-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
Raysen623
addikt
válasz Warton #235588 üzenetére
A helyzet az, hogy olvasom a játék general chat részét is, és sokaknak feltűnik mekkora mókolás megy 5x szorzó esetén a játékban. RNG meg számomra elhanyagolható alkalommal kedvez. Az esetek túlnyomü többségében nekem kell célozni és nem pedig rárántom és klikk módon beadja a sebzést. Külön élvezet, amikor teljesen beszűkült célzókör esetén is ellő a holdba. Artik is olyan szép pipákat lőnek néha hogy csak pislogok, bezzeg az én artim meg elbújhat mellettük.
Kedvencem, amikor 8-as TD-vel berak 10-es csatába, elsőnek lőnek ki, mert én a nulladik másodperctől fel vagyok spotolva, de persze nyertes csatát sikerül összehozni. Na ennyit a szorzókról, így kell elhúzni a fejlesztéseket a játékban.
Tudom, ezer sebből vérzik a játék PC oldalon és szomoróan állapítom meg újra és újra milyen rossz irányba dolgoznak a fejlesztők. Mindettől függetlenül már én sem mérgelődöm rajta egy ideje. Megyek tovább. Egy haverom miatt tértem vissza a játékhoz...
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
-
Warton
őstag
válasz Raysen623 #235586 üzenetére
Akkor ne játszál vele! Tiszta őrültség olyan dolgot csinálni, ami bosszúságot okoz. Annyi jó játék van, egy csomót le is árazott a Steam most nyárra.
Egyébként meg tudomásul kell venni, hogy ez a játék RNG alapú. A célzás RNG alapján működik, az átütés RNG alapján működik, a sebzés RNG alapján működik, és ki tudja mi még... És igen, sokszor nem nekünk kedvez az RNG, de ezt férfiként el kell viselni, vagy pedig tovább kell állni. De semmiképpen sem tartom jó ötletnek feljönni a fórumra és fölöslegesen nyavalyogni emiatt.
Persze, amikor meg nekünk kedvez az RNG azt észre se vesszük, mert az természetes.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Raysen623
addikt
Valaki magyarázza el nekem legyen kedves hogy a bánatos ótvarba lőnek meg egyetlen ponton célzás nélkül??? A tank felső kupolája eléggé kis célpont, de ezek csak azt lövik mindenféle célzás és szűkülés nélkül??? Hogyan? Ha ezt így lehet, akkor ez a játék annál is jobban el lett baszva mint bármikor korábban. Észlelés totál manipulált, akárcsak az átütés. Ugyanazzala tankkal engem ott lőnek át, ahol én a másik ugyanilyen tankot képtelen vagyok. Ez egy vicc ebben a formában.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Dobi 562
addikt
válasz dokee78 #235582 üzenetére
Nem, volt egy lista azokbol az egyik dolgot kaptuk (volna) meg.
https://worldoftanks.eu/en/news/live-streams/tankfest-2022/#drops
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Ha átmásolom a játékot egy másik gépre, működni fog? Ha le kell futtatni egy file repair-t az nem gond, de nincs kedvem letölteni az egészet. Csak kíváncsi vagyok, hogy fut egy magányos Ryzen 5 2400g-n. -
Gubu0101
veterán
válasz eddieke666 #235574 üzenetére
En is paypalt hasznalom,bar nincs ratoltve,hanem a kartyarol von,fizetessel meg nem volt gondom,annyit von mindig amennyit a premium shopban ir.Ha nem belso egyenlegrol fizetnel,akkor probald meg kartyaval siman a shopban megvenni.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
eddieke666
aktív tag
Próbáltam megvenni a Warhammer Battle Pass Gold and Chaos csomagot,de mindig azt írha hogy nem sikerül.Paypal-al fizetnék,és direkt 1000 Ftz-al több van a számlán mint a csomag ára.Szerintetek mi lehet a baj?Vagy ennyire rosszul váltana a Paypal,hogy nem elég a fedezet?
-
Gubu0101
veterán
Elindult a twich kozvetites,igaz meg kb 20 perc mulva indul tank fest,de mar a dropok ketyegnek
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Macka
veterán
2K-n játszik valaki ezzel a remekművel? Ha igen, milyen Vga-val, és mennyi fps-t produkál?
-
-
Gubu0101
veterán
Holnap 3-tol twichen tankfest Lesznek jo cuccok
-
hulp01
senior tag
Nálatok is laggol a játék? Vagy megint csak a Vodafone szarakodik a nettel? 60-70-es ping, zöld lag indikátor és játszhatatlan a játék, mert 2-3mp-es késések vannak.
-
phoenix1989
őstag
válasz bozont #235559 üzenetére
más tankokhoz képes magasan van a löveged ezért nem mindig éri meg a hasát lőni a tankoknak mert szarabb a szög. inkább fronton kell vágni őket. persze nem mindent. próbálgasd csak. én szerettem. azóta hogy lemarkoltam nem nagyon játszom vele pedig a fejlesztéseket rá kéne tolni.
-
bozont
veterán
Ez az E100 asszem nem nekem való. Gold nélkül sok tankot nehéz beütni szemből, engem meg szétszednek azzal. Így nem sok értelmét látom használni.
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #235556 üzenetére
"V4-gyel nincs ertelme elore menni...."
MegaLOL
-
phoenix1989
őstag
válasz po1son #235555 üzenetére
ezen a pályán én sem megyek sehova. semmi értelme. dombharcban engem mindig szétbasznak mert nekem fél centiről is mellé visz míg engem 10/10 ben bevisznek. a város megint értelmetlen. ha tőlünk nem megy senki ellentől vagy 20 an. ha tőlünk mennek 20 an ellentől senki. xD v4 amúgy is td. nincs értelme előre menni vele, mind1 milyen a páncélod mert a T8 is szét szopat. 279 meg v4 és a többi op páncél szar másnál belőhetetlen nálam kinyírják mint a szart. a fejlesztések miatt 279 el mentem utobbi időben, T8 szemből ketté vert. olyan szögben és olyan tankok vittek be amik nálam T10 ben nem viszik be azt a fost. szóval hiába van 2 szint különbség akkor sem éri meg hőst játszani mert attól még meg esznek reggelire, főleg ha melletted a többi még hülye is. a másik ami néha elég fura, és nem is szeretem ha T10 el T8 csatát kapok, mert még annyira sem müködik a tank mint ha full T10 lenne. ráadásul a képet elnézve 1 perce ment a csata és már egy szakasz elhullott. minek is mennének előre.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz tomic #235553 üzenetére
- belépsz egy klánba és a kötelesség útja küldetéssorozatban néha dropolja teljesített szakaszokért
(csak random MM-et kell játszani)
- battlepass megnövelt jutalomként váltasz ki
- battlepass token shopmost hirtelen ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
tomic
addikt
Kredit boostert hogyan tudok szerezni ha elfogyott?
-
po1son
addikt
válasz joergie #235548 üzenetére
Hát ez nem egy random MM volt, ahol a játékosok fele azt sem tudja mi van és lehet darálni.
Olyan szempontból sajnálom, hogy magyarként nem ért el jobb helyezést, de engem hidegen hagy az egész steel hunter...Dobi 562 - Pawian nyert, azt hiszem tavaly is ő volt az első.
Elég keményen tolja a tag, olyan mint egy terminátor, néha-néha belenéztem és mindig menekültek előle...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
joergie
őstag
válasz Dobi 562 #235549 üzenetére
Érdemes szerintem megnézni, itt van az utolsó előtti kör végjátéka, és az utolsó kör, ez kb 20 perc. És itt még tankelit is jól szerepelt(asszem itt a legjobban a 9 körből).
Én se szeretem ezt a játékmódot, de így elnéztem mit maszkerálnak a prok.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Gubu0101
veterán
válasz joergie #235548 üzenetére
Nekem ment folyamatosan a dropok miatt,neha neztem bele,nem is lattam tankelit nevet Kb en is azt taktikaztam,kerultem mindenki meg szelen mozogtam,igy vegeztem 5.helyen,mondjuk medel mentem es 1 kort,annyira nem jott be ez a jatek,kb pubg,ami ugy szint.Ott is mentem vagy 3 kort,egyszer sikerult top3-ban lenni.
Erdemes lesz hetvegen nezni most majd a twichet,lehet jo cuccokat szerezni meg asszem prem tankot is.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
joergie
őstag
Néztétek tegnap a steelhunter cc eventet twitchen? tankelit csöppet leszerepelt. azt nemtom hogyan élte meg, de ahogy láttam meccsek közt nem volt a gép előtt. Cheffet néztem inkább mert ott többmindent mutattak a mapon.
Mi a véleményetek az Orzanel féle stratégiáról? (camp a legerősebb heavyben, amíg csak lehet, és kerülni a konfrontációt) Eddig se bírtam a tagot, de ez...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #235544 üzenetére
Most “csak”azok vannak,amiket latsz a kepen
-
2thletme2day
őstag
válasz po1son #235541 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Tuti kibérelem én is ha hazaértem. Amúgy is kell német td legénység mert nem kezdtem el egyik ágat sem de így legalább nem 75%-ról kell kezdeni a legények képzését. Amúgy én már csak a 100%-os legénység miatt is mindig kibérelem ezeket a tankokat. Elvannak a barakkban míg bevetésre nem kerülnek és akkor azért ez elég nagy segítség ha nem 75%-ról kell indítani egy új ágat.
Most parancsnok nem is része a lootnak? Ha így van akkor az szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz CirrMee #235537 üzenetére
Nem csoda, én is elküldök bárkit oda ahol a nap nem süt ha 10 éves módjára kilép a meccsből mert 1 egész dologgal nem neki kedvezett az rng abban a meccsben
Aki kitol, amit mondok annak azért chatbanolni szoktakHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Macka
veterán
15/3.
Szerintem mára elég is lesz. -
Dobi 562
addikt
válasz CirrMee #235531 üzenetére
Nem keresztre feszítés, hanem ban. Remélem hamarosan bevezetik az EU szerveren az NA fair play policy-t. Menni fog a levesbe az összes dezertálgató, másokat fedezékből kitologató, chat-en anyázó meg tengeralattjárózó hülyegyerek.
Szóval lehet viccelgetni, attól még nem normális dolog amit csináltok.
-
2thletme2day
őstag
Ér valamit a mentor skill? Megéri fejleszeni vagy menjen inkább helyette a javítás?
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
-
hulp01
senior tag
válasz Dobi 562 #235527 üzenetére
Én is megvettem az elc-t és imádok vele játszani. Eszméletlen, hogy milyen helyzetekben nem spotolódik. Volt, hogy egy Lansen C volt gyakorlatilag a proxy spot köröm mellett közvetlenül és nem vett észre. De sokszor tényleg rettentő frusztráló játszani vele, amikor ez a sok agyhalott nem lő semmit, amit spoton tartok. A meccsek elején általában semmi értelme felderíteni spot dmg céljából, mert úgyse lövi őket senki. Max. annyi értelme van, hogy tudjuk merre megy az ellenfél. Bár szerintem a játékosok egy jó részének még a minimap sincs bekapcsolva. Bár annyiban azért védeném is őket, hogy simán mondhatja azt is az rng, hogy bekaphatod, aztán mellélőnek, lepattannak, meg hasonlók. Volt nem egy olyan is, amikor láttam, hogy mindenki lövi a spotot (mondjuk mountain passon), csak éppen senki nem találja el őket (lehet rng, lehet bénaság is).
-
jano_77
nagyúr
válasz Viktoár #235516 üzenetére
Régen hasonlóan vélekedtem róla én is, de szerintem sokat változott - komolyodott!
Én szerettem nézni, mert jól játszik, tudtam tőle tanulni és mindig elmondta, hogy mit, miért csinál. De az angol nem barátom, így mostanság már nem nézem - de mondjuk játszani sem igen játszom."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
válasz tasiadam #235525 üzenetére
Én azt szeretem amikor light tankkal spotolsz de senki nem lő, ezért fogod magad hátrébb állsz hogy ne basszanak szét és lövöd azt amit magadnak spotolsz. Ekkor jönnek a mögötted eddig inaktív barmok hogy húzzál előre spotolni. Teszel megint egy kört és ugyan úgy leszarja hogy ott van 20tank előtte. Röviden ha spotolsz az a baj ha nem akkor az. Úgysem foglalkozik vele senki. A kedvencem az volt (ez már nagyon régen történt ) a csávó folyamatosan küld előre hogy spotoljak heawy vel. Mondtam neki nem fogok látni senkit engem meg szét fognak szedni. Ez a vita ment kb 5 percig mert nem értette meg ,hogy úgy fogok meghalni hogy senkit nem fogok észrevenni. Nyomta ugye a szokasost hogy balfasz vagyok stb. 5 perc után elegem lett mondom neki akkor jól figyeljen mert elindulok mert hát ő a profi jobban tudja. Mentem kb 2 tankhosszt előre majd meghaltam és ugye nem láttam senkit. Reakciója . Balfasz barom minek mész előre stb.csak néztem hogy ez most komoly?
-
Dobi 562
addikt
válasz tasiadam #235525 üzenetére
Ertem mirol beszelsz, becsereltem az FCM 50t-t ELC-re, ami egyebkent nagyon fun tank de gyorsan megertettem miert gun markolja mostanaban az osszes streamer a light-okat szakaszban. Egyszeruen keptelenseg spottolni vannak olyan csapatok. Volt hogy visszamentem csata kozben hatra a kemperekhez megnezni hogy merre nez a tornyuk, miert nem lovik a spotomat mert nem ertettem...
-
tasiadam
veterán
válasz Dobi 562 #235524 üzenetére
Én nem lépek ki játékból, de hha van szemmel láthatóan 14 idióta 1 csapatban az emberrel, tökmindegy hogy mit kezd. Pl ha spotol, nem lőnek, mert a map túlsó végén lévő valakit akarják habzó szájjal lelőni. Pingelsz, hogy vigyeljenek, 0 reakció.
Ha heavy vagy és kérsz covert (hogy ne kerüljenek be) eszük ágában szincs 1 centit is odafigyelni, ha kéred se, majd sípolnak, hogy noob team.
Bártan kijelenthetjük, hogy az MM továbbra is szar ebből a tekintetből. Inkább várok 2 percet, csak legyen 50% winrate a csapat tagjainak, és nem ilyen 40k game 45% winratel mennék, aki azt se tudja, mire figyeljen.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Dobi 562
addikt
válasz tasiadam #235522 üzenetére
Szerinted massal nem fordul elo, hogy szar csapatokat kap? Haromszog jatekosok amugy is teljesen vakon vannak, azert ulnek haromszogekben a piros vonalon mert hozzaertes hianyaban ennyire telik toluk (vagy tesztoszteronhianyosak (is)).
Ha kilepegettek par szar loves utan akkor egyreszt a sajat csapattal azert basztok ki mert tovabb csokkentitek a nyeresi eselyt az ellenfellel meg azert mert kevesebb a lefarmolhato HP.
Nehogy mar megmagyarazzatok, hogy ez a helyes amit csinaltok! Ha ennyire frusztraltak vagytok akkor tartsatok szunetet, jatszatok massal!
-
tasiadam
veterán
válasz Dobi 562 #235520 üzenetére
Éjfélkor játszottam, a 4. meccs után annyit írtam a chatbe, hogy wg, egyszer könyörgöm, legyen már egy hasznos csapatom és nem ilyen idióták. 2 low hp heavy-re fél 4 fullhp med rámenni, persze ki is kapunk miattuk. Spotolok 5 ember, elöttük van 5 td, mind mellé lő, meg nem lő. Nemtom kinek a videója volt, lehet hopgy chems, hogy spotolt ő 10 embert, és 0 (nulla) sebzést osztottak ki a 10 emberre.
Itt nem baszik ki senkivel szerintem.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
WoodrufF
tag
válasz phoenix1989 #235515 üzenetére
Daki videójában láttam egyszer párbajozott, Early -vel volt kinézett a szikla mögül az ellenfele is, ő lepattant az ellenfele meg besebezte. Azonnal nyomta: ESC, dezertálás.
Na ezt tökélyre fejlesztettem játékba belépve első csata, hasonló szitu: ALT + F4.. -
joergie
őstag
Mert nem hallottad a rendes beszédtempóját. 14évesen ahogy fullidegből csatát vezetett....rögtön értenéd miért idegesítő ebben a tempóban
Más. elérkezettnek látom az idejét fellebbenteni a túlmisztifikált obj277 frontpáncéljáról a fátylat...mert nincs. Ennek a tanknak nincs frontpáncélja.
Ez egy live visual 3d kép a frontjáról...egy Királytigris ellen! (225mm átütés)
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
válasz phoenix1989 #235513 üzenetére
Hát én magyarul sem voltam képes 2 percnél tovább nézni/hallgatni. Egyszerűen a beszédtechnikája és a hanglejtése valami egészen
pocséksajátos. Inkább nem is szeretnék felette ítélkezni, maradjunk annyiban hogy úgy ahogy van az egész srác nekem antipatikus.Üdv:Viktor
-
po1son
addikt
parancsok látási rendszere is mekkora egy bug halmaz a játékban...
egyszer ha úgy van kedve 4 bokron keresztül felspotol bárkit, máskor meg olyan mintha nem is lenne...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
phoenix1989
őstag
válasz Swinegod #235512 üzenetére
az hogy volt e értelme vagy sem azt csak ő tudja. ezt nézői szemmel nem fogod tudni meg ítélni. azt gondolom szíve joga azt csinálni amit szeretne, mint ahogy másoknak is. Hazai szemmel nézve persze rossz hiszen kevesebb lehetőség maradt magyarul nézni tartalmakat,ha ez egy előre be nem jelentett váltás volt akkor egy szemét húzás az előfizetőivel szemben, hiszen nem angolra fizettek elő. abban az esetben ha előre tájékoztatta őket akkor viszont nincs miért panaszkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz joergie #235508 üzenetére
Hát őszinte leszek, van kismilliárd videós akit angolul lehet nézni, magyar azé meglehetősen kevesebb, szóval annak, hogy angolra váltott szar értelme se volt, de cserébe neki legalább van mocskos erős akcentusa, hogy még majdnem hogy némán is észreveszed, hogy csávókám magyar
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
joergie
őstag
Holnap(péntek) 16 órától a wotinfo twitch csatornáján Cheff közvetíti(magyarul) ahogy tankelit megnyeri a twitch kontribútorok steelhunter versenyét.
dropok:
60 perc nézés után: 1200 Steel Hunter Seal
120 perc nézés után: 3 db Steel Hunter Mk. II matrica
150 perc nézés után: 1 db Shield of Ullr 2D stílus (lásd lent)Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
Meglátjuk fullosan milyen lesz csak odáig el kell jutni.
Üdv:Viktor
-
válasz Viktoár #235500 üzenetére
Az egyik kedvencem heavyk között, kifejezetten nagy a DPM-e, jó és pontos az ágyú, és a látótávja is kiemelkedő, ami sokat segít tier 6-ban, mert a legtöbb heavy még alig lát azon a szinten.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tasiadam
veterán
válasz joergie #235503 üzenetére
Előfizetek szerintem a kicsire, ami low power intel + 2080 kb erőben. Redditen írták, hogy a 3080 + AMD procis sokkal bikább, de nem akarok fölöslegesen fizetni érte 4 ezret, ha nem élek vele (1080p monitor, bár egy 4k se lenen rossz, a szemem miatt. )
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
joergie
őstag
válasz tasiadam #235502 üzenetére
Nálam azt csinálták, 1.5 éve vagy mikor(rákeresel itt a topikban irkáltam róla tavalyi első félévben), hogy kb játszhatatlan volt(homály, mint egy streamnél amikor nincs sávszél és visszabutul, egyszerűen nem látod mire és hova lősz, minimap olvashatatlan), kivéve amikor senki nem játszott(éjszaka, hétvégén akkor se), és egy héttel az előfizu megújítása alatt hirtelen megjavult, elfedvén az előfizetési hónap korábbi tapasztalatait. Meg azthiszem ünnepekkor, vagy akciókor is játszható volt, ingyenesen is, szóval nem a kapacitással volt gond.
Szerintem jóóóól teszteld ki legalább 2-3 hónapig, mielőtt ilyen döntést hozol.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tasiadam
veterán
nVidia now-ot tesztelek most, itt is van 1 link, hogy milyen a free opcióval. Szerintem játszható, ha nincsennek benne a mikrolaggok. Relatíve kevesebb FPS-t ad, mint régen, még túrom a beállításokat, miért lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=lU5vI0g8J74
Ha sikerrel járok és játszható, eladom a gépem és előfizetek.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
bigobert
tag
Imádom a csata közbeni tartalmas beszélgetéseket, a részletes harckocsi elemzéseket.
- Is [tank designation of choice] tank good?
- Yes.
Forrás: kb. az összes wot csata.
Úgy 2010 óta biztos sok játékos nekiesett - az ehhez hasonló részletekbe menő leírás alapján - kihúzni néhány ágat egészen tier X-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest