-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Mai első csatám eredménye.Sajnos döntetlen lett mert lejárt az idő.
A lejárat előtt kb fél perccel lőtt ki egy isu152.Ők még 3-an (T100E4,ISU152,tüzér) voltak.mi csak ketten,én és a tüzér.
A T110E4 egy lövéses volt mikor bekerítettek de sajnos lepattantam,pedig gyenge pontját céloztam. Így nem tudtam előrefelé helyezkedni,mert az isu jött hátulról.Láttam őt is de még kétlövéses lett volna így gondoltam hogy kilövöm a T110E4-t és amíg újratöltök fedezékbe vonulok előrefelé.Lepattamtam,nem jött össze. Kár érte,izgibb lehetett volna a vége,bár az idő akkor is letelt volna.
DaveNo1 : Már nagyon várom az obj704-et. Nekem bejön ez a TD vonal.Még sok pályán "keresem a helyem" de már azért fejlődtem a kezdetekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Simulacrum
senior tag
válasz gagyenkov #41256 üzenetére
Ugyanez a célom és én is a hetes tierrel vagyok bajban. Adódna természetesen a játék egyik legdurvább tankja a T29, de az azért nem kell, mert van T34-em és teljesen ugyanaz a játékstílust nem igazán játszanám ezen a szinten is. A Tigris valahogy nekem nem igazán fekszik, de az megvan. Az IS-re gondoltam én is, főleg, hogy orosz legénység van bőven, de ettől függetlenül jó hetes tankot nehéz választani szerintem.
T25AT esetleg még, de annyira nem vagyok TD párti.Hogy kell megnyerni egy csatát 59-16-al T10-ben? Hát így!
Látszik az elején, hogy próbálkozom és gondolkozom vajon mit lehetne csinálni, főleg, hogy nincs arty, de láttam, hogy se a Borsig, se a Object 268 nincs spotolva így nem igazán mertem nagyon hősködni, aztán rájöttem mi lenne a jó. Vesztesnek tűnő meccsen is néha van megoldás.
Félreértések elkerülése végett, természetesen ha nincs a másik két tank nálunk akkor magam nem nyerem meg, de fordítva is nagyon igaz, ha nem vagyok ők nem nyerik meg ketten ez tuti.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz nyunyu #41293 üzenetére
A btit TD-kben az a jó, amikor szembe jön a Vörös Hadsereg, és 150 lepattanót lőnek a frontodra
Az ARL akkor is jó tank. Igen, hajlamos pattogni 212 pennel is néha, de még mindig jobb az eleve 175 penes orosz ágyúknál, amik legalább annyira pattannak, ráadásul még pontatlanok is, 1000 kredites lőszerrel.
B1-gyel ugyanilyen sztorim van
A DW2-őt általános utálat övezi, tényleg vacak, Matildával gyilkolászom őket rendszeresen. Hálistennek, nekem is kimaradt.
T1HT, M6, KV-1, KV-1S, T-150 tényleg mind nagyon jó. Az M6-ra nagyon kell a nagy ágyú, addig szenvedős kicsit, de ez a többire is igaz valamennyire. A T-150 meg a személyes kedvencem, nem csak kezdőként, a 27k csatás barátomnak is örök favorit"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyunyu
félisten
válasz Mister_X #41279 üzenetére
Egyelőre hanyagolom a heavyket, mert mint kiderült, nem az én stílusom, B1-el is inkább közelharcban tudok érvényesülni (megsemmisítettem így már Hetzert és DW2-t, közvetve meg KV-1-et is ), kemperkedni nem igazán tudok - mondjuk azért néha jó Howitzeres M2-vel a Karelián kövek mögé bebújt könnyűtankokat kiszedni...
Ne a B1 alapjan iteld meg a heavyket.
Az egy lassan vanszorgo krumpli, eggyel kisebb medeket is alulmulo csuzlival.
Nem szimplan francia, hanem annal is rosszabb.Emlekszem, amikor az asz kort mentem vele, szembejott egy masik B1, aztan fel percig egymast lottuk 50 meterrol.
Aztan az dontott, hogy en tudtam, hogy hova kell celozni, igy "csak" minden masodik pattant le rola.Keress tetszoleges masik heavyt, bar a tobbek szerint a DW2 sem igazan hasznalhato.
Szerencsere az nekem eddig kimaradt.KV1, T1HT ugyan teljesen mas stilust kepvisel, de a maga modjan mindketto nagyon jo.
Ahogy utanuk a sport KV, meg az M6 is.
Mondjuk sokan inkabb a T-150-et szoktak javasolni a kezdoknek, mert az konnyebben jatszhato, mint a KV1-S.(Nemetbol Tiger volt a legkisebb heavym, VK3x01H-val meg medkent jatszottam, igy azokrol most nincs velemenyem.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Scheff
tag
Nekem most egy GTX 560 Ti videokártyám van, s így stabil 60FPS képes produkálni a játék fejlesztett grafikán, maximum beállítások mellett 1680*1050 felbontáson. Csak a zavaró effektek vannak leszedve. (Speciális effektek, fű, aminek semmi haszna stb.) Stream mellett is 45-50-60 körül mozgott az FPS pályától függően. (Vertical Synch be van kapcsolva.)
Plusz bónusz kód járt NVIDIA kártya mellé, WoT versenyt szerveztek ~20.000€ főnyereménnyel az NVIDIA-sok, ráadásul az új Havok engine futtatása Q&A részhez is gyakorlatilag csak NVIDIA kártyákat soroltak fel.
Persze lehet, hogy mindez csak az ellenség megtévesztése.
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
nyunyu
félisten
válasz Patrick76496 #41232 üzenetére
Ez a könnyített legénységátképzés is +1, de a pakoláson javíthatnának (csak olyat legénységet rakhatsz bele a tankba, amivel ment már csatát..).
Ez miben tud tobbet, mint az XVM eddigi jobb klikkre elojovo, aktualis tank/azonos tankosztaly/legjobb legenyseg betoltese opcioi?
Amikkel kb. 3 katt volt betenni egy prem tankba a legenyseget, majd ujjabb harom visszarakni az eredeti helyere?
sorry, most nincs elottem az otthoni gepem
-
skopy
tag
Videokártya vásárlás előtt állok, AMD vonal vagy inkább az NVIDIA az amit érdemesebb követni.
SAPPHIRE HD 7850 1GB OC GDDR5
vagy pedig
Poin Of View GTX 570 TGT Beast Edition videokártya a kiszemelt.
Tesztek alapján nincs nagy különbség köztük, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is hogy a wot mennyire támogatja at AMD vagy az NVIDIA kártyát inkább.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
nyunyu
félisten
válasz Remus389 #41222 üzenetére
viszont a b1g rb (hogyishijjak tier5 francia ), az kellemes, az ARL sem olyan túl rossz
Leszamitva azt, hogy EGLDvel 5 masodperc celzasi ido lejarta utan lepattan a KV1 seggerol, holott ketszer akkora penje van, mint az ellennek pancelja?
Volt szerencsem meggyulolni az osszes csigazabalo TDt a Fochsal bezarolag.
ARL 44 top csuzlijai is olyan.... francia..Cserebe a mozgekonysaga is rosszabb, mint a sport KVnak.
-
PAWI
tag
Na, egész jó a hétvége, na meg a heti akciók, meglett a KT még tegnapelött, most megvettem az IS-3-at, meg mindjárt meglesz a T-15 is.
Na meg 10k xp-kell a Ferdihez.
-
Q.R.
csendes tag
Sziasztok!
10000 forintot ajánlok fel annak aki segít visszaszerezni a vélhetően feltört World of Tank fiókom. Vagy segít a játék oldalával felvenni a kapcsolatot, mivel nem beszélek angolul.
Kifizetési számláim vannak, tehát tudom igazolni feléjük. Csak érdemi segítség esetén írj pü-t.Köszönettel...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
Iron Funeral
őstag
Szerintem ne költs goldot a legénységre, legalábbis ne első körben.
(#41282) Mister_X: alap esetben egy 75%-os legény 20k credit, mivel 5-en vannak a tankban ezért 100k lesz (feltéve ha jól figyeltem és most nincs leárazva a legénységképzés).
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Bad Pritt
félisten
Elég a 75%. Ha a srácok elérik a 100%-ot, utána lesz egy kis arany pluszjel a képük mellett és a különböző pozícióban lévő embereknek lehet különféle képességeket adni. Vannak olyanok, amik mindenkinek lehetnek (álca, tűzoltás) és vannak specifikusak (mint a parancsnoknak a hatodik érzék, ami felvillan, ha meglátnak). Ráadásul még ezek is változhatnak, mert van ami akkor aktiválódik ha 100%-os lesz (mint a hatodik érzék) és van ami folyamatosan egyre jobb lesz (mint az álca). Ha elérik a 100%-ot, utána lehet még egy képességük csak egyre több xp kell mindegyikhez.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Remus389 #41222 üzenetére
Egyelőre hanyagolom a heavyket, mert mint kiderült, nem az én stílusom, B1-el is inkább közelharcban tudok érvényesülni (megsemmisítettem így már Hetzert és DW2-t, közvetve meg KV-1-et is ), kemperkedni nem igazán tudok - mondjuk azért néha jó Howitzeres M2-vel a Karelián kövek mögé bebújt könnyűtankokat kiszedni...
Ellenben a kínai M5A1 Stuartot egész megkedveltem. Ez is a haveromnak köszönhető, akivel platoonban segített XP-t farmolni. Sacred Valleyen 990XP-t kaptam hárommal beszorozva és tökre élvezetes volt megadni a kegyelemdöfést a lesebbzett Jagdpanther 2-nek meg idegesíteni a sok lomha kempelő tankot lánctalp sebesítéssel. Aztán jött egy E25 és végett vetett a jó hangulatomnak, de addigra már 2:11 volt az állás.
Aztán hirtelen felindulásból vettem egy kevéske aranyat, váltottam pár XP-t (így is maradt rengeteg átváltható meg arany is) és kikutattam a Type T34-et. Aztán jól pofára estem, mert eszembe nem jutott, hogy ezért ezüstöt is kérnek
Megéri golddal megvenni a 100-os legénységet vagy elég a 75 és onnan feltornázni? Beszéltek itt néha képességekről, ezeket hol látom?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Lipton #41276 üzenetére
Mámint a kettő közül melyik a jobb vagy utána melyik ág lesz jobb? Mondjuk mindegy, mert szerintem mindkettőben a T-34-85 nyer, az egyik legjobb tank a játékban szerintem, utána a T-43, KV-13 szintén elég jó, T-44-et imádtam, T-54 viszont tuti, hogy a legjobb, a tizesek meg jól játszhatóak. Bár nem most, most sok a nagy td, azokat nem szeretik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
A-43 vagy T-34-85 fele érdemes fejleszteni?
köszi
-
Achill3uS
nagyúr
válasz diegho #41274 üzenetére
türelmetlen tipus vagyok
bat-re milyen skilleket javasolnal?[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Bingisz #39720 üzenetére
Bat.-Châtillon 25 t researched. Undistributed experience spent: 186,489. Free Experience spent: 13,511.
az a kevés free is a héten jött össze. 55%os winrate-el zártam a lorrit és pokolian bejött, ugyhogy ami most jon azt hiszem elvezni fogom
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
dfsz34
őstag
válasz diegho #41271 üzenetére
aha, jó tudni, de az sem segítene rajtuk, volt hátra kb 3 perc és még foglalniuk is kellett volna, meg odaérni az északi hídról
nem azonnal torlaszolom el, hanem várom, hogy tényleg nagy csapat jön-e északon és még akkor is kivárok, 3 perc alatt szerintem nem tudnának befoglalni onnan, de majd egyszer lemérem mennyi idő kell hozzá, hogy ott átérjenek
-
dfsz34
őstag
Bár nem kaptam érte sok xp-t, de megcsináltam engelbergen a trükköt maus-al.
Bázisvédés, az ellenség erősen támadja az északi hidat és amikor már kevés hp-m maradt, srégen beálltam a hídra, ki is lőttek, de onnantól kész, az északi híd lezárva.
Volt fásítás rendesen az ellenség részéről, 2 tankunk maradt életben, nekik meg 7, de győztünk, mert mire a középső hídon átértek már letelt az idő. Jó móka volt
-
Angel1981
veterán
válasz Mister_X #41245 üzenetére
Ne aggódjatok srácok, SerB-ék már biztos dolgoznak a probléma megoldásán!
[ Szerkesztve ]
-
Q.R.
csendes tag
válasz eastsider #41251 üzenetére
Igen ezt tapasztaltam szintén. hogy tank irányítása nulla lőni lehet... Kiléptem és utána már nem engedett hozzáférést a fiókomhoz. Nyomtam jelszó resetet de a telefonra most nem jött kód sms. Reméklem ,hogy csak szerver probléma, és nem feltörtek
http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
scyllarus
veterán
SU-100 megvan, az marad is, pedig mind2 utódja ki van már fejlesztve.
Most mi a helyzet lag ügyben? Kellene még 5 kill, du abbahagytam, most folytatnám, érdemes? Tegnap este botrány, ami volt.
T-28 téma: azzal lőttem az első Top Gunomat, igaz, akkor még megvolt a nagy ágyúja, amit azóta elvettek tőle. Akkor el is adtam..[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Q.R.
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél oraja nem tudok bejelentkezni a fiókomba..Más is napasztalt ma ilyen problémát. Remélem nem törték felhttp://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
dfsz34
őstag
válasz Pete55555 #41241 üzenetére
T127-t sem látni sokat, talán lesz ilyen ajándék akcióban valamikor bár igazság szerint van ltp-m, az elvileg elég hasonló tudású, de azt se használom.
Hát igen, a tier5 csaták kegyetlenek a pzs35-nek, de már olvastam, hogy ez valami hiba lesz, mert elfelejtettek tier limitet adni ennek a tanknak, csak kb lesz.rják, hogy kijavítsák. Mondjuk az igazság, hogy egy matildával sem lehet sokat kezdeni az alap 55 pennel, de még mindig jobb, mint a kv1, amit még a seggén sem tudok arannyal mindig sebezni. Úgy értem, hogy három lövésből egy biztos nem üti át a seggét, néha háromból egy sem, ha már valami minimális beforgatás van, ami azért durva. Vagy a másik szépség, mikor a full hp-s churchill jön, de azt legalább tudom sebezni, ameddig élek. Ezzel együtt azok a csaták kárpótolnak, amikor legalább a középben benne van. Azért 600xp a csata átlagom vele, majdnem 1000 csata után, ami szvsz nem rossz, tekintve, hogy az első 3-400 még vergődés volt és nem csak ezzel a tankkal, hanem mindegyikkel, mert csak tier4-nél jártam akkoriban. Számtalan top gun, radley-walters és mindenféle epic medál. Még most is néha előveszem, de már nagyon ritkán, mert nem álltam még neki komolyabban a német med vonalnak, majd idén valamikor.
Az FCM pak olyan szempontból jobb, hogy az ágyúja tier4-es, de a gyakorlatban egy klasszissal jobb és azzal még több xp-t lehet gyűjteni, mert még tier5 csatában sem jön zavarba.
(#41259) Drenadar : Ja, küldetés, 4x15, azaz 60 győzelem kell hozzá, de minden részletet hosszú lenne most leírni, ott van a küldetés menüben. A lényeg, hogy garázshellyel együtt adják. Ajándék, úgyhogy semmi gond vele, csak én legalábbis nem vagyok tőle hasraesve.
(#41258) Diarmand : ahogy írtam, egy összecsapás egy kék játékossal, aki beleadott mindent, szerintem még goldot is, de pattant, nem tudom megmondani. Utána elolvastam a wiki-t és ugyanazokat írta, amit én is tapasztaltam. Illetve ahogy írtam, már közel 1000 csatám van tier 3 prém tankokkal és még legalább 3-400 sima tankokkal is, úgyhogy el tudom helyezni ezt a tankot az erősorrendben. Ász kihozom rajta, aztán meg a lecsóba, értelmesebb dolgokra fogom használni a garázshelyet.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz dfsz34 #41226 üzenetére
Akkor most szeretnék arról is olvasni, hogy miért is olyan kiváló tank a T15, ha ennyien védik, csak, hogy a tárgynál maradjunk.
Ha már itt tartunk te egyetlen, hangsúlyozom EGYETLEN meccs alapján leszűrted, hogy szar a T-15, mert te megvertél egy két tierrel nagyobb tankban ülve egy szerencsétlenül beléd futó spottert
Megvan a mai győztes
Más.
Akkor másnál is fenn áll a LAG problémája. Megyek a kis tankocskámmal, erre egyszer csak pirosan marad lagjelző, a ping 40ms ami nem sok, de megáll az egész és csak a játékrestart segít. Borzalom, főleg hogy egy csatában többször is képes eljátszani...[ Szerkesztve ]
-
gagyenkov
tag
válasz Jo33by #41100 üzenetére
Tudod így két év és 22000 csata után elértem végre oda, hogy azokkal a harckocsikkal játszom amiket szeretek! Ezt nem a tier besorolás vagy az határozza meg, hogy kinek milyen szintű vasai állnak a garázsba! Jelenleg így is többet megyek a 10-es vasaimmal mint az alacsonyabb szintűekkel! Nekem van a garázsomban minden szinten legalább egy vas ami tetszik és szeretek vele játszani! Vagy is bocs, 7-es nincs! De lesz mert mindenképp egy tigrisnek és egy IS-nek ott kell állnia!
W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP
-
ddt500hu
veterán
Erről a videóról az jutott az eszembe, hogy kb. 2 hete nem játszottam a Port-on. [link]
-
DaveNo1
veterán
Napi idióta: saját csapattársam kilőtt a ellenség foglalókörén csakhogy ő több pontot tudjon összeszedni...na az ilyen ******kat egy külön szerverre kéne zárni...
You are not prepared.
-
eastsider
nagyúr
-
gagyenkov
tag
Ha inkább a közepes harckocsikkal érzed magad jobban akkor a 121 természetesen! Igazából jobbak a paraméterei mint a 113-nak! páncél védettségben nem sokkal marad alul viszont sokkal mozgékonyabb és jobb a lövege is! Én imádom! De én inkább medes vagyok!
W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP
-
ddt500hu
veterán
válasz Pete55555 #41244 üzenetére
Az a vicc az egészben, hogy nem mindenkinek és véletlenül sem nyernék. 1:15-re kaptunk ki mert az ellenség simán jött mi meg álltunk mint a fa... Holott csak le kellett volna járnia az időnek.
A WG olyan mint a magyar kormány. Sokkal szarabb helyzetet teremt így a kevésbé szarnak már örülünk. Még pár ilyen nap és senkit nem fog érdekelni a rebalanc meg az új grafika csak ne laggoljon a szerver.#41245) Mister_X Hála az égnek talán csinálnak vele valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
EU1 lehalt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gyuri27
félisten
Su85b állat vagy stug, hetzer (nagy puskával).
Amd - Radeon - Ryzen
-
ddt500hu
veterán
Ha ez valakit megnyugtat az EU1 is laggol.
-
Pete55555
addikt
válasz dfsz34 #41236 üzenetére
Én megvettem karácsony előtt a PzS35-öt is, és a T127-et. Az lett belőle, hogy az S35-öt eladtam... egyszerűen nem ment vele normálisan, az ágyúja sem tetszett annyira, és bár kicsit talán jobb a páncélja, de sokkal lassabb, mint a T127, ha tudod, próbáld ki vmi haverodét, szinte ugyanaz a stílus, de én a T127-et jobbnak érzem.
Ja, és a lényeg, S35 megy T5-be, míg a T127 csak T4-be.(#41240) ddt500hu Ugyanez megy nálam is egy hete, nem a netszolgáltató a hibás, WG-ék b@sznak valamit.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
-
Bingisz
addikt
Mi ez a lagg az EU2-őn?
Viszont most találkoztam a legalja játékossal: Goldot lő artyval random csatában, tier 6-ban.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Jo33by
tag
Akkora LAG van hogy a tank megy tovább én meg hiába nyomkodom a gombot hogy állj. Köszönöm T-home. Mi van ezekkel a szolgáltatókkal? Pár hete a Upc hibáskodott most meg a T-home kezdi ugyanezt?
-
dfsz34
őstag
Akinek ez a stílus jön be, használja, de én inkább maradok a pzs35-nél és az fcm-nél, ha tier3 prém tankról van szó. A legnagyobb gondom a t15-el, hogy a pz1c sokkal jobbnak tűnik szórakozás céljára. Stathúzás részét nem tudom összehasonlítani, mondjuk, hogy kb egyforma lehet. Más értelme nem nagyon van egy tier3 prém tanknak, mint a szórakozás és stathúzás.
Az fcm-el szinte nevetségesen könnyű 2000 wn7 felett menni, néha már a pofátlan 2700-as átlag is összejön a brutális látótáv és nagyon jó ágyú miatt, amivel kibelezek minden négyest, de még a kv1 is mehet, ha gyenge részt mutat vagy sikerül gyenge pontot lőnöm.
A pzs35 szintén gondban van tier5 ellen, azért is tudom, hogy miről beszélek, de arannyal elvan valamennyire. A lényeg viszont, ha a pzs legalább közép tierbe kerül, akkor fel lehet szántani vele a pályát.
Aki a futkosós stílust szereti és valamiért nincs neki pz1c, annak esetleg jó lehet.
-
Scheff
tag
Én már 3 tier 8 prémium tankot nyertem, szóval érdemes nézni.
-
emre
veterán
A su-85 már régóta nem fun, a su-100 meg határeset. IS-6 akciókor használtam is egy keveset. Megvan mindegyik.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
szalai56
senior tag
Én megtartottam a SU100-t. Miért kérded?
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Patrick76496
őstag
válasz joergie #41077 üzenetére
Kisebb lagok nálam is voltak, az elején, de mostanra ilyen téren már játszható a játék (de csak ilyen téren). Gondolkodtam azon, hogy esetleg az a hiba, hogy ugyan az a RU és az EU account-om felhasználó neve és jelszava, de rájöttem, hogy ha eddig beengedett, akkor most sem kéne gondnak lennie. Egyébként pl QB és Jingles sem a saját account-járól csinálta a 8.11 review-t, lehet ennek is ez az oka.
Szép dolog, hogy próbálkoznak új dolgokkal, fele-fele arányban be is jön, de egyes újítások élvezhetetlenné teszik a teszt szervert. Ez az új kameraállás pl rengeteget ront a játszhatóságon, engem nagyon zavar. Sokkal lassabbnak érződik a tank és célzásnál is szokatlan, legalább ki lehetne kapcsolni. Másik zavaró újítás (ami már az előző patchben is megvolt már) a zoomolás lágyítása, bár ennek kikapcsolására szerencsére van mod, csak ugye ez teszt szerver... Btw nekem is hiányoznak a modok, még jó hogy ilyen látszólag semmit sem jelentő újításért kell kidobni az összeset.
Ígérték, hogy 8.11-ben javítanak az optimalizáción, de gyakorlatban inkább csak romlott. Igaz, hogy legtöbbször 40-50 fps most már meg van (viszont itt nincsenek fent a modok és a tweaker), de ez kb csak 20-25-nek érződik, egyszerűen nem folyamatos a kép. Főleg a célkarika mozgásakor érződik és zoom-oláskor. Remélem legalább a 9.0 hoz valami javulást. Múltkor csináltak egy felmérést, aminek eredményeként megtudták, hogy a játékosok fele gyenge gépen játszik, de nem csinálnak semmit se, hogy nekik jobb legyen.
Pozitív dolog viszont az angol legénységi hang (ez sokkal jobb, mint az amerikai, nem olyan, mintha valami rossz buzi lenne a rádiós), a national battle is nagyon jó ötlet, és a két újradolgozott pályát (Ruinberg on Fire, Winter Himmelsdorf) is eltalálták (bár Ruinberg on Fire-ből nem sokat lehet látni full low grafikán). Ez a könnyített legénységátképzés is +1, de a pakoláson javíthatnának (csak olyat legénységet rakhatsz bele a tankba, amivel ment már csatát..).
(#41080) greg77: 2 éve vettem Dell Inspiron N5110_128204-es laptopomat (i3-2310M; 8GB; GT525M). Full low grafikán (kivéve az improved render van bekapcsolva) tweakerrel 30-40 FPS-sel játszok, nem ritkán megesik, hogy 30 alá is lemegy. Az a vicc, hogy amikor felraktam a 0,75%-os tömörített textúrát csak romlott a helyzet.
(#41084) Mogyesz75: Milyen VGA van abban a laptopban? Szinte ugyan az a CPU-m van (i3-2310M), ugyan annyi a RAM is, de én az előző bekezdésben leírt körülmények között játszok ráadásul kisebb felbontáson (1366x768).
(#41220) Scheff: Vagy csak talán kifagytak, mert tegnap szarakodott a 2 szerver? Amúgy komolyan miért kell ilyenekkel telespammelni pl a World of Tanks youtube felhasználóját, vagy pl a worldoftanks.eu-t (be sem tölt az oldal már indul a Livestream), most komolyan ki nézi ezt?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Tart valaki a garázsban SU-85-öt/SU-100-at fun célokra?"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
LZs?!
aktív tag
T3 - flanking, scouting
T4 - harassing, scouting
T5 - pure scoutingA legjobb view range és radio range a T-15-é T4-ben és az alatt; lehet, hogy külön-külön más gépeken is elérhetőek ezek (pl- SU85B view range 400), de együtt nem.
Jól gyorsul, keveset veszít bukkanókon, emelkedőn a sebességéből, de rosszul fordul.
...és hogy kinek spotoljon az ember? T4 és T5 folyamatos camp-fest, ha nyílt pálya van és az első 4-5 lelkes már leölette magát. Kivéve, amikor indul a lemming-train...
Igazából minden meccs két felvonásos vele: az elején scoutolás vagy rejtőzés (városi pályák), utána a TD-k és arty-k levadászása. Mást nem tud, de ezeket nagyon.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
ddt500hu
veterán
Én meg UPC-t és két napja többször is belaggolt mindkét szerver.
-
vhw
addikt
Mindez nem változtat a tényen, hogy a T15 egy felderítő tank, és ez alapján is kell megítélni.
Szintjéhez képest kiváló látótávval, rádióval, jó mozgékonysággal. Valamint büntetés nélkül átültethető a legénység.Nem kiváló tank, csak egy a sok közül.
Nem lehet vele olyan egyszerűen statot húzni, ha valakinek csak ebben merülne ki egy alacsonyszintű tank.Történetesen én már beletettem pár csatát.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
dfsz34
őstag
Low tier-ben maximum malinovkán meg néhány híres helyen tudsz scoutolni. A másik, hogy a tankok fele-harmada egyébként is könnyű tank tier3-ban. Kinek akarsz egyébként spotolni? Artyk már nem olyan hatékonyak, a csapat megy mindenfele, tier 5 és alatta hemzseg a paradicsomoktól, akik mozgó célpontot már alig bírnak meglőni.
Nem a hatos hetes könnyű tankokból kell levezetni a tier3-t, de egyébként ha már itt tartunk, használd a stock ágyúval a wz131-t mondjuk és lássuk, hogy mi sül ki belőle, ráadásul az tártöltős, még jobb is kéne legyen, ha az ágyú nem számít.
A T15-ös gyerek is jó játékos volt, próbált is spotolni, de nem volt kinek, mert a csapata lapult mindenfele, utána jött előre és összefutottunk ell hallufon a házak között és instant halál volt a számára, pedig flankolt, de szögben állt a tankom, forgattam is és kész. Maximum arannyal tudott volna sebezni.
Azt a részt én továbbra sem értem, hogy én láttam, milyen egy f.s a T15, de többen itt osztják az észt, hogy az nem úgy van, de még egyetlen olyan írást sem olvastam, hogy miért jó a T15, csak kötözködést viszonylag bonyolult összefüggésekben, amiket nem egyszerű elmagyarázni, de megpróbáltam. Akkor most szeretnék arról is olvasni, hogy miért is olyan kiváló tank a T15, ha ennyien védik, csak, hogy a tárgynál maradjunk.
-
Vadgörény
csendes tag
válasz Scheff #41220 üzenetére
Nem hiszem, hogy a stream-et nézik, inkább szar a szerver. Már harmadik napja szar! Bemegyek a csatába lövök kettöt és ennyi... a tornyom mozog de a célkör nem mozdul valamint a tankom sem. Pár játékos tankja mozog, mintha ők tudnának játszani... de aztán mindenki áll. Kis idö múlva "kapcsolat megszakadt". Visszacsatlakozni meg 15 perc kb. és kezdödik elöröl.
Komolyan ezért a játékért valaki fizet?! Ez nem üti meg azt a szintet... -
Remus389
veterán
válasz Mister_X #41219 üzenetére
az ilyen ocskasagokat érdemes freexp -ből atugrani
viszont a b1g rb (hogyishijjak tier5 francia ), az kellemes, az ARL sem olyan túl rossz
az utána jövő tier7 amx, hát nem szerettem, nem katasztrófa, de nem is nagy durranás, át kell grindolni
a tier8 az tök jó autoloader
na megvan a t57! ez maga a csoda, is3, m109 egy tárral el lehet intézni
bár meglepődtem, azt hittem olyan fürge lesz mint a T54E1, valamivel lomhabb
pancelja is jobb
szóval nagyon tetszik
-
Scheff
tag
Mindenki a Pro League döntőt nézi. (Ha valaki ráér, számolja össze hány AFK áll a bázison.)
-
Mister_X
nagyúr
válasz Remus389 #41161 üzenetére
Ócska? Az nem elég jó kifejezés... Legalábbis a B1, a Renault FT, D1 és D2 legalább jó volt a maga nemében, ha nem kellett hegyet mászni. Ellenben a B1-gyel se tegnap, se ma nem tudtam még nyerni, sokszor érzem is, hogy nem az én hibám, amikor vereség ellenére is 350-400XP-ket kapok... Sacred Valleyen is sikerült kinyírnom egy Hetzert meg DW2-t, olyan büszke voltam magra, erre nem kilő egy anyaszomorító Pzkpfw. 1 C?
Sebaj, addig is farmolom az elitekkel az átváthatót, ha nem jönne össze tizedikéig a 16k XP...
-
dfsz34
őstag
Na a délutáni szunyókálásból felébredtek az óvodások és tolják a wot-ot. Megint ugyanaz, mint tegnap, prög a tank, nem reagál. Gyorsan átléptem az eu2-re, az tegnap legalábbis működött. Eu1 f.s.
-
dfsz34
őstag
válasz Diarmand #41210 üzenetére
Úgy látom, most éppen neked van kötözködős napod. Mit akarsz pontosan bebizonyítani? Hogy a T15 jó tank?
A t25 egyébként egyáltalán nem a tier5 egyik legpáncélozottabb tankja., csak azért mondom, ha példát mondasz, akkor miért pont az e100, miért nem a leopard mondjuk vagy az 50b? Ja, hogy akkor sántítana a példa, mert a KT azokat meglövi.
Ha valakinek tetszik a t15, használja, nem azt mondtam, hogy ez tilos, csak azt tapasztaltam, hogy az a tank kész van és elpusztul úgy, hogy egy tier 5 medet sem tud megkarcolni. A keményebb négyes, illetve ezek szerint az összes ötös tank mumus neki. Az marad, hogy imádkozni kell, hogy csak tier 3-ba tegye, akkor jó. A wiki is hasonlókat ír, amit utána olvastam el, úgyhogy ez ennyi. Ha meg folyamatosan arannyal kell használd, akkor minek? Stat javításra vannak sokkal jobb tankok, akár tier 3 prémben is (pzs35, fcm). A pz1c majdnem ilyen átütést tud a gépágyúval, a játék élmény össze sem hasonlítható.
Ezt kell mérlegelni, szerintem, attól, hogy ingyen van még lehet látni, hogy erre időt nem szabad sokat szánni de te döntesz, a te időd.
-
Cseri0058
őstag
mai nap 10-ből 10 vereség a t71-el! Ez több mint nevetséges már...
-
Diarmand
senior tag
válasz dfsz34 #41209 üzenetére
Tény, hogy enyhén gyenge az ágyúja, de ne azt nézd, hogy mekkorát fog szívni, ha berakja Tier ötbe. Ha van T-25-öd (nekem is van), akkor bizonyára feltűnt, hogy milyen gyakran pakolja tier hétbe, ahol sok mindent oldalról se visz át. Nekem hatból egyszer, de lehet sokat mondok. Pedig annak sincs se túl jó ágyúja, se könnyített MM-je. Ha van is Tigris, akkor sem annak fogok nekiugrani, ahogy egy normális T-15 játékos sem fogja a KV1-et választani ellenfélnek. Ja és igen jó motort kapott a kis súlya mellé.
Mellesleg a T-25 döntött frontjáról tudnak pattogni 110 penes ágyúk is.Tehát még mindig nem értem ezt a messzemenő következtetést amit levontál a példádból De hagyjuk is, ezen már nincs mit magyarázni...
Ezozlord: A T1HT-ról mindeki tudja hogy szar
-
dfsz34
őstag
válasz Diarmand #41207 üzenetére
Nem egészen érted szerintem, a prémtankokat sokszor mocsok szemét ágyúval látják el, például az excelsior jó példa erre. A t15-ről a wiki is ezt írja "The gun has below average damage and penetration", magyarul egy sz.r az ágyúja, de megy két tier-el magasabb ellen.
A KT-nak van némi esélye és ha már ilyen példát akarsz mondani, akkor mondjuk azt kéne mondanod, hogy a stock löveges KT megrohamozta.
Prémtankokkal nagyon kell vigyázni, mert némelyikre olyan mocskos szemét ágyút raknak, hogy még a garázshelyet sem éri meg, amit foglal, mert állandóan golddal kell menni vele és nem hoz semmi bevételt.
Meglátjuk, de szerintem a t15 is ez a kategória, még megkarcolni sem tudott, járna neki a tier limites mm, szvsz.
-
Enzolord
addikt
válasz Diarmand #41207 üzenetére
Én 7/42-ben one shootoltam az enemy T1-ét RHMmel...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Diarmand
senior tag
válasz dfsz34 #41186 üzenetére
Maga a tank nem egy nagy durranás, amit láttam belőle, egymásba futottunk én t-25-el és természetesen esélye sem volt. A garázshely viszont jól jön majd.
Az E100-amat megrohamozta egy Királytigris, de nem valami állat tank az a KT, hisz legyalultam a francba.
Csak hogy érzékeltessem a példád hülyeségét -
Enzolord
addikt
válasz stupid user #41203 üzenetére
Nekem is szokta, igaz ,nem sűrűn, nem hiszem, hogy beragadó billentyű az oka, legalább is nekem nem...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
PAWI
tag
válasz stupid user #41203 üzenetére
Nem a beragadó billentyűk miatt van? Azt ki lehet kapcsolni szerintem.
-
stupid user
tag
Sziasztok,
felmerült egy probléma, ami nagyon valószínű, hogy nem is WOT, de abban nagyon zavaró: teljes képernyőről időről időre lecsukódik a tálcára. Rákattintok visszajön, az is min 2-3 sec, ami elég kellemetlen csatában. Fordult elő valakinél ilyen? mit lehet tenni ellene?
Előre is köszönöm a segítséget
" ... TILTJUK a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)... "
-
ddt500hu
veterán
Találkoztam diegho egyik kedvencével. Éppen aprócska 3:13-as hátrányban voltunk amikor is hátulról kb. 100m-ről tökéletes lő helyzetből seggbe lőtt egy T110E5 gold ammo-val! Ami lepattant. Megfordultam ismét meglőtt goldal ami megint lepattant. Én visszalőttem (a változatosság kedvéért ez is pattant) majd ő nem bírta a stresszt és mellélőtt majd elbújt. Amit meg is értettem hiszen csak 1700hp-ja volt még.
Aztán kinyírtak a haverjai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest