-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Copperpot
tag
Nem az XVM írja a napi statot a noti centerbe, hanem a Vitiris statisztika mod. Itt nézz körül: http://www.wothungary.hu/statisztika-modok
Ha félreértettelek, és a csata indulásakor meg a TAB-ra feljövő ablakban kiírt nyerési esélyre gondolsz, azt az XVM csinálja, és úgy tudod bekapcsolni, hogy megkeresed az xvm.xc file-t a res_mods\xvm\configs könyvtárban, és átírod a "battleLoading", "statisticForm" és a "battleResults" szekcióknál a "showChances" értékét "true"-ra (itt idézőjelek nélkül). A "statisticForm"-nál van még egy "showChancesLive" lehetőség is, ez egy másik értéket is fog adni csata közben a még ki nem lőtt tankok alapján.
(közben megnéztem, hogy mire válaszolsz, és az első bekezdés szól a kérdésedről )
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
wanted5
őstag
De te a magyarországi átlagos gépre gondolsz? Mert azon nem hiszem hogy élvezhetően elfutna.
Ok, itt a fórum te is, meg sokan mások nyilván értenek valamelyest a számítógépekhez, de, amíg rengeteg helyen látok, számtech boltokban 20-30-40 ezer forintért használt komplett számítógépeket, úgy hogy az van melléírva, hogy játékra is tökéletes ... addig nem hiszem, hogy a magyar átlag gépeken simán elfutna.
Mert az a baj, hogy a fentit rengetegen el is hiszik, ugye nem értenek hozzá, és ha véletlen el is indul a játék, de ugye szaggat, azt ők nem is gondolják hibának, hiszen az a számítógép játékra is jó.
Ez a tipikus átlagfelhasználó, és ne gondold, hogy kevés van az ilyen esetekből, itt a fórumon sok hozzáértő összetömörül, de rengetegen vannak akik kb ennyire értenek csak egy számítógéphez. -
mno
tag
Persze, ha mutatja magát, nem mozog és el is találod Nagyon jó TD a JgPz4, de átütése a halála, 132-171 pen, kategóriatársainak a sima pct-je üt akkorát mint neki a goldja.Tier 6-7 ellen nagyon jó, de tier 8ban szenvedős. Meg lehet oldani persze ott is szituációkat, de városi pályákon és egyéb nem kifejezett "TD" pályákon tier 8 ellen nagyon gondolkozni kell hogy mit kell tenni, hogy ne legyen átlag alatti csata. De szerencsére tierjében és 7esek ellen ügyesen használva szinte OP jó legénységgel, csak mindenki siet Jagdpantherre legtöbbször, gyorsan túllépnek rajta. Én nagyon élvezem, E25el azonos skill kiosztású legénység fő oka hogy közel 800 csatát mentem vele, és jól is megy, 64% win, 1550 körüli átlagsebzés.
Joe
-
-
rlazol
veterán
nagyon nagy gratula az ászhoz!
de azért volt mázlid is . Az elején két percig csalinkázol a tankakadályok előtt, mint aki nem tudja, hol tud átmenni. Óriás mázlid volt, h nem spottoltak be. Ezt még heavyvel se illik, mert a 0-s sorból, ahonnan a T43 is jött, jöhet spotter is, és akkor véged. Ha a Chi-To nem jön vissza veled a T43 biztos kilő közelharcban. Ha mégse, akkor utána a KV1, akit már korábban spottoltak a hátsó sorban, te mégis a város felé mentél.
A Jacksont a mező közepén álldigálva lövöd, miközben a fejed fölöd surrognak a Chi-To nak szánt lövések. Ugyanúgy mehettek volna neked is... A hellcat hülye volt, mert ha neked ront, vsz nem tudod követni a fordulóharcban. A jagdot kicsit későn vetted észre, de szépen pattintottad!
A T-34-85 rossz irányba fordult, tanulj meg a mozgó célpont elé célozni, rég ki kellett volna szedned, mire a VK-hoz elért.
A KV1S-nél én biztos megpróbáltam volna sidescrapelni az első pozícióból mert ha jön veled fönn, akkor bajban vagy. De ott biztos volt, h egyszer meg fog lőni, szerencsére kis löveg volt rajta.hibátlan ász nincs - mindegyikben van vhol egy kisebb-nagyobb szerencse. Jól használtad ki a lehetőségeket, ügyesen pattintottál többször is, de a mező közepén álldogálva lövésről szokj le.
meg aztán fura, h egy ilyen lapos, jól lapuló TD-n nincs festés. Egyáltalán nem drága, ha hetente újítod meg, megéri, főleg egy TD-re.
még egyszer gratula!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
robogo81
senior tag
Szerintem arra gondolt hogy mindenki skilljét cseréld álcára,mert az jobb mint a mostani(meg a bia/elit alakulat skill se működhet ebben a felállásban),meg ha egyszer eléri a parancsnok 2. skillje az 45-50%-ot akkor csere 6. érzékre.
Nem néz ki rosszul a csata összesítő,majd ha lesz rá idő este akkor megnézem,de azért gratula.Ja már felhomályosítottak,akkor jó.
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Valentin90
tag
Szép meccs, hajrá!
A gold lőszert szerintem hagyjad a szorultabb helyzetekre. Tudom, a csata hevében nem könnyű figyelni erre, de top tier TDnek tényleg nem kell alapból golddal kezdenie a csatát.
Másik észrevétel, a legénység. A camo egy TDn esszenciális, a TD az álcából él. A loaderednek a BIA teljesen felesleges. Eleve perket csak akkor érdemes választani, ha minimum 1 skilles a legénység, mert a perk, amíg el nem éri a 100%ot egy kolonc, nem csinál semmit. A BIA a perkek közül is egyedülálló, mert CSAK akkor aktiválódik, ha az adott tank MINDEN legénységének már 100%os a BIA. Ha elfogadsz egy tanácsot, kreditért(vagy aranyért) cseréld meg a loader skilljét camora. A gunnernél is mehet a skillcsere camora! Most hétvégén amúgy is kedvezményes lesz a skillcsere. -
Enzolord
addikt
Minden csata után minden ember ugyan annyi xp-t kap, mint amennyit a csatáért kaptál..
és elit tankoknál van az opció, hogy vagy aranyért konvertálható xp-t kapsz, vagy a legkevesebb xp-vel rendelkező legényed 2x annyi xp-t kap.. Tekintve, akár 15, vagy mégtöbb skillt is meg tud tanulni egy ember, fejlődhetsz rendesen..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
free xp-t ugyanannyit kapsz, aranyért váltható xp-t kapsz többet...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jozefgucci1
addikt
Mindkettő kredit levonása nélkül pakolható tehát ha van egy akkor simán tudod rakosgatni . Érdemes mikor akciós ilyet venni . Álcahóló csak 100K nem akciósan az mindig jól jön.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Habib[HUN]
senior tag
Lee: Rakj rá álcahálót és csigaszemet. Nem ideális felállás, de TD-ként játszva el lehet vele boldogulni. Annyira nem rossz tank. Én még az arany korszak előtt 56.90% WR-el tudtam zárni azt a tankot. Úgy hogy ez volt az első tier4-es közepes tankom a játékban. Azokra akik aranyat lőnek veszettül, nagyon tudok harapni. Kb olyan mint a DOOM-ot IDKFA-val játszani. Elveszi az egész sava borsát.
[ Szerkesztve ]
-
Habib[HUN]
senior tag
Csak gold tier4-ben.... atya úr Jupiter.. Főleg hogy az egyetlen jó tulajdonsága annak a tanknak a relatív jó lövege. Ha már most csak aranyat lősz, akkor később még nagyobb bajban leszel. Elvégre hol tanuljon meg az ember célozni? Tier tízben? Ilyenkor áldom a sorsot, hogy amikor kezdtem még nem volt ezüstért arany lőszer. Legalább megtanultam rendesen játszani....
Használd a Lee-t úgy mint egy TD-t. Mert gyakorlatilag egy magas td ez a tank. Felesleges arany lőszert lőni vele. Az a löveg ott és annak a tanknak bőven elég. Nem utolsó sorban még pénzt is keresel vele így. -
rlazol
veterán
-
Tuco Ramirez
őstag
Egyetlen jó tulajdonsága van, a magas DPM. Egy dologra alkalmas csak igazán, a sarokharcra, de az ágyú elhelyezése miatt csak balkanyarban. Esetleg lehet próbálkoznod TD- ként használni, de ahhoz pontatlan a lövege. Bekkeld valahogy ki, az utána jövő M4 az egyik legjobb T5 med.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
scyllarus
veterán
Sokan utálják..
Szerintem nem rossz kis TD
53%-os WR-em volt vele, pedig akkoriban 800 körül volt az effim, amikor ott tartottam"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
gilfoyle
őstag
Grat!
Pár napja nagyon szidtam a Jg.Pz. IV-et, most már kicsit jobbnak látom. Valaki írta, hogy nem olyan rossz a 8.8-as ágyúval. Igaza volt.
Feltettem, betáraztam goldból kb. 60%-40% arányban a "sima" javára. A páncéltörő a heavyk kivételével majdnem mindenre jó, ha nagyvas jön, töltöm a goldot. Így egymás után csináltam két első osztályt.
Jó ez így csak néha költséges...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
-
.mf
veterán
Szinte mindegyik tank szemből leggyengébb pontja a lower glacis plate és a parancsnoki kupola. Ezt az ökölszabályt elég megjegyezni, meg a néhány kivételt (pl. KV13-nak a lower glacis plate-je is elég vastag, a torony vékonyabb). Vannak persze más gyenge pontok is, főleg, ha az ágyúnak jó a penje, de ez szinte mindegyikkel működik.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
Rossz helyen lőtted. Tegnap egy Ferdinek a Comet 148 pen-es ágyújával, gold nélkül vittem be az utolsó lövéseket, szemből. A lower glacis plate itt is vékony - csak ne a vastag függőleges, hanem az alatta lévő vékonyra lőj. Kicsi célpont, de itt bemegy. Meg természetesen oldalról-hátulról, ha van rá lehetőség (trackolás és megkerülés után).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
Azért nem olyan rossz cucc a Black Prince. Igaz, ma csak hetedszerre sikerült ledupláznom, de nem rajtam múlt. Ötször top sebző voltam és nem is mindig top tierként. Az sem igaz, hogy könnyen belövik, csak kicsit be kell forgatni. Saját tierben 1000 feletti pattintás sem ritka. A csigalassúság... nos, mégis csak heavy-ről van szó. Sík terepen 20km/h. Az ágyú pedig korrekt műszer! Gyorsan céloz, gyorsan lő, kicsit sebez, de ha pattan akkor hamar lehet korrigálni vagy APCR-re váltani. Fordulékonyság az nincs, kb. arra jó, hogy mielőtt rád lőnek beforgasd a jószágot. Ja, és a két ágyú közt alig van különbség, így az alapágyúval is játszható.
---
Na, összekapták magukat a fejlesztők! A Hydro eredményei is felkerültek a weblapra, bár még így is 10 csata eredményét hiányolja a Noobmeter. Lehet, hogy komolyan gondolták azt a múltkori premium tankos dolgot.
-
mbazsi
tag
Én a helyedben nem feltétlen erőltetném a francia light vonalat, csak ha elég tapasztaltnak érzed magad hozzá.
Én beleestem abba a hibába, hogy az egyik első vonal volt amit indítottam, és sokáig nem volt élvezetes. Az első tank amit igazán élvezem az az AMX 13 90 volt. Amikor az ELC-nél jártam, még nem volt olyan pályaismeretem, és rutinom, ami ahhoz a tankhoz kell, lehet idővel visszaveszem. Az AMX 12t okozott nagy mosolyokat, de csak egyszer-egyszer.
Ahhoz a vonalhoz szerintem csak akkor nyúlj, ha már pár ezer csata van a hátad mögött.
Ha az orosz KV vonalon elmondásod szerint elgondolkodtál azon, hogy szüneteltesd a játékot, mert nem igazán jött a sikerélmény, akkor ezen egész biztos meg fogod tenni.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Ezt mondtam, 1500 arany az ára, szorozva 400-zal, az 600000, osztva 2, mert ugye mindig csak a felét kapod meg, az 300000 ezüst..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stigma.HC
senior tag
-
szallasi007
őstag
A Prince borzalmas szerintem, sebessége olyan mint a csiganak, nincs pálya ami fekszik neki. Kb akkor van esélyed kört lehozni vele ha saját tierbe dob de az meg fényévente egyszer van. Konkrétan arra jó hogy a saját csapatodnak egy bunkerrel gurulsz előre amit persze mindenki belő. Én szenvedek vele nagyon
-
scyllarus
veterán
-
-
Valentin90
tag
Ezek szerint újra visszajött a kedv a szovjet heavykhez?
Egyébként nem kell bosszankodnod azon, hogy a KV vonalat választottad az IS helyett. Az IS vonalon ugyan ott van a KV1S, viszont ilyen formában max csak 2-3 hétig marad, mert jön a 9.3, amiben teljesen átváltoztatják a tankot. Én is ezen a hétvégén még kiélem gyilkos hajlamaimat a Hellcattel és a KV1Ssel és utána eladom őket...a KV1est legalábbis biztosan, mert mennek a legények az ISbe. -
scyllarus
veterán
Nehéz eldönteni néha. Ha éppen 3 másik tankkal csikicsukizik az ember, akkor nehéz artyelkerülő mozgást végezni közben. Ha meg azt csinálom, akkor a 3 tankkal nem foglalkozom = nem csinálom a dolgomat. Tehát sokszor kapok úgy találatot, hogy tényleg el tudnám kerülni, de akkor haszontalan vagyok a csapatomnak, mert lapulok és nem sebzek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
A Zéé
addikt
a KV1- is olyan tank, amivel ki lehet állni középre mert pattint rengeteget.
Ha szemből lövöd, akkor a függőlegesen álló vékony sávokat kell lőni,a döntött részeket felesleges. Vagy ha oldalról lövöd az alsó görgők fölé célozz. A tornyát lőni felesleges, az pattint sokat. Még a kv1s-t is képes.
Angol td-knek meg szemből csak a kupolájukat érdemes lőni. Nem kell minden tank minden egyes mm2-ét bemagolni, de van pár ilyen kemény dió, amiket idővel úgyis megnézel hol érdemes lőni, és azokat azért kb meg lehet jegyezni.Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
már annyiszor mondták neked, hogy ehhez a játékhoz türelem kell, és tanulni kell.
T5-6 környékén már pláne. Van egy csomó olyan tank, amit hiába pukkogtatsz csak úgy totálba, még az atyaúristennel se fogod átlőni, ugyanakkor vannak olyan pontjai, amiket simán át lehet, csak meg kell találni. Azt nem tudom milyen tankokkal van bajod, mert az nem rémlik, hogy beírtad volna, de itt már vannak olyanok mint pl az usa heavyk tornya, meg az angol td-k szemből, amiket nem igazán lehet még kv1s-el sem belőni, csak a gyenge pontjaikat.Just a simple Lineman...
-
Chris0321
addikt
Mikor én kezdtem a játékot 3 tiernyi volt a különbség és nem volt kreditért gold ammo mégis fejlődtünk és játszottunk a játékkal. Most sokkal könnyebb dolga van az embernek ha alulra kerül a csatában jobb ha nem azt nézed hol helyezkedsz el a ranglétrán hanem azt mit hozhatsz ki belőle.
-
rlazol
veterán
tegyél rájuk modulokat, festést, fejleszt a legénységet. Meghálája a tank a törődést.
de a legfontosabb, h te magad is tanulsz közben - pályákat, tankokat.srácok, nem jár kitüntetés ha egyedül maradok artyval és lehozom a meccset?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
nem a magasabb tier-ű tanktól fog jobban menni a játék.
Ismerni kell a gyenge pontokat és azokat lőni +2 tierben.
Felismerni, ha rossz szögben állsz, mert akkor aztán lőheted a gyenge pontokat.
Felismerni, mikor kell visszavonulni/elmenekülni.
T7-essel én már pattintottam borsikot, E50-et, teknőst, IS3-at, IS6-ot, T34-est... Ugyan sokszor csak mázlifaktor, de ha ezeket tudja esetenként pattintani, akkor nyilván alacsonyabb tierből alapból nem lövöd át csak úgy.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
scyllarus
veterán
Stock tank majdnem mindig szívás. A T-150 a top ágyújával lesz T-150, addig csak egy lassú, páncélozottabb KV-1, egy tierrel feljebb, ami tényleg szenvedés. De megéri, utána nagyon jó lesz!
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jozefgucci1
addikt
Azért fullosan mint minden tanknál egészen más lesz a helyzet . Majd ha lesz Tier10-es tankod akkor talán picit másképp fogod érezni , de akkor sem leszel annyira egyeduralkodó . Szinte csak akkor megyek Tier10-ben ha van szakasztárs , mert egyedül nem tudok egy csatára sokszor olyan kihatással lenni , hogy azt lehozzam .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Azt nem hiszem mert az hasít mellette-helyette ,de a játék valamiért nem akar .Érdekes , hogy csak ez nem mert , BF4 és a gyerek Minecraft-ja nem lagol szóval nem értem .
Mostanábal elég sok E25-öt látok és kedvet kaptam én is , hogy megvegyem egy esetleges akcióban . Mennyire használható ?Nyilván sok a pro aki tolja pont a napokban volt egy csatám ahol az ellenél Tier7 ben volt három szakaszban . A végére én maradtam AT7-el egyedül egy másik E25 ellen . Sajnos befoglalt , mert hiába értem a foglalókör szélére nem láttam .
H1mpi .: TS-en a pingem 8 volt és ugyan ez speedtestel mérve is , de játékban 100 felett .
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Én soha nem adok el prémtankot. Hely van, akkor meg miért adnám el? Kreditet bármikor farmolok...
A Chi-Nu Kai-t például sógoromtól kaptam karácsonyra
Már van vagy 25 prémtankom... Az FCM 50-et nyertem, az SP-t eventben kaptam, T23E3 kampányban lett meg a többit mindenféle gold nyereményből vettem leárazáskor. A kicsik közt van olyan amire még csak rá se kattintottam, de jó, hogy meg van Itt a mostani cw kampány, ha meg lesz az 5500 gold megveszem az Excelsiort és a Valentine-t és meg is van az összes T5-ig
Következő páciens a Type-62 lesz... remélem.Jah, tegnap a PPD igen jól szerepelt a CW-ken. Jómagam 41-ik is voltam a fame-listán a ONE és Tesla mögött Most is 600 alatt vagyok úgy, hogy az esti cw-ken nem is mentünk. SZóval aki szeretne nálunk kampányozni szívesen látjuk
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
rlazol
veterán
csak önmagától az elit státusztól nem lesz jobb, tudtommal. De ha az utolsó fejlesztés modul volt és nem tank, és azt a modult rá is tetted, na ATTÓL már lehet jobb.
ha elit, kapcsold be a legénység gyorsképzését, ha nem akarod a képződő tank XP-t goldért free-re konvertálni.
-
rlazol
veterán
-
Valentin90
tag
-
törölt tag
Chi-Nu Kai nem rossz tank. Mivel a japán vonal jóformán közepes tankokból áll, így van egy jelentős előnye. Miután ledupláztad, tripláztad, ötszörözted a legénységet a napi első győztes csatával akkor szépen átpakolod bele és ezzel is leduplázod, triplázod, ötszörözöd. Premium tank esetén nem kell átképezni a legénységet! Ezzel a módszerrel gyorsabban fejlődik a legénység és különféle akciók esetén hamarabb tudod összehozni a kívánt XP mennyiséget. Ráadásul krediteket is jobba hozza a konyhára, mint a többi japó tank.
-
rlazol
veterán
-
Angel1981
veterán
Bocs, de ha arról ez a véleményed, akkor a T8 prémtankokat végképp felejtsd el!
Nem azért, mintha rosszak lennének, de (és ez most szigorúan nem sértés!) ha egy T5-ös prémtankkal nem tudsz boldogulni, akkor egy magasabbal pláne hogy nem fogsz, de ez nem Téged minősít, csak egyszerűen látszik, hogy még nagyon kezdő vagy.Fogadd meg a tanácsomat, tényleg csak jót akarok; 1000 csata alatt ne lépj T6-nál feljebb, mert csak szenvedés lesz a game!
Egyébként a slot megmarad, ha azzal együtt vetted a shopból.
-
dfsz34
őstag
Jó, rendben, a te döntésed, de esetleg félre is teheted és később elő veheted, hátha közben fejlődtél és bejön majd.
Ha úgy gondolod, hogy soha többet nem fogod használni, akkor meg add el, mert akkor tényleg nincs értelme megtartani.
Valahogy mindenki nagyon óvatos, ha prém tankot kell eladni. Nem lehet többet visszaszerezni, pontosabban csak egyetlen alkalommal, többet nem. Meg kell alaposan gondolni, de ha így látod jónak, add el.
-
dfsz34
őstag
Passzolom ezt, mert (még?) nincs prémem, de mondjuk ez jogos észrevétel, ha csak alap xp-t veszi figyelembe és a prém sem segít, akkor nincs mit tenni, küzdeni kell a 13,5e xp miatt nap mint nap.
Mondjuk valószínűleg így van, de akkor meg kicsit furcsa ez nekem. Biztos sokan vennének prémium előfizetést, hogy kevesebbet kelljen minden nap játszani a küldetés miatt. Na mindegy, akkor nincs segítség sajnos.
-
Angel1981
veterán
Bocs, de abban még ennyi örömöd sem lesz, sőt...
Minél magasabb tierben vagyunk, a játékosok átlagos tudásszintje annál magasabb, ráadásul, ha kapásból átugrasz 1-2 tiert, olyan tankokkal fogsz szembekerülni, amiket szinte egyáltalán nem fogsz ismerni; sem a gyenge pontjaikat, sem a töltésidejüket, stb. stb.
Nem akarlak kiábrándítani, de nagy valószínűséggel kiadnál 8-10-12 ezer forintot egy tankért, amiben mészárlások sorozatát élnéd át.
Egyébként a Pz. IV. a T5-ös - egyről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
jah, h TD.
hát... már egy csomó ász közeli csatám volt vele, de ász még nem sikerült, haverok vagyunk, de nem barátok (mint a marderrel) és nem is szeretők (mint a párduccal.). Igaz, én tomato vagyok.
A L/70-est használom, bár megvan 8,8-as is. Sose próbáltam, de a 132-es átütése (golddal 174) szerintem édeskevés a T7-es csatában is, nemhogy T8-ban. Az L70 legalább golddal majdnem viszi a 200-at. Szerintem mindenre elég, úgy is, h én alig töltök goldot, mert rohadt pontos az L/70. Ha a gyenge pontokat lövöd, bőven elég. A 135-ös alfája nem sok, de én már megszoktam, még sose volt lényegesen nagyobbat ütő ágyúm.
A másik 220-asa nem annyival nagyobb, hogy feláldozzam érte a pent, szerintem nem jó biznisz.A JagdIV-el a te dolgod a csipkedés. Nem te fogod full hp-ről kilőni a tigrist, de még a KV1-et se. Viszont le tudod őket gyengíteni vagy meg tudod adni a kegyelemlövést. Maradj hátul és támogass. Nem neked kell megnyerned a csatát, csak segítsd a többieket abban, h ezt megtehessék.
Nekem azt mondta a bölcs tanítóm, hogy a jagdpanzer már sokkal jobb lesz. Türelmetlenül várom, mert a jagdIV azért nehéz ügy.
Más: olvastam olyat, h lesz prémium panther. Most akkor az M/10 nem annak számít? Mire lehet számítani? Merthogy az M/10-et lehet, megveszem a szeptemberi akcióban... cicabuzi lettem a WOTban és jókat olvasgatok róla.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
saját bőrömön tanultam meg, amíg a IV-vel nem megy a játék ne menj előrébb. csak golyófogónak leszel jó. Én megálltam tier 7-en és addig nem is megyek tovább, amíg nem tudok tisztességesen helytállni ezen a szinten.
de melyik panzer-ről beszélsz?
Tier 6ban nincs Pz IV csak az S, de az pénzes, nincsenek rá új modulok.A IVD esetében ne reménykedj, az összes szar. A IVH-t sokan használják az utolsó ágyúval, de az troll ágyú, ahhoz egyrészt érteni kell, másrészt ha magas tierbe rak be, akkor szívás. Én az L48-ast használom. Okosan kell vele nagyon, és jól célozni, akkor nincs gond. Pár tankhoz (KV1S...) viszont alapból töltöm a goldot, mert amúgy rohadt nehéz sebezni, ő meg majdhogynem 1 lövéssel kilő.
A III/IV-et nem ismerem (ki van fejlesztve, de csak akkor veszem meg, ha lesz rá kedvezmény), de ugyanaz az ágyúcsalád, de aszondják, összességében jobb tank, mint a fentiek.
-
Valentin90
tag
Nem akarlak elszomorítani, de az igazi szivatások igazán T8tól indulnak be...pláne a T8 bekerülhet a T10es csúcsragadozók közé is.
Annyi vigasz, illetve biztatást tudok mondani, hogy a német tankok igazán T7től kezdődően táltosodnak meg. T4-5-6 nem szokott általában annyira maradandó emlékeket hagyni az emberekben. A 7es szintű Hensel Tigris viszont már nagyon, a Királytigris is nagyon baba, az E75 és E100 pedig igazi bivaly a német nehéz vonalon.
-
scyllarus
veterán
2502 a top sebzésem a Matildával... Gyújts fel pár KV-1S-t, és gyorsan megvan
mefistofeles: A Wolverine nagyon jó kis TD, én imádtam. A T40-nel persze nem sok jármű ér fel a játékban (nem véletlenül nerfelik majd), de a T5-is is remek kis dög.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ezt most akkor csak Miattad töltöttem fel - legutóbbi csatám a Kiscsajjal!
Egyébként nem nagy szám, 2000 feletti sebzések is vannak vele a honlapon bőven!
Ha itt a Hetzer a végén nem tölt prémlőszert ellenem (merthogy 90%, hogy azt töltött), akkor én is 2000-hez közel zártam volna szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Jövedelem
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest