Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz jahrn #42032 üzenetére

    Mondjuk ismerve az MM képességeit ez végülis várható volt. Az utóbbi 4 napban kb. 3 ilyen jellegű csatám volt, csak most untam meg annyira, hogy postoljam is ide. Talán átküldöm a hivatalos zokogóba is, mert az tényleg helytelen, hogy a tier-ek besorolása sem zajlik zavartalanul.

    (#42026) Remusz911: Szerintem félreérted a problémám mondanivalóját. Nem a tökéletes balansz hiánya kedvetlenít el, hanem a balansz hiányának a mértéke ebben az ebben az esetben. Nem baj, ha van némi eltolódás, mert tökéletes egyensúlyt nem lehet megoldani a mostani MM rendszerrel, mint a képen is látszik.
    A különbségek mértéke kellemetlen, hogy a túloldalon eleve magasabb számban képviseltetik magukat nagyobb tierben utazó, ellenfelek (ezek többsége ráadásul a köztudottan jó alapképességekkel rendelkező Hellcat-ek) és mint a csapattárs xvm-je is megsúgta, statisztika alapján is jobbak, de mint írtam ez az utolsó információ már csak hab a tortán (és persze az MM sem képesség alapú legjobb tudomásom szerint, tehát erre is lehet számíteni).
    Én pedig egy eléggé átlagos képességű játékos vagyok, tehát nehézséggel jár egy ilyen mértékű eltolódás kiküszöbölése még akár döntetlenre is. Nyilván szeretnék olyan jó lenni, mint pl. diegho és ezért tanulok is a hibáimból, ha vétek, de jelen esetben lássuk be, ez a küzdelem esélytelen volt és a végeredményre lehozott 2 killemmel és a szituációhoz viszonyított decens mértékű sebzésemmel én úgy gondolom mindent megtettem.

Új hozzászólás Aktív témák