-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven88
tag
T-28-al voltam így, hogy felüdülés volt a kv-1re váltani. Ez van ezt kell szeretni .
-
GeneraL_XTX
veterán
Fú de jókat csatároztam ma, végre meglett az IS3 top lövege
Sajna kipróbálni nem tudtam, mert most más dolgom van, majd legközelebb....azért a mostani ágyújával se volt gond, 175pennel is lehet boldogulni azért, de 225 már jobban hangzik
[ Szerkesztve ]
-
Steven88
tag
Köszönöm
A 6,1 millió lassan összejönne rá, kb még 2 nap . Kár hogy nem tudom kapásból, az IS-t utálom, nincs kedvem végigmenni rajta, de így muszáj lesz :/. -
zsolthee
senior tag
válasz Steven88 #41189 üzenetére
Kreditért tudod megvenni ha az adott ág (most 7-esnél jársz azt mondod) 8-as, 9-es tankjait is kifejleszted.
Szóval jelen példa alapján előbb meg kell venned az IS8-at és összefarmolni vele 189200 XP-t. Ha ez meg van, megveheted.
Egyébként a maga nemében az összes X-es tank jó, de ezt inkább a játékstílusod határozza meg.
Az IS7 tipikusan arcbamászó, sarokharcos gép.
Azt javaslom, hogy 8-as prémium járgányt se vegyél addig, amíg legalább 2-3 azonos szintű tank nincs a garázsodban.[ Szerkesztve ]
-
Steven88
tag
Sziasztok
Nem rég kezdtem el wot-ni. Az lenne a kérdésem, ha kp-ban a boltból megveszek egy tier x-es tankot azzal rögtön mehetek a csatába? Most tier VII-nél járok, de lehet összejön az az összeg amiből megtudnám venni.
Melyiket javasolnátok, mert én az IS-7-et néztem ki? -
SoulReaver
veterán
elmegy a wg a jó ........ . oda... Milyen az, h GOLDAL, igen GOLDAL kell lőnöm, h az obj 268 ne pattogjon a papír tankokról... 1:15 -re kaptunk ki most, pattantam az m103 tornya oldaláról, az 50 120 tornya oldaláról, mi ez, ha nem előre eldöntött csata?
-
zsolthee
senior tag
Napokban tettem fel itt a fórumon a kérdést, hogy mitől jobb a kínai ág mint a szovjet. Negyed órája meg is kaptam rá a választ...
Nos, most tartok a Type T34-nél, de a szintjén belül már most brutálisnak érkezik a kis sárga
1 vs 1 küzdelemben egymagam kiszedtem egy churchillt meg egy T1 heavyt, igazi med taktikával. (persze van még mit tanulnom)
Meg is lett a TANK ÁSZ a 9. csata alkalmával. Még csak épp 100%-os a legénység de már most nagyon forog ez a kis szörny, jobban mint a ruszki testvére. Kuplungégetővel ez mit csinálna?
Type58-ról vélemény?[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Már reggel ment egy gyerek T15-el és kérdezték tőle, hogy vette vagy kapta, azt mondta, hogy az akcióban kapta, de lehet, hogy kamuzott, azt soha nem lehet kizárni.
Ha igaz viszont, akkor számoljunk mondjuk 58% WR-el, mert kék játékos volt, azaz 104 csata kell hozzá, mondjuk 100. Egy csata átlag hossza tier4 és afelett azért nem pár perc már, 7-8-al nyugodtan számolhatunk plusz a belépés, tank kiválasztás, szerintem 10 percet nem túlzás egy csatára számolni, azaz 1000 perc, 16,6 óra játékidő, mindezt egy nap alatt, maximum még ma reggel 1-2 óra. ha nagyon korán kelt fel. Vannak piszkosul ráérő emberek.
Maga a tank nem egy nagy durranás, amit láttam belőle, egymásba futottunk én t-25-el és természetesen esélye sem volt. A garázshely viszont jól jön majd.
-
Zeratul
addikt
Tier 10 prémium orosz arty.
-
Chris0321
addikt
Panther II-re mit érdemes rakni második skill-nek? Az első javítás a parancsnokon kívül mindenkinek, neki a 6. érzéket adtam. Próbáltam rákeresni de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit.
-
SoulReaver
veterán
Na ez érdekes volt... replay
Az FV 183 nagyon nagyképű volt, aztán mekkorát cumizott...
Megvárták míg befoglalok közben az idő 1 mp -el volt csak lemaradva a foglalási időmből
Arty azt hitte, h a ház mögé bújok... (naiv lélek... XD)
Szerintem ezt másképp nem is lehetett volna megoldani ebben a helyzetben[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni miként tudom beállítani az xvm-ben a players panelt úgy, hogy csak a játékos neve és a tank ikonok látszódjanak?
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
PAWI
tag
Nekem azt volt frusztráló tegnap nagyon, hogy Erlenbergnél, a tipikus HT-s ütközőpontnál, szembekerültem egy IS-el, kv-1s-el és egy T29-el, mindenkinek csak a tornya látszott ki, kaptam kb.1000 dmg-et. A lényeg, hogy mindhárom lövedék átment, az egyik a lövegpajzson, a második mellette, a harmadik meg a torony alatt picivel. De akkor én miért pattogok folyamatosan az IS ágyújával az IS, KV-1S tornyáról?
Ráadásul későn kezdtem el az amcsi feladatot, pedig tegnap legalább 20 amcsi tankot kilőttem. 45 marmaládézabálónál herótom lett a játéktól.
-
Zigi
senior tag
válasz szallasi007 #41176 üzenetére
Az is8 egy jól páncélozott med, isteni ágyúval szar gundeppel
-
joergie
őstag
válasz diegho #41158 üzenetére
én 175 pennel pattantam az aljáról is. most tényleg kivételeket akartok felhozni ellene?
igen...multkor egy buckáról repültem batchattel és lepattant a tornyomról egy st1, ami olyan 260mm pen, szóval a batchat tornyára ne célozzatok, mert OP toronypáncélzata van.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Pete55555
addikt
válasz dfsz34 #41128 üzenetére
forogtunk össze vissza
Én ezt már tapasztalom egy hete. Írtam ide is, akkor még senki nem reagált, akkor újratettem a WOT-ot, a modokat is, sőt mod nélkül is próbáltam, de nem attól függ, hol csinálta, hol nem.
Egyszerűen FOS most a szerver. Tegnap is volt ilyen gondol pl, de este 11-hajnal 3ig nem volt gond......Szeretem leracsniztatni...
-
GeneraL_XTX
veterán
-
ddt500hu
veterán
Mai első csata. A végén privátban megköszöntem az AMX50B-nek a győzelmet.
Obj.268 Tank Ász. -
Drenadar
veterán
válasz Jo33by #41167 üzenetére
"random talál - random nem találra"
most az a baj, hogy nem vitted át, vagy el sem találtad? :|
A játék alapjainál le volt írva, hogy ha egy bizonyos szög alatt találja el a páncélt, akkor ott aztán mindegy, hogy mekkora az átütés és a páncél, az biza pattanni fog.Elolvastad ezeket a leírásokat?
-
Jo33by
tag
276 pen van a lövegnek. T30- ban ülve két lépésről nem üti át a T-54-et. Hogy száradna le a keze aki ezt kitalálta. Egy medet nem üt át! Miért csinálják ilyenre? Ami ilyen kirívóan sanszos helyzet (könyörgöm) miért veszi a random talál - random nem találra? Nem érdekes a csata, sem a stat, mert elment a meccs, csak az ember idegeit teszi tönkre ez a játék az ilyenekkel.
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #41163 üzenetére
de mindegy kb 3000 XP és megvan a t57 heavy, jól néz ki papíron, meglátjuk, tudom több maus és e100 lesz, tehát előre nem szabad inni a medve borere
egyébként sokat javít az autoloadereken ha tesz rá az ember stabilizatort és celzasgyositot, mert általában úgy játszik az ember hogy kidugja a fejét, lő gyorsan 4-et, szóval nem tesz jót ha várni kell a celzasra, mert viszonylag puha panceluk van
ja meg teljesen egyedül sem szabad menni, ez alap hisz ha elkapnak míg töltesz és nincs ott senki aki vedjen az cumi, ha mégis így alakul vissza kell vonulni hogy a társak tűz alá vehessék a támadót
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz diegho #41162 üzenetére
ez igaz, nyilván egy e100 ellen esélytelen, mégis jó érzés kinyirni pár masodperc alatt 100%-ról egy puhább tankot, pl francia vagy leopard pta-t
meg oldalról azért atviszi az erosebbeket (pl t54, is8 ), néha szemből is, mondjuk ha csak szemből tudod megloni, 1-2 átmegy a 4-ből
mindenesetre én sikeres vagyok vele (magamhoz képest persze ), és szerintem fun
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz GeneraL_XTX #41150 üzenetére
Én most az amerikai és francia autoloadereket találtam meg
megvolt nekem a kiralytigris is, de az autoloaderekkel sikeresebb vagyok
T54E1, és a francia 8-as autoloader elég OP (6 hat erős lövedék ), igaz az a francia ág elég vegyesfelvagott, az 1-4 tier elég ócska, az 5-ös tier feludules, a 6-7 megint hát szodaval elmegy, de a 8-as karpotol, a 9-10 is jónak tűnik
ma meglesz a T57 heavy.
amcsi autoloaderekenel pedig a t71 csak akkor jó ha odafigyel az ember, akkor ki lehet jó csatákat hozni egyébként annyira nem, a t69 gold ammo nélkül pattagos sajnos, elmegy azért, de a T54E1 császári tank
STRONK TENK!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Az IS-3-ra nagyon kell a top ágyú, addig 175 pennel T8-10-ben elég szenvedős. Megvettem, de még 1x sem mentem vele, gyűjtöm a lelkierőt...
Viszont a KT fullos, de stockként is nagyon jó volt, a 203 pen + nagy ROF miatt teljesen játszható volt úgy is, szeretni fogod."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Gyuri27
félisten
Azt azért lássuk be, hogy a két tank nem ugyanarra van.
Az is3 belemenős, a tiger II meg inkább td (2 soros, szupport tank).Amd - Radeon - Ryzen
-
bigobert
tag
Most mi baja a szervernek?
-
LicskaiJ
aktív tag
-
joergie
őstag
igen, a KT kifejezetten játszható lett mióta leszedték a frontjáról a weakspotot, és megy mint az ökör. az ágyút ismerjük, mostmár mobilitás is társul hozzá. sőt a tigrisnek is nagyon jó a nyomatékrugalmassága, tehát jól gyorsul.
-
bullseye
addikt
válasz Jarod1 #41151 üzenetére
Ozt legénység meg lőszer van benne?
Amilyen tank már áll a garázsodban, azzal mehetsz, ha fel van "töltve", és kijavítottad egy korábbi csata után (ami beállítható automatikusra szerencsére)
Neked nincs szinted a játékban. Olyan tankot vehetsz, amit kikutattál az egyik előzőből. Vagy prémiumot.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Jarod1
veterán
Sziasztok,, kezdő tankos vagyok ,és lenne 1 kérdésem, Hogy tudom használni a Matilda tankot ami a garázsomba van, de sehogy se tudom kiválasztani, a szintem azem 1 es de a tanknál 4 est látok, addig nem tudom használni amyg nemérem el azt a szintet?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz joergie #41148 üzenetére
Thx
Gyerekek, kipróbáltam most a tesztszerveren a Tiger2-őt, hát úgy érzem az lesz az én tankom, valami zseniális, nagyon tetszik Sokkal jobban, mint a mostani IS3-am (bár az még nem fullos, nincs meg atop ágyúja).
Azthiszem ezekután elsődlegesen ráfekszek a német heavy ágra, már nem sok kell a Tigris1-ig
-
Viktoár
addikt
5-6 tierbe azonnal betesz nem kell várni.
Üdv:Viktor
-
joergie
őstag
válasz GeneraL_XTX #41145 üzenetére
a nesönel bátölt úgy tudod bekapcsolni, mint a többi játékmódot, assault, encounter ésatöbbi.
az a nagyon konkrét neve hogy: Confrontation[ Szerkesztve ]
-
Jo33by
tag
Nem igaz hogy nincs benne manipuláció, bármelyik tankkal megyek...bukta. Már 3 kilókat sebzek az Indian-Panzerral akkor is bukta. Mi alapján rakja össze?
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok test szerveren hol van a national battle? sehol nem találom
-
Jo33by
tag
válasz Vikthor #41138 üzenetére
várat, de attól ugyanolyan gyalázatos az MM: Minthogy azt fejlesztenék fel nem a sok mihaszna tank ágat dobálják be. Pályák terén azért a Wot jó párszor melléfogott már lásd azt amit már kivettek pálya mikor mindkét csapat a dombon fent állt és egy szerpentinen lehetett felmenni mekkora bukta pálya volt az.Ezt a Komarint is minek erőltetik már egyszer kidobták aztán visszatették nemrég.
-
KisApám
addikt
Mai nap:
LAG, LAG, átlag 42% nyerési esély, tomato háború.
Lassan de biztosan haladok.
LEFELÉ... de nem bírom abbahagyni, jó játék.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nagyúr
ti is perceket vártok a csatákra még a garázsban?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Viktoár
addikt
Előbb az erlenbergi pályát úgy kezdte a jagdtiger hogy beronygolt a vízbe és "megfulladt". LOL
Kikpatunk,de nem azon múlt.
Üdv:Viktor
-
scyllarus
veterán
válasz dfsz34 #41128 üzenetére
Én is a JPzIV-el El Hallufot kaptam, örültem, aztán el se bírtam indulni. Mire visszaléptem, a többiek is panaszkodtak (a mi csapatunkból), hogy kivágta őket a gép. Ugyanakkor T40-nel lőttem szét az egyhelyben forgó Mardereket Arctic Regionon. Mintha mindig csak az egyik csapat szívna...
Matildával nyertem és kaptam 200 xp-t úgy, hogy a csata belépőképernyőjéről csak a füstölgő roncsra jutottam be. Himmelsdorfon mindenki forgott össze-vissza, már a közös cseten röhögtünk egymáson. (World of Drunken Tanks)
Konkrétan játszhatatlan lett a végére, szerencsére már csak egy győzelem kellett, mire idáig romlott.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
dfsz34
őstag
Játszhatatlan, iszonyatos.
Érdekes, hogy viszont nem mindenkinek. Egy type most csinált 2164 alap xp-t, mert nem tudtuk meglőni, forogtunk össze vissza. Érdekes, hogy csak a mi csapatunk panaszkodik, mert ez nem lag, a ping rendben van de csúszik minden. Szerver problémának nézem, de mintha lenne sötét oldal, meg világos, hogy rohadnának meg a szemét manipulációkkal még ilyenkor is.
-
sith7
félisten
EU1 lehalt
-
Mister_X
nagyúr
-
Drenadar
veterán
válasz szallasi007 #41121 üzenetére
ne launcherrel indítsd hanem az indítófilellal... oszt menni fog.
-
szallasi007
őstag
Hali,
van vagy volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy játszik -> kilép, gép kikapcs, bekapcs wot indít és nem történik semmi? Launcher ugyan elindul, de maga a játék már nem. Eredeti win 8.1 van a gépen, eddig nem volt vele baj. Integrity-t ellenőriztem 100%-osnak írja. Reinstall segít csak vagy van ötlet?
-
eastsider
nagyúr
hol lehet elérni a tesztszervert? keresgettem, de nem leltem
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #41082 üzenetére
Így már én is jártam!
A fejemre kenhettem a szünetmentesemet!
(Na jó, nem teljesen, mert a vasnak nem tesz jót egy áramszünet, de a játékélmény tekintetében mintha nem is lett volna UPS...)HáGé#41101: ok, ezt az infót várom majd, mert a középtávú tervek között igencsak szemezek azzal a vassal, és ez a kérdés bennem is felmerült!
[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
válasz GeneraL_XTX #41112 üzenetére
Ismételni tudom magam, és diegho is leírta tömören: amelyik notiban IGP-s Intel CPU van, és mellé a gyártó AMD-s dedikált VGA-t is tesz, és emellé nem írja meg a drivereket rendesen, azokkal a gépekkel komoly gondok vannak, ha a dedikált VGA-t maximálisan szeretnéd kihasználni.
Tehát az állításom: ha IGP-t tartalmazó Intel CPU-s notit veszel, akkor én csak nVidia bázisú dedikált VGA-t ajánlok mellé. Azokkal sokkal kevesebb a szívás.
Nézd csak, leírom neked szépen, listában. Ezen tényezők együttes fennállása esetében érvényes a fenti kijelentésem:
- Intel IGP-s CPU
- AMD alapú dedikált VGA
- hanyag gyártói driver supportA témának kiterjedt irodalma van szerteszét a neten, egy-két google-kereséssel erről magad is meggyőződhetsz. Ha már a cikket nem olvastad el. És alatta a kommenteket sem. Tisztelettel.
-
Chris0321
addikt
válasz Tuco Ramirez #41078 üzenetére
Mennyire kezdő? Mert ha nem jutott el még 8-as szintre egy két ágon akkor nem nagyon kellene erőltetni a 8-as prémtankot. Kell egy kis idő míg megtanulja az ember, hogyan kell nagyobb tierben játszani, nem szabad elkapkodni a dolgot.
-
emre
veterán
A heavyn megkapod azokat a lövegeket amiket a med-en ki kell majd fejleszteni. Szóval előbb heavy, de én egyszerre csináltam a kettőt. A med ágat a light-ok felöl toltam, nem biztos hogy jó döntés volt. Most már mindegy de a 34-1 nagyon nem tetszett. Viszont az 59-16-al sem könnyű az élet.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Cray Tyler #41110 üzenetére
Én elég sok notit használtam már intel procival és M-es radeonnal, egyikkel se volt problémám, ismerőseimnek is csak azt ajánlom,(mert adott árszegmensben erősebb megoldásai vannak, mint a zöldeknek, a Mantle eljövetelével ez még jobban kihangsúlyozódik majd.) senki nem panaszkodott még.
Rosszat fogtál ki, vagy user error, esetleg tényleg a gyártó hibája, tök mind1, ettől ezt még ne írd úgy, mintha általános lenne, mert nem az.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #41107 üzenetére
Notinál nem igazán... PC-nél az, de a noti téma teljesen más, ott az Intel cpu és AMD vga elég sok szívást tud okozni, ha a gyártó szarik a driver supportra.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz GeneraL_XTX #41107 üzenetére
Vagy indokold meg, vagy linkelj valami szépet. Én egy elég kimerítő cikkben írtam meg a tapasztalataimat erről. Kérlek olvasd el, korábban linkeltem. Ezt követően szívesen veszem, ha mesélsz újat a kérdéskörről, ugyanis a mai napig sem vagyok maradéktalanul elégedett a talált megoldásokkal.
szerk: a cikkem alatti kommenteket is olvasd el kérlek, mielőtt lehülyézel. Megint. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Drenadar #41106 üzenetére
Papír noti = az adott márka lowcost vázaira épülő modellek. Lenovonál ez pl. a G500 váz, Dellnél az Inspiron. Közös ismérvük, hogy elérhetők az ilyen vázakra épült gépek már 100k HUF környékén is, de van belőlük jó erős hardverrel felpimpelt változat is bőven, akár 200k feletti árakon. Tehát mintha vennél egy Suzukit egy Ferrari motorral. Pl. egy Lenovo G500-at egy benga i7-es CPU-val. Ezek a papír-notik.
-
SoulReaver
veterán
Másnak is bedöglött a wot, vagy csak nekem?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Cray Tyler #41086 üzenetére
Ha Intel CPU lesz a gépben, akkor csak nVidia VGA-t engedj mellé. Ha AMD CPU lesz a gépben, akkor ATI VGA-t válassz mellé.
Ez így nettó hülyeség, már bocs.
-
Kakumix
senior tag
Milyen tankot vegyek, ha négy (vagy öt) nemzetnél is csak egy-egy T2-es arty hiányzik a szakértő plecsnimhez? Nem vagyok otthon kis tierben és a gépem sem bírja a sok géppuskázást, ami ott zajlik
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Drenadar #41098 üzenetére
Vágom,én is hulldownba tolom ha tudom. Az bosszant, hogy közelharcba nem érdemes menni vele egyáltalán, mert a lőszer az alsó lemeznél van és 90% hogy ellövik. Megjavítom, aztán ellövik megint. Most jobb a helyzet de majd megnézem szerintem, hogy a vizes lőszertartó segít-e még.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...