Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz diegho #39110 üzenetére

    Diegho:

    Ez a "csináljuk csak lazán, amit kell, semmi görcsölés" metódus nekem is szimpatikus volt. Azt mondtam, megyek és jólérzem magam, az a fontos, hogy játszhassam a saját játékomat. Ezt követően meredek mélyrepülésbe kezdett a statom. És nem is volt móka, nem tudtam önfeledten játszani, ha nem figyeltem és koncentráltam eléggé.
    Sőt, utóbb is bosszantott, hogy a fun play miatt szar helyzetekbe kerültem a pályákon, és hülyeségeket csináltam.

    Értem, amit a laza játékról írsz, de núbként nekem igenis figyelnem kell arra, hogy mit csinálok. "Rá kell görcsölnöm" kicsit, mert egyébként tomato maradok (az első 2000 csatám WR-je 49%, az utolsó 2000 csatám WR-je 55%).

    Középszerű playerként az a problémám, hogy nem tudom, hogyan lépjek tovább. Furkoo kartárs már írt róla (együtt szakaszozunk T-54-el): van 4000 csatám, ismerem a pályákat, ismerem a weakspotokat, tudom milyen tankra mit kell rakni (hogy ne a garázsban veszítsem el a csatákat). Most ez az 55% WR-es szint állandó, de szeretnék fejlődni. És nem igazán tudom, hogyan. A csatákon belül sokszor még mindig hülye döntéseket hozok (oda megyek, ahova nemkéne), gyakran "elizgulok" egy-egy fontos lövést, ilyesmik.

    Szóval fenntartásokkal kezelném ezt a laza játékstílust. Vagy csak én vagyok ilyen gyopár :)

Új hozzászólás Aktív témák