-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mika117
csendes tag
Sziasztok
Az is 4 vagy is 7
kv4 nagyon op 2 csillagom van vele imádom jobb vagy rosszabb lessz az is 4?R.I.P. Paul Walker :'(
-
mika117
csendes tag
Az utánalévők annyira nem hatottak meg főleg a T110E5 nem tetszik max a M48patton ami bejönne de igazábol TD párti vagyok . FOS is tetszik meg minden de soma sau nál megáltam vele mi az a tankkk???
Free xp nincs anyim az életbe soha nem lessz[ Szerkesztve ]
R.I.P. Paul Walker :'(
-
mika117
csendes tag
Amugy ha már igy kérdezősködök T95 vgy T30 a jobb ?
-
mika117
csendes tag
ITT a profilom ha valaki szakaszozna szoljon wotankerhun nem vagyok olyan tapasztalatlan de van mit tanulnom
-
mika117
csendes tag
Köszi szépen a gyors válaszokat 3 millát kéne összeszednem T30 kivan fejlesztve de csak 400 k m van
[ Szerkesztve ]
-
mika117
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne h melyik tank a legjobb farmolásra nem prém tankok . Köszi
-
mika117
csendes tag
-
mika117
csendes tag
Üdv
Szerintetek az baj hogy soha nem használok goldot ??? Mindig csak olyat lövök amit átudok lőni vagy mindig gyengepontot lövök . 110 szerintetek jó tank mert nekem ez a kedvencem , már minden fajta X es tankot pantitottam vele és IS 4 IS 7 -et löttem vele. amx 13 90 el volt egy nagyon jó menetem nemrég városos pálya elöre mentem X es tankokkal voltam összerakva velem szembe jött 2 db E 100 és mind a 2 - őt leszedtem 1000 sebzésselR.I.P. Paul Walker :'(
-
mika117
csendes tag
Sziasztok !
Megvettem most Jackson-t és nekem nagyon bejön minden csatában minimum 4 ellent kilövök és 1500 sebzést kiosztok vele ami szerintem egész türhető . ha szeretitek a páncélvadászt kisseb tiereknél ez nagyon jó választás legalábbis nekem nagyon bejött .R.I.P. Paul Walker :'(
-
mika117
csendes tag
Köszi a válaszokat még annyit h szerintem nagyon elszarták ezt a mostani eventet mert egy kicsi hogy a szarba szed össze 50 k sebzést és a prémi maradhatot volna mint elözö hó ba az ugy jó volt de igy nagyon nem éri meg nagy tankal menni alig lehet 0 ra kijöni nem még majd növelni a kreditmennyiséget.
-
mika117
csendes tag
Sziasztok !
BC 25 T jó tank? nekem most amx 13 90 van és elég jó érdemes továbbmenni?R.I.P. Paul Walker :'(
-
mika117
csendes tag
MS1 el az elején érdemes veszódni vagy menyek fölfele nagyobb tankokra?
-
mika117
csendes tag
Valaki válaszolna az elözö kérdésemre vagy nem tudjátok?
-
mika117
csendes tag
Valaki nem tudja hogy lehet olyan papirt szerezni amivel meglehet hivni 3 embert ? és kapnak belépöbonuszt?
-
mika117
csendes tag
Na szépek vagytok én meg örülnék 1000 tp nek is egy mecs után 4 es szintemel
-
mika117
csendes tag
-
mika117
csendes tag
válasz Drenadar #17575 üzenetére
Szerintem jol fejezted ki magad szépen leirtad és még Jó is amit irtál igen azt tudom hogy a fentiek drágák és sok a veszteséges csata is Faterom is játszik ő már 2 éve tolja neki már van 8-9-10 es tankja is de nem sokszor megy a 10 -9 essel mert nagyon sokat lehet vele bukni . Most tesznek egy kis jót a most regelőknek mert beraknak pár ujj pályát és azt ügye senki nem ismeri ugyhogy van esélye mindenkinek bár a tapasztalt rokáknak az sem okoz gondot ők mindenből jol kijönnek ha jó a csapat
-
mika117
csendes tag
válasz SoulReaver #17573 üzenetére
Pénzt azt nem szánok rá annyira nem vagyok fan viszont jó játék már ha fullos a géped ami ahoz kell hogy akadásmentesen mennyen fullon ahoz kell ám gép ami nem olcso szoval nekem elég a gépet megvenni Akkor mi van hogyha regelsz ügye elsőre és nem kapsz belépési bonuszt semmit aranyat sem kaptam akkor mit kell csinálni regeljek egy ujjat ?
-
mika117
csendes tag
válasz SoulReaver #17570 üzenetére
Igen Igen mindenki ezt mondja nekem kell kitapasztalni !! na még annyit nem tudom melyik ágba volt de találtam egy 3 as tankot 5 ös ágyuval !!! az mijet durrant ?!!!
-
mika117
csendes tag
válasz Drenadar #17568 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ.
Esetleg még annyit hogy milyen ágba célszerű az elején menni melyik tankokat érdemes itt kifejleszteni 4-5 ös szint után milyen tankok célszerüek .
Én személy szerint a SU-85B vel megyek jelenleg a páncélvadász ágat csinálom viszont hallottam hogy amcsi vagy angol ágon van forgotornyos páncélvadász is hogy akkor most kezdjem ujra azon az ágon és tegyek bele megint pár napot hogy aztán mehessek azzal amivel szeretnék ?R.I.P. Paul Walker :'(
-
mika117
csendes tag
Valaki tudna segiteni ?
Most kezdtem a játékot és tudni szeretném mire figyeljek igy az elején .
Ügye az elején alig vannak pályák de amikor kitapasztalom a pályák jo helyeit stb.. utána megunom a tankot viszont azt nem tudom hogy érdemes-e azonnal ahogy megvan a tp az ujj tankra megvegyem vagy a jelenlegit fejlesszem ki fulra és utána mennyek át másikba?Előre is köszönöm a segitséget.
UI.: Azt még megtudhatnám hol lehet kapni/ venni bonuszkodod meghivós lapot. Üdv M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V15: AMD Athlon Silver 3050U/8GB/256GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest