-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz Pete55555 #40694 üzenetére
mert nem úgy kell csinálni, ahogy te csinálod.
Első lépés: megnézed, hogy van-e hetzered (tier 4 német TD)
ha van, akkor felrakod rá a trollgun-t, teszel bele 2db HE, azaz robbantós lőszert és próbálod a tankok oldalát, vagy a gyenge pontjait lőni.Mivel olyan ellenfelek ellen rak be általában tier 4-ben, akik olyan egyszerűek, mint a faék, kb 80% az esélyed, hogy megnyered a csapatodnak a meccset.
DE!
akikre figyelni kell: KV-1, KV1S és a többi HETZER, no meg ne mutatkozz célként. és ennyi. Jobban hoz manapság, mint egy prémtank. (type59)
ha nincs: hát, szerezz máskor is jól jön majd
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
r.laci38
tag
Hogyan és hova lehet feltölteni replayeket, hogy résztvegyen a "Best replays of the week" akcióban?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz diegho #40690 üzenetére
nekem az a kedvencem amikor eleve goldot tárazok egy autoloaderrel mert +2 tier-be rak és látom, hogy sok a pro (tehat ok is nagy esellyel goldozni fognak), kiszedem az első szembe jövő scout-ot és ugat hogy goldnoob, odáig nem jut el az agya, hogy nem miatta töltöttem?! de lehetne sorolni a hasonlo eseteket, lovok valakit és bejön közbe elém vmi egylövéses azis ugat ugyanugy a prém ammo miatt... nem tudom miért mindig annak fáj a prém ammo akinek amugy se lett volna esélye az ap ellen sem
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Pete55555
addikt
válasz Simulacrum #40673 üzenetére
Engem nagyon felb@sz ez az akció...
Sokszor 1 frag nélkül jövök ki, holott én sebzek a legtöbbet a csapatban, mert ezek csak arra várnak, hogy valaki lesebezze a tankokat 1lövésesre... Eszem megáll
Mindegy, megoldom a problémát a táras tankjaimmal, meg a Hetzerrel...Szeretem leracsniztatni...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz #43783936 #40681 üzenetére
SHiZUOKA és Mogyesz75 köszi!
Azt hiszem a csigaszem-álcaháló-venti trió lesz nálam is, a töltésidő gyorsító nélkül se rossz. A Stugot nagyon szeretem és már rendesen kitapasztaltam, úgyhogy szerintem viszonylag hamar belejövök majd az E-25-be is, végül is hasonló járgány csak jóval agilisebb.WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Azért ez is érdekes....
Vesztes csatában a KV1 csinált 551 HP sebzést, 1 killt és kapott 334 XP-t. Én a Marder 38T-vel 931 sebzést, 2 killt és kaptam 303 XP-t........
Az már csak hab a tortán, hogy a KV1 és a vele nyomuló két tank miatt buktuk el a szinte biztos győztes meccset. A wot jól szponzorálja a hülyéket.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #40690 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ez is azon ágyúk közé tartozik, ahol olyan nagy különbség nincs az AP és az APCR átütése között (286 / 329, vagyis 15%), és figyelembe véve, hogy az APCR ugyanakkora táv megtétele esetén többet veszít az átütéséből, lehet hogy 2-300 méter felett már rosszabbul is jár vele!
-
diegho
nagyúr
Már a nap első csatájában megvan az epic gold ammo user. ISU BL-10 APCR-el lövi a Centurion-t A legjobban páncélozott tankunk a csatában O704 volt, de neki ehhez sem elég a 286 pen. Természetesen 47%-os profi volt.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz Mister_X #40685 üzenetére
Nem kell 100% képzéssel megvenni a legénységet, viszont elvitathatatlan előnyei vannak. Az más kérdés megéri-e. Pl az új accountoknál minden nemzethez kapsz egy adag 100% legénységet. Ezeket pár csata után fogod vinni az új járművekre.
Amikor járművet váltasz lehetőséged van:
- ingyen képezni 80%(?)-ra
- creditért képezni 90%-ra
- goldért képezni 100%-raHa szerencsétlenségedre járműosztályt is váltasz akkor jönnek a durvásabb dolgok, mert ott creditért már csak 80%-ra képezhetsz újra, goldért természetesen 100%-ra ismét.
Eleinte nemigen buksz semmit, ha járművel együtt veszed a legénységet.
Belegondolva 5 fős legénységnél ez kb egy ezres forintban mérve. Nyilván tier I-VI között kár lenne erre elszórni egy vagyont erre. A 90%-os újraképzés voltaképp elég jó, ha a commanderre költesz 100-200Ft-nyi goldot az kapásból megdobja a többi legénységtag teljesítményét 10%-l
A legénység is abból az XP-ből fejlődik amit a csaták során megszereztél, szval ha van premiumod, 50%-l gyorsabban fejlődik alegénységed is.
Átváltani bármelyik tank XP-jét lehet free XP-re, ha a kliensedben vagy, jobb fent van egy erre vonatkozó gomb (szerintem nem fogod ezt a funkciót használni Anno 25 XP-t lehetett váltani per gold, ami az én pénztárcámnak rettentő sok, nemúgy egy nyugateurópainak ..) A prémium tank több kreditet hoz és kevesebbe kerül fenntartani mint egy másik azonos szintű tankot, így több lesz a profitod.
A legénységet nem csak mozgatni tudod tankok közt, tárolni is lehet őket a barrack-ban, alapból 16 fős, ezt én egy akció keretében bővítettem 32 főre.
Az akciókat én a weboldalukon szoktam követni-- end of transmission --
-
jano_77
nagyúr
válasz Mister_X #40685 üzenetére
a soron következő tankba át tudod képezni a legénységet aranyért (200/fő) bukó nélkül, ezüstért (20.000/fő) 90%-ra esik vissza az alap képzettség. Akció idején ezek feléért!
Ha más típusú tankba akarod átképezni - könnyű tankból mondjuk mediumba -, akkor ezüst esetén 80%-a esik vissza az alap képzettséged."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Mister_X
nagyúr
válasz SaNyEe #40657 üzenetére
Szent ég, ennyi minden van a játékban?!
- 100%-os képzéssel kell megvenni a legénységet? Vagy valami goldos opció kell, hogy gyorsabban fejlődjenek?
- átváltani csak az elit tankok által adott xp-t lehet?
- hol látom, hogy mikor mi akciós?Prémiumon meg lehet elgondolkodok. Az a 3000 pénz egy hónapra nem vészes, 5000Ft körül meg lehet nem nagy összeg. Voltaképp meg vagyok elégedve, ha nem 8-asok közé dobja be a 4-es könnyű tankomat.
Más: a legénységet lehet tankok között mozgatni? Gondolom ez 5-6-osz szint fölött fog értelmet nyerni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
jano_77
nagyúr
Mivel íratod ki játék közben a terheltségi adatokat? Megnézném én is játék közben mit mutat. Köszi
(#40680) Angel1981: én is nagyon ritkán veszem elő a prém tankokat, többnyire ha legénységet akarok húzni.
PING:
Nem tudom kinek van fent az a mod, ami a garázsban jelzi, hogy mennyi a ping EU1 és EU2 szervereken, és felfigyelt-e arra, amir én tegnap, hogy az EU1-en látványosan csökkent a ping értéke....18-20 körüli volt folyamatosan, míg az EU2 bőven 60 felett, sokszor 100 körül. Ezt csak azért írtam le, mert nekem korábban mindig az EU2 volt kevesebb a pingem és igaz, hogy egy ideje megfordult - miért? -, de ennyire alacsony sosem volt még!? Mi változhatott?!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
válasz Tuco Ramirez #40676 üzenetére
Bármilyen német td legénységert beletehetsz.
Nekem csigaszem álcaháló venti trió van fent.
Az eü csomag, szerszámkészlet kötelező, a tűzoltó csak a megszokás miatt van fent.
Goldot nem viszek, ha túl kemény a célpont, akkor keresek más lőnivalót.A száguldozással vigyázz, mert a többi tankhoz képest sűrűn ledobja a láncát, olyan apró bukkanókon is, ahol más tank nem.
Ne ijedj meg, ha eleinte szenvedni fogsz vele.
Annyira más int a többi tank, hogy a jól bevált helyek és trükkök egy része nem működik vele.Onnantól viszont hogy ráérzel............
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Hát ja, ahogy írtam korábban is, talán "túl sok" az akció, majdhogynem csak a +50% XP miatt van értelme a prémium tagságnak - persze T7 környékén már a pénz is jól jön.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a jövőben, amikor ténylegesen kijön a WT.
Tudom, annyira nem is egy kategória a kettő, mint ahogy az elsőre látszik, de valahol akkor is riválisok.
A WT játékosokat fog elvonni, amire a WG-nek akciókkal illik reagálnia - akár még többel - az viszont valahol bevételkiesést fog eredményezni nála.Mivel csak hétvégenként van időm játszani, egy napos prémiumokat szoktam venni, de frankón lehet, most esetenként prém nélkül fogom tolni, mert pénzem mint a szemét, és a legtöbb tankomon már 100+150%-os legénység van, ergo nem nagy érvágás, ha csak alap XP-t kapnak.
Pont a napokban tudatosult bennem, hogy van 4 prémtankom, de vagy 500 csata óta egyetleneggyel sem mentem, mert úgy jön a kredit!
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Töltésgyorsító, venti, harmadiknak pedig álcaháló, vagy csigaszem játékstílustól függően. Nagyjából 10-20db gold lőszer legyen a fedélzeten, a többi mehet sima páncéltörőnek (esetleg még 3db repesz).
-
Zeratul
addikt
E25be büntetlenül rakható a stug III legénysége, de a kizárólag E25-n képzett legénység bünti nélkül nem rakható át más TDbe.
-
Bingisz
addikt
Szvsz. nem kell ekkora párhuzamot vonni az akciók és a WT között. Azért volt ennyi akció, hogy fel tudják tolni az orosz szerveren az egyszerre online játékosok számát 1 millió fölé. Ez sikerült is nekik, ami egy hatalmas siker, és egyben mérföldkő. A tönbi szerver meg ugye mostanában már nagyjából azt az akciót kapja meg, mint az oroszok.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Tuco Ramirez
őstag
Megvettem az E-25-öt, a Stug-om legénységét bünti nélkül átrakhatom bele? Illetve ez visszafelé is működik? Milyen kiegészítőket ajánlotok rá illetve mennyi gold skulót érdemes belepakolni?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Simulacrum
senior tag
válasz SaNyEe #40657 üzenetére
Mióta a WG tart a WT-től azóta se szeri, se száma a durva akcióknak. Még a karácsonyi akciók előtt végiggondoltam, hogy tudom a kreditproblémáim orvosolni, mert sok ágat húzok. Erre jött karácsonyra a sok prémium nap és most meg a rengeteg kredit akció. Szerintem ha így folytatják, akkor a prémium fióknak kb. semmi értelme nem lesz. Én nem sietek sehova, ezért az xp plusz számomra egyáltalán nem fontos, kredit gondom 5 ág húzása mellett sincs, pedig fogyócikkeket is veszek.
Én két dologra használok aranyat, amit te is említettél, a felszerelések leszedéséhéhez és a skill resethez. -
jano_77
nagyúr
Hmmm...nekem ugyan nem jelzett ilyen problémát, ettől függetlenül érdemes lehet ezt megcsinálni?
Egyáltalán, hol tudom ellenőrizni, hogy melyik verzió van fent az APP SDK-ból?
Catalyst-ból a legújabb van fent, amit az ASUS kiadott a kártyához.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz jano_77 #40669 üzenetére
Nem vagyok benne teljesen biztos, ez volt a probléma, de délután már egész játszható volt a wot.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jano_77
nagyúr
válasz olcsii #40652 üzenetére
mire fogod költeni azt a baromi sok aranyadat olcsii?!?
(#40653) diegho: tegnap sikerült olyan leosztást kapnom egyik csatában, hogy nem túlzok, de tényleg mindenki vörös volt rajtam kívül, míg az ellenfélnél narancs volt a leggyengébb, de volt több zöld és többség citrony......mondanom sem kell, elbuktunk viszonylag gyorsan.
(#40654) PAWI: gratulálok! én azért vettem vissza ezt a nyamvadt tankot, hogy megszerezzem vele az ÁSZT, de sehogyan sem akar összejönni.....korábban, mikor még az IS-8-at fejlesztettem ki belőle, sokkal jobb volt, használhatóbb....azóta ha én ülök IS-ben, minden átlő, de ha én lövök IS-t, minden lepattan...ezt nem tudom megérteni.
(#40655) Mister_X: szerintem IGEN! Ha megteheted, hogy némi lóvét félre tegyél rá, mint hobbira, akkor mindenképp. Sokkal jobb tempóban lehet fejlődni, jobban jön a zsé is!
(#40657) SaNyEe: én még sosem használtam arra az aranyat, hogy az összefarmolt XP-t váltsam át belőle. Max annyit, hogy ami véletlenül maradt rajta pár tankon, azt szedtem le, de minimális aranyért csak.
(#40665) skopy: ez nagyon komoly! Milyen játékból van ez a videó?
(#40667) emre: esetleg megosztanád, hogy mi volt a probléma?
-
scyllarus
veterán
Én is szenvedtem. Alap-minimum és fejlesztett közepes grafon is ugyanannyi fps, 22-27 átlag, új pályákon leeshet 17-re, régieken felmehet 40-re. Tudom, nem egy erőgép, de 2,6-ról tegnap este felhúztam 3,3GHz-re. Eredmény: min 25, max 51, átlag 35-40. Az azért nagyon nem mindegy. Rá kellene költenem azt a 26k pénzt az új alaplap + g2030-as procira, megoldódna minden gondom, de még szokom a gondolatot....
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
emre
veterán
válasz 04ahgy #40646 üzenetére
Köszi neked is lehet megoldódott a dolog.
Hűtők tisztítása rendszeresen történik, a bios-t meg minden apróság miatt nem piszkáljuk.
Mindjárt nekiállok tesztelni.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
skopy
tag
Találtam egy érdekes kis videót a képtelenség.hu -n
Az új orosz fegyver , megéri végignézni.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
04ahgy
nagyúr
válasz ddt500hu #40610 üzenetére
Nagyobbat hazudott: [link]. Egy éve regisztrált.
Az a 33 csatás átlag csak az utolsó intervallumja.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Vadgörény
csendes tag
válasz Vadgörény #40644 üzenetére
Erre valaki?
Plusz miért van az, hogy m8a1-ig +1 tier a csatába pakolás T42 (T49)-töl meg állandóan t7 csatába vagyok? Azzal a gumilabda kilövövel csak baromi nagy stat rombolás árán lehet összeszedni azt a 15k tp-t amennyi kell a normális löveghez ami át is üti a tankokat.... -
PAWI
tag
Nem tudja valamelyikőtök, kb. mennyi adatforgalmat generál a játék?
-
diegho
nagyúr
válasz Mister_X #40655 üzenetére
Aranyat érdemes venni 500-at, hogy a felszereléseket le lehessen venni. Prémiumot akkor, ha napi 2 órát tolod legalább. Igazából erre a játékra nem kell költeni sokat, sőt 500 goldból 1 évig lazán el lehet lenni. Prémium tankot akkor érdemes venni, ha van olyan, amit kifejezetten szeretnél, vagy kredit problémád van, akkor akcióban érdemes venni egy nagyobbat (7-8), vagy két kisebbet (5).
Közben látom van aki még legénység átképzésre és skill resetre is goldot költ... nagyon el vagyok én maradva
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megéri.
A plusz 50% lóvé és xp sokat jelent.
Pl: keresel 20000-et egy csatán és 15000-be van a javítás és a lőszer, akkor marad 5000-ed.
Ugyanez prémmel 30000 bevétel, és 15000 nettó bevétel.
Magasabb szinten, amikor már egy ezresbe is kerülhet egy lövés, akkor néha még prémmel is minuszos a kör.
Jelenleg kb. 6000 forintért adnak 30 nap prémet és 3500 aranyat. -
SaNyEe
aktív tag
Gold: Számomra a legfontosabbak a legénység tréning 100% szinten tartása (jármű és skill / perk egyaránt) ÉS komplex modulok eltávolítása.
Emellett goldból válthatsz free XP-re jármű XP-t (ez a pénztemető és ez k. sok pénzt hoz a WG-nek), másként ezt nem teheted meg. Ezzel IS tűnhet valaki jobb játékosnak mint amilyen valójában, hiszen egy fullos tankkal indul neki a következő grindelésének ... Nekem max annyi jön össze, hogy 1 vagy 2 tizes puskát unlockoljak mire 1-2 vonal végére érek.A premium account előnyei meg egyértelműek: +50%XP +50% income. Prémium tankkal (8-as szintű) megtámogatva meg aztán pláne dőlálé' és a jármű XP (ha nem kapcsoltad be az accelerated crew traininget) és így sok-sok freeXP-t vásárolhatsz később. Azt hiszem ezzel nagyjából körvonalaztam mit akar a WG azért, h igazán gyorsan haladhass előre
Pénztemetőnek azért annyira nem nevezném .. persze attól függ ki hány órát játszik
~2 mozijegy árára vetítve némileg több órát kap az ember zsetonért per hó[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
Mister_X
nagyúr
Megéri prémiumra előfizetni és aranyat venni? Milyen előnyei vannak ennek (ha már ennyire pénztemető).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
diegho
nagyúr
Nézi valaki QB csatornáját? Kapott két olyan leosztást, amit én már évek óta nem. Első full piros ellenfél tier9 csata és 3x tier9 oldalanként, ő E-75-ben. Az arty kilövi... aztán E3-ban t10 csata, oldalanként 1db t10, nincs arty, és siegfried line, erre kimegy a mezőre, mikor már bukott volt kitolt közel 7k sebzést, de ugye mindig az elején leosztott sebzés a legfontosabb. Többen szóltak neki a csatornán, hogy nem a mezőre kéne menni vele, de megmagyarázta, hogy a városban nem lett volna semmi esélye. Baromság. A városban le tudta volna aratni őket... az ellenfél t10-e egy t62 volt...
-
olcsii
aktív tag
esti első csatám
a végén még meglőtt a csapattársam ezért nem lett meg a top gunwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
ddt500hu
veterán
Anyám borogass! Kikaptunk 8:1-es előnyből!!!
-
04ahgy
nagyúr
Frissíts BIOS-t, takarítsd ki a hűtőket, ilyesmik megvoltak?
Amúgy a C3-as 965 és kisebb Denebeknek kb. a 3,8GHz a végük, nem sok megy felette, így abban, hogy nem akarod tovább húzni, egyetértek. (A nagy átlag 3,8-at vitt, mikor 4 magosítottakat árultam. )
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Vadgörény
csendes tag
Ez a lövés ez tényleg löszer rekesz? Szerintem ott inkább a motor/legénység van!
Másnak is szokott olyan lenni, hogy:
-látja amint a lövés elmegy mellette/fölötte, de ennek ellenére sebez?
-látja amint a minimapon mozog az ellenség (az 500 méteren belül) de játéktérben viszont egyhelyben áll?[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz SoulReaver #40641 üzenetére
csúcs király
nehéz azt modnják nem med , pedig csak egy picit lassabb mint a többi med.
a front páncélját általában nem utik át még a tdk sem hogyha szembe álsz velük.
hasát viszonylag könynen de azért oda is kell pen. a tornyát szokták általában lőni ugye ott csak 185mm.
az ágyuja szerintem a legjobb a medek közül. bár a 121 nek is majdnem ilyen jó
szóval ismétlem magam csúcskirálywot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Bingisz
addikt
válasz Simulacrum #40639 üzenetére
Tessék. Nem nagy kör, ezért nem raktam fel magamtól a replayt. Igazából látszik, hogy egy értelmes játékos simán ki tud lőni, nem pattan soha róla. Amúgy csak normál csatát játszok, a többi mód ki van kapcsolva.
Vhw: Hát igen, azóta is sajnálom, hogy az nekem kimaradt.
-
SoulReaver
veterán
Úgy döntöttem, h neki futok az E-50M -nek. Mik a tapasztalatok erről a ritkaságról? Nem sokat találkozok vele, pedig papíron elég halálosztó
Egyenlőre tier6 Vk 30.02M van kifejlesztve, holnap veszem meg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Iron Funeral #40637 üzenetére
Jó cucc ez a Caernarvon, elég gyors, ahhoz kéepst, hogy mekkora, sokmindent el tud nyelni, a tornya fantasztikus, viszont az alsó lemez tényleg nagyon sérülékeny ráadásul a hülye lőszer is ott van és rendszerint ellövik. Én élvezem ezt a stílust, bár még nem minden pályán találtam meg a helyemet vele.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
olcsii
aktív tag
válasz Chris0321 #40625 üzenetére
egyébként az a tapasztalatom hogy a tankászhoz 1300 feletti xp kell tier 7 felett.
Persze egy két tanknál ez eltérő lehet
csak nehogy bele kössünkwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
válasz SoulReaver #40622 üzenetére
www.wotcs.com
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
ez a mai teljesitményem.borzalmaswot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
zsolthee
senior tag
nem rég szó volt az alábbi problémámról, de nem találom:
Fent van egy többsoros garázs modom, és nem lehet vele nemzet szerint szűrni.
csak ezek vannak:Melyik fájlt kell átírni és hogyan?szerk.:
Már kerestem egy ideje, de csak megtaláltam.C:\World_of_Tanks\res_mods\0.8.10\gui\flash\TankCarousel.cfg fájlban a nationfiltert kellett átírni 1-re
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Scheff #40611 üzenetére
Tényleg érdekes eset. Logikát még nem találtam meg benne. Most miért is kaszálták el tulajdonképpen?
1. Mert zsidó campernek nevezte a másik játékost (aki ugye bármilyen vallású vagy nemzetiségű lehet(ett))?
2. Vagy mert káromkodott is utána és ESL adminos pozíciójával bizonygatta érinthetetlenségét?Kicsit komolytalan az egész eset, viszont annál tanúlságosabb
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
dfsz34
őstag
E75, nulla sebzés. végig kempelte a prokhorovka egy zászlós csatát a szigeten és amikor kérdeztük, hogy miért nem megy, akkor a válasz, hogy lőhetik őt a hegyről. wtf? top tank volt egyébként, ok volt ott egy isu, de fedeztük volna. Az ellenség szépen befoglalt, ahogy kell, mindezt 60% nyerési esély mellett.
-
Bingisz
addikt
válasz Scheff #40611 üzenetére
Nehezen lehet felhozni a hivatalos fórumon, mert Kacsa egyből lecsap rá. Nekem meg nem hiányzik több nevelő célzatú bünti....
Amúgy igen, az exPOD-os srácot linkeltem oda is, csak Kacsa egyből törölte azt is.
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz diegho #40608 üzenetére
Mentem vele én is nem egyszerü jószág, de a 7/1 lövege nagyon vicces lesz .
Ugy érzed hogy utálod de mellete sebzel 5-6 ezret és minden második lövésed lepattan vagy nem találja el, de inkább az előbbi. És vicc hogy utálod mert ugyan akkora a sebzésed mint a többivel, de hülye helyzetekben pattan hüyle helyekről egyfolytában ,ami kikészitwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Scheff
tag
válasz Bingisz #40574 üzenetére
Mellesleg érdekes, hogy senki sem beszél a második linkről a magyar fórumokon, pedig nemzetközi szinten igen nagy port kavart ez a jelenet. Elméletileg el is távolították a pozíciójából. Nem semmi. Ha valaki követte a magyar ESL eseményeket, akkor most biztosan nézett egy nagyot.
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
ddt500hu
veterán
Sand Riveren nagyba védekezek SU100Y-al pénzszerzés céljából. Az ellenség elég gyenge hamar támadásba lendülünk a bal szélen. Ellenséges Black Prince áll a gerincen. Rápukizok és kap egy 400 körülit. Rögtön jön a csak goldal tudsz te .... Mondom, hogy ez nem az volt. De, hogy ő tudja és ne mondjam neki stb. A csata után már várt is a kis ablakocska.
drakenhod (18:01:44) ekkora noob teammel mit lehet csinálni te buzi?
drakenhod (18:01:50) gyere 1v1 be simán lekaplak
ddt500 (18:02:13) ezt a 4460-as értékelésedre alapozod?
drakenhod (18:02:41) nem vagyok akkora gecinagy ***** mint te hogy egész nap játszak 1 hónapja kezdtem...
ddt500 (18:02:50) értem
ddt500 (18:02:54) egy kérdésem volna
ddt500 (18:03:15) ha szar a csapatod és új vagy miért kezdesz goldnoobozni másokat?
ddt500 (18:03:32) mikor lövésed nincs a SU100Y átütéséről
ddt500 (18:03:56) na ennyi
drakenhod (18:03:59) hát úgy látom azóta megváltoztatták
ddt500 (18:04:11) aha
drakenhod (18:04:13) régebben 750 et vagy mennyit sebzett és 130 at vitt át
ddt500 (18:04:31) akkor nem vettem volna meg
ddt500 (18:04:36) szóval erről ennyit
ddt500 (18:04:41) na további jó játékot
drakenhod (18:04:47) csTovábbi infó: 3 hónapja játszik napi 33 csatát. Tehát még hazudós is.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz diegho #40603 üzenetére
Érdekes ez az m46 patton. A nagy orosz profiknál, mint a straik (2850wn) vagy kirilloid (2420) szintén ez egy alap tank, nagyon sokat játszanak vele.
Csak azt nem értem, hogy miért nem az m48? Elméletben jobb, de ezek szerint a gyakorlatban mégsem...
ki kéne nekem is fejlesztenem
pont ma felraktam az orosz wot-ot is, mert szeretnék a hellcat-al menni és az eu accountomon most éppen a protonál járok, nincs legénységem, úgyhogy gondoltam az oroszt kipróbálom. egy t25 van rajta farmolni, más semmi, t18, hellcat és t25 mással nem fogok ott menni, amúgy is kíváncsi vagyok, hogy erősebb-e az orosz mezőny
ennek ellenére tényleg nem egyszerű még ilyen op tankokkal sem jó statot hozni, úgyhogy a prok tényleg tudnak valamit
-
diegho
nagyúr
válasz olcsii #40607 üzenetére
Vannak tankok, amikre némi free-t el kell költeni. A centurion1 is ilyen volt. Közben jelentem a 7/1-re már csak a rádió hiányzik. 85 csatát toltam vele a top motor nélkül és ~75-öt a top löveg nélkül. Erre a tankra rengeteget kellene költeni free-ből, ha összeadom, akkor 169k mire fullos lesz és ebből egyedül az egyik löveget lehetne megspórolni, ha kihúznám a Caern-t és azon kifejleszteném előre. Mellesleg az első és a második löveg között szinte semmi különbség, de 45k-t el kell költeni rá...
-
olcsii
aktív tag
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #40596 üzenetére
"Ennyire szégyen stock tankokkal játszani vagy mi? Mondjuk a klánban sem láttam még senkit stock tankkal tolni."
Természetesen nem.
Most pedig nem hízelegni akarok, de ismételten vedd figyelembe, hogy a játékosok 99%-nál jobb vagy, valamint van tengernyi tapasztalatod, nem is az első accod, Neked valóban nem számít olyan sokat, hogy stock vagy top tankkal nyomod - mondjuk egyikkel 2000 a WN7, a másikkal 2400.Annyira ismered már a játék összes "csínyját bínját"; pl. hogy mikor hogyan kell helyezkedni, melyik tanknak mik a gyenge pontjai, melyik ellenfeled kb. mit tudhat (XVM), garantáltan nem fogsz "elizgulni" sem egy-egy lövést, stb. stb. hogy valóban nem nagyon számít - Neked!
A játékosok nagy részének azonban igen - persze ettől még az is nagyon szűk látókörű, aki lenézi azokat, akik nem fullozzák ki free-ből (mint az illető, akit felhoztál), mert ezt egyszerűen nem mindenki engedheti meg magának!
(És még az is ott van, hogy nem mindegyik tank borzalmas stock-ként).#40603: WOW! Ahogy elnézem, ő még Humbart-nál is jól láthatóan jobb!
Tudsz olyan hasonló kaliberű játékost, akiknél a heavyk dominálnak?
(Mivel Humbart TD párti, ő meg medium. Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e ilyen statokat hozni a kicsit UP heavyk-kel!)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz diegho #40596 üzenetére
nem szégyen csak pont a stat rontás miatt sokan nem játszanak vele ha tehetik goldbol, mert stock tankkal sokkal nehezebb jol jatszani. de ezzel sztem semmi ujdonságot nem mondtam
visszatérve a srácra, az avg damage-e viszont valami rettenet (2450), még 30k csata mellett is, ha ez meg second acc akkor mennyit mehetett az elsovel?
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest