Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
linkin megint streamel
-
h1mpi
félisten
válasz
HellGreg #194502 üzenetére
Ebben van valami, ma mentem a Ru251-el pár kört és úgy lőttem be mindenkit, hogy már én kértem elnézést. Az átütés indikátor jobb esetben volt narancs sárga de vitt be mindent... Ekkora már tudtam, hogy ma jó napom lesz
Máskor lövök 2-3 kritikust egymás után akkor meg tudom, hogy ki kell lépni.
Szerintem notika77-é a 2019-es különdíj díj a kódokért
-
h1mpi
félisten
válasz
ooloo #194497 üzenetére
Nekem 54% körüli, de az utolsó időben 40-45%-okkal ajándékozott meg. Volt 33% is
A WN8-am a rossz WR mellett is ugyanaz pedig, kb. 2000. De ez tényleg feltünt, hogy ha olyan tankkal játszok, ami megy, akkor jobban lehozom a csatákat is, mivel valahol Nekem kell többet tennem érte a majd 2000 WN8-al nem várhatom el a 200-as piroskáktól. -
-
h1mpi
félisten
Nekem ez a SU130-PM nem lett még a barátom. Azt hittem Scorpion G másolat, de nem teljesen.
Viszont a Pantera meglepett, nagy motor nélkül 2 db 3300-as kör egymás után, alig várom a Standard B-t -
h1mpi
félisten
válasz
Eugene Roe #194373 üzenetére
Egyik ládás tankkal sem lesznek OP-ok . Mindegyiket szitává lehet lőni...
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79 #194366 üzenetére
A Jgpze100 lövése mindenben elakad, ez volt az egyik ok ami miatt anno eladtam...
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79 #194325 üzenetére
Nekem már csak 1 kód hiányzik, a holnapi, de másnak biztos jól jön csak azt kell tudni melyik kód melyik nap volt
-
h1mpi
félisten
Mai tankmas kód: S4NT4M4U5T3LLM3
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #194268 üzenetére
Remélem is, mert fullos hóangyal személyzetet kapott
-
h1mpi
félisten
Idén nagyon kegyes volt a WG. Most nem kaptam, hanem vettem még egy 25-ös csomagot és 9800 gold mellett megkaptam a SU130 PM-et
Régóta szemeztem vele
-
h1mpi
félisten
válasz
5-ös kezelő #193994 üzenetére
Senki nem kötött eddig sem a géphez. Az legtöbb embernél két véglet létezik, vagy ott rohad a gép előtt egész nap vagy nem játszik. Nekem elég hetente 10-20 kör és addig játszok ameddig élvezem. Ha látom hogy aznap minden pattan, akkor kilépek és csinálok mást. Ez játék amelynek szórakoztatnia kell, van elég bosszúság máshol is mindenkinek
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #193932 üzenetére
Igen
Pluszban ezek a töredékek nagyon durvák, én nem tudom hol éltem eddig, hogy ezzel nem foglalkoztam
Olasz ágon gyorsan eljutottam a Panteráig és még 60% kedvezmény össze is jött a Standard B-re, illetve Svéd ágon az Emil II is nagyon közel került. Ma is tanultam valamit.
-
h1mpi
félisten
Kaptam még egy 25 db-os csomagot a családból karira
- E75 TS
- 11 700 gold
- 23 prémnap
- Obj 140 és E4 skin
- 1 200 000 kreditNem rossz csomag volt ez sem, szerintem a több, mint a dupláját kaptam, mint az ára. Most már mindent megkaptam, amit csak lehet
még a 430U skin is jó lett volna, de nem vagyok telhetetlen
-
h1mpi
félisten
A mai tankmass kódot esetleg tudja valaki?
-
h1mpi
félisten
válasz
Eugene Roe #193772 üzenetére
Azért írtam, hogy user error volt, mert rossz gombokra volt rakva a lövés. És kb. 1 mp késéssel lőtte a single shotot is...
-
h1mpi
félisten
Ha ez a duplacsöves ág ilyen használhatatlna lesz, akkor Neki se megyek. Ez a duplatöltés idő gyakorlatilag szétcseszi az egészet.
-
h1mpi
félisten
Jós sikerült az első meccs az orosz két csövessel. Fogalmam sincs hogy kell lőni majd kigyulladtam és leégtem 0 sebzéssel.
-
h1mpi
félisten
75 db láda szumma:
- Obj 703 Version II (ezt nagyon szerettem volna)
- 87 prémium nap
- 32 000 gold
- 1 csajszi commander
- 3 000 000 kredit
- AMX 105 skin
- Bretagne Panther
- Sexton
- Pz.Kpfw. III Ausf. K
- M 39 Gendron-SomuaGG
-
h1mpi
félisten
Én egy 75 db-osat vettem, ha lesz benne prémtank happy leszek, ha nem, akkor se leszek szomorú. Nekem a Gold és a prémium napok a fontosak. Az viszont biztos hogy nem veszek többet, azért is vettem a legnagyobbat
-
h1mpi
félisten
Melyik lehet a jobb taktika? 1 db 75-ös csomag Ruszki természetesen
vagy 3 db 25 db-os?
-
h1mpi
félisten
Ládáknál az lehet a nyerő taktika, ha egyből megveszi az ember a nagy láda csomagot? Az a baj kinyitni csak este tudom majd, akkor meg már szerintem vége lesz a beetetésnek... reggel mikortól indul?
-
h1mpi
félisten
válasz
e-newsee #193447 üzenetére
E-25 full gold full fun
Én amúgy mindig úgy vagyok ezzel, hogy ami nem csalás azt szabad. Gyakorlatilag bárki akinek van prémium fiókja havi szinten több millió kreditet tud összeszedni úgy hogy nem farmol. Pl. én is ilyen vagyok. Elindítom a boostokat és tolom. Mindig azt veszem észre, hogy 9-10-15 millió kreditem van. Ezért sose ítélem el a gold ammot, szerintem az élet más területein is úgy van az ember, hogy ha valamit szabad és ettől jobb, akkor miért ne? -
h1mpi
félisten
S4NT4SG0TG0L9 - működött
VGJBSAK112019 - működött
KJABGIO112019 - nem működöttÖssze vissza mennek ezek a kódok...
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #193419 üzenetére
igen, igazából gyűjtőknek jó csak, mert a Type 59 neve megkopott már rég...
-
h1mpi
félisten
Van ilyen is: Pansfka112019
-
h1mpi
félisten
Miért lett ilyen lassú az MM? Több mint 1 percet vár úgy hogy tele van a váró lista?
-
h1mpi
félisten
Én 5 éves vagyok és 5 nap prémet kaptam. Nem rossz nem jó
-
h1mpi
félisten
válasz
egyedülülő #192489 üzenetére
Ára még nincs, de gondolom olyan 12K körül lesz. Kicsit túltolták. Ennyit kevesen fognak játszani egy tier 8-as tankért... az unicumok behúzzák sebzéses résszel, de másnak ez nem nagyon fog menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest