ugye. Ismerni kell a gyenge pontokat és gondolkodni, hogyan lehet oldalba, hátba kapni az ellent.
Hellcat-nak jobb az ágyúja, meg forog a tornya is, ezért sok paradicsom úgy is használja, mint egy nehéz tankot. Megy előre nyílt terepen, aztán egy helyben állva puffogtat a felbukkanó ellenfélre. A fejem fogom ilyenkor. Ez az egyik oka, amiért kikapcsoltam a nemzetek csatáját, nem akarok ilyen hellcat csatákat. Már szánalmat éreztem szegény, jobb sorsra érdemes hellcat iránt ilyen idióták kezében.
Mindent összevetve, szerintem is az E25 a jobb, ráadául mm kedvezménye van, ugyanazokkal találkozik, mint a hellcat.
A hellcat is nagyon jó tank, ha valaki nem akar prémet venni, akkor ajánlható, bár egy dolgot érdemes megfontolni, nem olyan op tank, hogy kigurul a paradicsom és szétlövi az ellent vele. Az FTR-en volt az ábra, hogy bizony bizony a hellcat-al átlagos tudás feletti játékosok tudnak csak op módon játszani. Átlag és az alattiak esetében meg eléggé alul teljesít a hellcat. Ezt mindenképpen érdemes megfontolni.
[ Szerkesztve ]
-
Urshini
tag
Fullos Hellcatnek jobb a spot távolsága és a camoja is, mint a fullos E-25-nek. Ez által ha az ellenségnél van akkor én előbb spottolom őt, mint ahogy elhelyezkedhetne, ez nagy taktikai előny! Amikor 1v1-be kerültem vele akkor simán megettem (persze ez függ attól ki üll benne). Ha spot távolságba kerül az E-25 akkor 350 méterig simán lőhetem a Hellcatel, mert nem lát meg.
[ Szerkesztve ]
"ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"
-
emre
veterán
Nem kell mindenkinek hitelt adni. Itt bárki tesztelhet, a vépistikétől kezdve a vérpofiig bezárólag, és borítékolható hogy nem ugyanazokat a következtetéseket fogják levonni.
Az a legbiztosabb ha érdekel valamelyik gép akkor letöltöd a teszt klienst és kipróbálod magad.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Jo33by
tag
Már majdnem megvolt a dupla az új ferdivel...de mégse. Medálokat azt adja ha kell ha nem már elit lövész + mesterlövész+pusztító már minden vagyok vele. De még a duplát nem sikerült összehoznom. A sebességem vetekszik a T28 proval olyan lassú pedig a középső motor van fent.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest