Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz nyunyu #27901 üzenetére

Sajnos a többi vasat amiket írtál (még) nem ismerem, biztos van papírabb kategória is abban a Tierben heavyként, de én akárhányszor lőttem KV1-S-t szinte mindig bevittem T5 TD vel vagy Heavyvel is.
    Múltkor a Luchs-al azt hittem meglesz, Erlenberg-en annyit pattintottam, hogy már lekopott a festék, persze nem KV1S troll ágyút, de nem egyszer lőtt meg egy Csörcsill, egy AT2, meg egy T34-85. hogy hogy csináltam nem tudom, de aztán a végén nem lett meg. Rohadt kis dög a Luchs, erős ágyú, gyors, és még sokszor pattint is.

cyberwarfare:
    Guiness rekord gyanús, nyunyu-nak meg meg is van az olvasottak szerint :D

myckey:
    Nyilván nem lehetetlen, de eszeveszetten kell forgatni hozzá, amit a KV1 vagy T150 nyugalmi helyzetben is megold. Múltkor nem hittem a szememnek T150-el, Mines déli oldalon kezdtünk, gondoltam na majd én jól bevédem a bázist, figyelem föntről a pilácsolótornyot, meg a dombtetőt is. A dombot nagyon hamar buktuk, egy Hellcat egyből elkezdett kóstolgatni, közben egy artytól is kezdtem kapni az áldást. Ezt megfejelte valamilyen heavy a domb feljáró felől a kő mögül néha kinézve sorozatos tűzzel, meg néha kaptam egyet egyet a világítótorony dombról is. Volt ám pánik, mert a láncomat gyakorlatilag eltűntették a folyamatos tűzzel, de a HP-t csak csipegetni tudták, és csak úgy villogtak a szürke kiflik minden irányból. A végén nyertünk, nekem maradt kábé 50 életerő, na meg az emlegetett acélfal. A szerencsém valószínűleg az volt, hogy egyrészt messze voltam mindenkitől, másrészt hogy mind a világítótoronnyal, mind a dombbal kábé 40-45 fokos szöget zárt be a test, a tornyot ugye forgattam, a feljárónál tűzelő heavy meg nem tudta a hasamat lőni, mert hulldownban voltam. Az arty meg valami csíra lehetett :)

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák