- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Én egy realistic játékmódnak is nagyon örülnék nagy pályákkal, ami nyitna kicsit a War Thunder féle megoldások felé. Akár csak alkalmilag is, de biztosan érdekes lenne. Kevesebb HUD, spot rendszer nélkül és egy visszafogottabb rng.
-
tasiadam
veterán
válasz
gainwardgs #255997 üzenetére
Pls dont
Unreal 4-el pariban van az unity
Az unreal5 meg megolne minden gepet. Egy tankos arcade jateknak de adjunk mar AAA enginet. A hellbalde II alatt van unreal5, es sirtam, mert egy 3060-al, FSR-el vllt 50fps-em. Mennyi wot jatekosnak van minimum 3060 kartyaja ehhez? Nemsok -
Plata
félisten
válasz
Zsolt,72 #255994 üzenetére
Igen sokan arra tippelnek.
De szerintük nem ennyire modernek lesznek,hanem az olyan tank lesz t11 mint az obj260 és early.
Hajós játékban jó ideje van T11,eszement drágák.
Sokszor a szuperhajók döglenek először,mert túl vakmerőek.
Kb augusztus óta én is csak t10 prémmel vagy szupertierrel toltam.
Plusz valószínűleg durva új grafika is jön.
De lehet lópikula jön csak.
Jah volt aki szerint meg a WoT végét jelentik be. -
tasiadam
veterán
Kijott valami BIG a WG altal, amiben nincs semmi (de szerintem a PC-s WoT vagy olyan lesz, mint a konzolos, vagy crossplatform lesz, vagy kulon lesz modern wot)
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123 #255985 üzenetére
-
xAttilax
őstag
válasz
Baltazár123 #255983 üzenetére
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata #255984 üzenetére
Nekem a progetto65 fájt jobban, bár még most se rossz, de azért érezhető volt a nerf. Randomban szinte alig látni a nerf óta és egyébként előtte se volt népszerű, kivéve azt a megfigyelési időszakot a nerf előtt, amikot ToTT meg BP főszereplő volt
A 60tp-t legalább nem ilyen banális okok miatt nerfelik. Megvan a tank maga, de nem igazán mentem vele eddig, pár csatát toltam bele, de akkor ezek szerint a garázsban fog porosodni az idők végezetéig. Sajnos a nagy HE nerf előtt nem volt meg, pedig akkor volt igazán elemében.
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #255983 üzenetére
Lehet.
Sajnos nekem az nem halad,nincs időm végig ülni.Most hallottam hogy egy hónap múlva a 60TP-t nerfelik a francba,de jön a type 71 és az amcsi t10 juj tank buff.
Szerettem a 60TP-t. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata #255981 üzenetére
A twitchnél valami prioritás sorrend lehet, mert én is jártam úgy, hogy a streamer saját cuccai haladtak az 5 fesztivál token meg leállt addig.
Kifulloztam a "field modification"-t a squallon és azt hiszem ennyi volt a tank. Végül is olcsó volt, aztán ennyiben ki is merültek az előnyei
Nagyon nem éreztem rá erre a tankra, hogy mit kéne vele kezdeni.
-
hulp01
senior tag
válasz
xAttilax #255963 üzenetére
fú, ezzel is de egyet tudok érteni. Szerintem az a két td is brutál. 100km-ről is eltalálnak és átütnek, aztán 550 hp minusz. Ez nagyon kellemes egy altprotoval, aminek van 1250hp-ja. És most már egyre gyakrabban előfordul, hogy a repesz nem üti át őket, mert csak.
Amúgy akinek még megvan az altproto, nagyon ajánlom, hogy tegyen egy próbát vele újra. Brutál jó tank lett a buff óta. Én nagyon szeretek játszani vele. -
-
po1son
addikt
Skillnel exclusive drop van link
Nézd 1 óra 30 perc ideig, és megkapod a(z) 5x Sankt NikoMouz skins, 5x Skillinch skins és 5x FrostyDaki skins jutalmakatNézd 4 óra ideig és megkapod a(z) 3x Personal Reserves és 5x Large First Aid Kits jutalmakatNézd
Nézd 6 óra ideig és megkapod a(z) 5x Large Repair Kits és 5x Automatic Extinguisher jutalmakat
Ma este éjfélig tart! -
-
Plata
félisten
Hát nekem csak egy vesztes csata jutott.
De kész lett minden küldi,szóval elég is volt.
Vereség Csata: Paris Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 1 414 Megszerzett kötvények: 5 Szerzett kredit: 86 612 Csatában elért kitüntetések: Harcos, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadott ajándékterminál-token: 2 Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 8 661 Meteoritvas hozzáadva: 450 Kőzetkristály hozzáadva: 350 Meleg borostyán hozzáadva: 300T10 heavyk végig nézték hogy két low hp-s tank befoglalja a bázist és nem jöttek segíteni.
Jó messziről biztonságos fal mögött várták hogy elfoglalják.
Megpróbáltam megvédeni.Low hp-s t57 és Bc 25 befoglalta a bázist,E100 Maus Obj140 meg a fene tudja mi csak azzal törődött hogy biztonságos helyre elvonuljon. -
tasiadam
veterán
env1ro-t ismeritek? Odáig meg vissza voltak tőle, hogy a csapatban volt, de sosem hallottam róla.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
gainwardgs #255969 üzenetére
Van róla bővebb információ, hogy mi fog módosulni?
-
h1mpi
félisten
válasz
gainwardgs #255969 üzenetére
Hát ezek tényleg azok, épphogy kicsit buffolni kellene azt a gun-t rajta.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08 #255970 üzenetére
Oda mentem, ahol átüt a prémium ammo
-
-
gainwardgs
veterán
60tp nerf...de miért...szokásos agyhalottak a Wg-nél...
-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08 #255967 üzenetére
Volt már, hogy topsebző voltam BZ-vel tier10-ben
-
válasz
xAttilax #255963 üzenetére
Su-130 PM szeretem,sokat jatszok vele
. Csata közepén àltalaban màr a nehezekkel mozgok ha lehetőség van rà. Egy Mouse mellett elég jól megnől a pàncélértékem
Sokan tenyleg nem hajlandóak mozogni a papír td-kel. BZ,örök gyűlölet. Oda tényleg nem kell ész. Nagy alfa,op pàncél stb. Persze X simàn szétkapjàk,de 6-7-8 tierbe kiràly. Utàlom,de ha meg lehetne venni ,venném
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08 #255957 üzenetére
akkor én cáfolok
Utálom a skorpion-t és a SU-130PM-et, szerintem ezek a hátul recska de baszok beléd 500-at, majd a csata végén megjelenek full hpn sokkal jobban tönkre teszik a csatákat mint a bz és társai. Ott legalább kell tudni minimálisan helyezkedni és nem az első bokor pozícióját ismerni. Régen szerettem a Skorpiont (első megjelenéskor vettem meg) és sokat játszottan vele támogató med-ként, de annyira megutáltam, hogy szerintem évek óta nem vettem elő..., és a su is a garázsban de azzal sem játszok az utálat miatt.
-
tasiadam
veterán
a T7 IS miért minősül heavynek? Olyan papir hulladék, hogy ihaj.
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Plata #255956 üzenetére
T10-ben a bz páncélja se sokat ér.
Sehol nem írtam, hogy op. Azt írtam, hogy megint egy tank, ami kurva nagyot sebez a saját tierjén belül.
Nagy sebzésű erős frontpáncélú tank. Az, hogy a bz-nek ezen kívül még vannak előnyös tulajdonságai....
És bz-ből is van sok, ami eszetlenül megye előre. -
-
hulp01
senior tag
Gratulálok annak a félkegyelműnek a wg-nél, aki látva a bz iránti közutálatot behozta nekünk ezt az xm57-es fost. Kurvára hiányzott t8-ban egy újabb lóbaszó ágyús átlőhetetlen tank. Persze, lassítsuk a csatákat úgy, hogy a kétharmad hp-mat ellövi egy ilyen szar egy lövésre. Megint kaptak a nyomorék játékosok egy tankot, amivel egyet lőhetnek, aztán meg is van az áhított 800-as sebzés. A többiek meg le vannak szarva. Legalább lenne cserébe papír, vagy lenne kicsi az ágyúkitéríthetősége, vagy töltene legalább 5mp-cel tovább. De nem, kaptunk egy újabb bz-t. Ismét beleszartak a t8-as mm-be ezzel a trágyadombbal.
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255942 üzenetére
Én nem csodálkozom,ez a karácsonyi időszak engem is kikészít,na nem a játék,hanem eza karácsonyi készülődés meg egyéb istenverése,tegnap mentem két jó csataát,majd tartottam egy kis kényszerszünetet és utána már idegesen kb magasról tojtam mindenre,csak legyen meg az x csata amit kér küldi és kész.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #255950 üzenetére
A múltkor olyan unikum lőtt ki egy csatában, akinek 2-3 Pool, Fadin, Kolobanov medálja volt (pedig a Pool nem túl könnyű, a Fadinhoz meg talán a Kolobanovhoz meg a körülmények együttállása is kell).
Viszont ha jól nézem, az igazi arty-gyilkos medálokat már elég nehézkes megszerezni (amikhez 3 db-ot kell elintézned egy normál csatában): Burda, Dumitru.
A Pascucci, Tamada medálokhoz elég a 2 arty. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Delávégá #255948 üzenetére
Nekem 3 perc az eddigi legrövidebb csatám, kis tier-ben hárman beszaladtak foglalni és nem tudták őket visszalőni, pikk-pakk nyertünk, pedig mindkét oldalon volt vagy 12-13 tank
alig hittem a szememnek, de meglett.
A másik, ami szintén ritka élmény: IS-7-tel szereztem "Lopakodó" medált, amihez az kellett, hogy egyedül foglaljam el az ellenséges bázist úgy, hogy az egész csata során nem derítenek fel engem. Nyilván ezt direkt nem nagyon lehet összehozni, sok tényező együttállása, szerencse kellett hozzá.
-
-
jano_77
nagyúr
Sírás ON:
Borzalmas milyen "emberek" játszanak ma este (IS)!
Egyszerűen szerintem gondolkodásra nem képes agyatlan vagy igen-igen pinduri agycsökevénnyel rendelkezők az biztos. Senki nem mer a bázistól 100m-nél távolabb menni illetve minimapot tutira nem használnak vagy a legkisebbre van véve a méret, nehogy megzavarja a mozizásban őket. Félelmetes mennyi debil!Simán mienk lehetett volna a magaslat a pálya jobb szélén, de a majmok megtorpantak az első kis piros felvillanásakor így ketten a haverommal jól megszívtuk, pedig simán hozhattuk volna, de semmi támogatást nem kaptunk. Mi persze kaptuk a lent lévőktől és a bázisról is.
Sírás OFF:MÁS:
Tudja vki, hogy az Obj.266T az milyen apropó révén volt megszerezhető vagy tesztelik még csak? Ma 2x is összefutottam egy ilyen nehéz vassal. -
Plata
félisten
Úgy látom a szerver vacakol.
Mentem egy csatát,ahogy visszamentem a garázsba újra ott volt az adventi kalendárium felett az 1-es szám,pedig már kivettem,ráböktem erre fekete képernyő és valami olyan szöveg hogy az adatok nem elérhetők.
Kinyomtam és mostmár nincs ott a jel hogy nincs felvéve.
Meg akartam nézni a boltot hátha van napi dobozka,erre itt is fekete képernyő és az információ ideiglenesen nem elérhető felirat.
De a csatában sem volt teljesen százas a tankom,olyan volt mintha az ágyúja lemaradt volna a célkörtől. -
Most vettem észre, hogy van egy CS-52 C prémium tankom. Ezt hogyan lehetett megszerezni?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Plata #255927 üzenetére
Egy csomó régi, kivett térkép megvan a fejemben, de ez nem ugrott be, hogy melyik. Muszáj volt róla képeket keresnem.
Amúgy minden egyes térkép visszakerülésének örülök, illetve jöhetnek újak is. Plusz üdvös lenne, ha javítani sikerülne a rotációs értéken, azaz több térkép per nap és nagyobb változatosság volna jó. -
Plata
félisten
Swamp állítólag visszakerül a játékba.
Át dolgozva.
De rég is volt az. -
phrenetiX
tag
Sziasztok! Jelenleg HDD-n van a WoT, mert a régi SSD-n nem volt hely. Most lett egy nagyobb SSD-m és át szeretném rakni a HDD-ről a WoT-ot a jobb teljesítmény miatt. Elég annyi, hogy az F:\Games\World_of_Tanks_EU mappát átmásolom az SSD-re? Meg gondolom az F:\Wargaming.net mappát is át kell tenni?
-
Derron
aktív tag
Új goldért megvásárolható tankok:
-Bisonte C45 (10500)
-SMV CC-64 (10250)
-Object 274a (8900) -
Egyébként ez a GSOR the Tank nem is rossz, kb átlagos.
-
xAttilax
őstag
válasz
Zsolt,72 #255912 üzenetére
nyilván itt már egyéni kérdés, hogy mi számít "durva eltérésnek" vagy nem. de dpm-en kívül semmi nem egyezik, 10-20% eltérések van. De abban egyetértünk, hogy azért hasonló, nem egy med gun vs TD gun. de akkor az E3, E4 268...stb is kb ilyen.
vedd meg, egy tier X-es tank soha nem rossz a garázsba. Agyúval biztos lesznek hasonló élmények...
de a tank teljesen más, itt nem nagyon fogod lenyomni páncélból a kisebb tankokat és sokszor nem tudsz közelről lőni ahogy pl a V4 el lehet. De a forgó torony az nagyon kellemes.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
xAttilax #255911 üzenetére
152 mm M-53 (268v5)
152 mm M-53S (268v4)Igazad van, Attila, nem ugyanaz, viszont nagyon durva eltérés sem látható köztük (szerintem). Bedobtam összehasonlításba.
Szívesen játszottam a v4-gyel, emiatt is gondoltam, hogy megvásárolom a v5-öt, mert nekem sokat jelent, hogy forgó toronyba szerelve kapok egy hasonló ágyút.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #255909 üzenetére
A tornvagont én eladtam a francba.
Karácsonyi dobozból jött.
Én a tornyos Td-t jobban szeretem.
Napi első csata úgy indult hogy a visszaszámolás közben kidobott a szerver.
Elfelejtettem a vpn-t
Meg a boostereket is.
Csak haza értem és gondoltam belefér egy kis td-zés kajálás közben.
Győzelem! Csata: Serene Coast Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 3 588 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 7 Szerzett kredit: 134 695 Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2) Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 13 470 Kőzetkristály hozzáadva: 800 Meleg borostyán hozzáadva: 300
Kész lett minden küldi. -
xAttilax
őstag
válasz
Plata #255908 üzenetére
Attól, hogy te mit szeretsz vagy nem, és éppen mivel tudsz egy gyenge átlagot lőni annak semmi köze, hogy mi a jó a metában.
8-as TD átlagot nem tudsz hozni ezekkel a tankokkal...
Ha valakinek elég ha lő 2-3 lövést akkor persze jó, de valahogy kategorizálni kell, mondjuk tulajdonság/szerepkör és ott már nem.
Minden tankkal lehet játszani és biztos vagyok benne, hogy sok embernek ilyen olyan ok miatt egy szar tank a kedvence, de attól még nem lesz jó.
Imádom a tornvagn-t de attól mèg nem jó tank. -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #255906 üzenetére
Horit nem szeretem,grille dettó,V4 is megvan,meg E4 is,de egyik sem a kedvencem.
V5-öt jobban szeretem,ugyanaz az ágyú,cserébe morgékony és van tornya.
Nem otromba nagy dög mint E4,amin még valami spéci skinem is van.
Plusz a V5 álcája is jobb és én szeretek Td-vel bokorban gombát szedegetni.
Mivel ugyanazt az ágyút kapták,nem tudom az a v4-ben miért lehet jobb. -
Hauptmann
veterán
A tokenes VK45.03 milyen? Azt venném ki, a Waffenträger megvan már, a szovjet nem érdekel.
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata #255903 üzenetére
majdnem? nehezebb hasonlóságot találni mit különbséget.
Ennyi erővel majdnem olyan mint egy T10...De, hogy Derronnak is válaszoljunk:, nem jó tank, inkább játszható de sima tech tree-ben találni jobbakat (Hori, Grille vagy a v4, e4..stb) van egy hektikus ágyúd viszont páncél nem nagyon ,főleg a Tier X-ben. A torony forgás kellemes a 395-ös heat is szakít ha éppen oda megy ahova kell. Biztos lesz vele sok jó csata de bőven rossz is.
Zsolt,72: A sima 268-hoz lehetne hasonlítani az ágyúját csak kicsit rosszabb ahogy a tornyos tankoknál szokott lenni. A V4-nek kb minden más, talán a dpm közeli de a többi nem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Derron #255900 üzenetére
Nekem bejött, nem bántam meg a rászánt 15 000 kötvényt. A T-10 test persze nem túl ellenálló, ügyelni kell a használatára. Ellenben az ágyú bitang jó, kellett egy ilyen TD, a 268v4 ágyú, de végre forgó toronyban. Jó legénység van benne (nem kell a nulláról kezdeni, nekem a v4-é került bele, sokcsatás crew).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged