-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz Szibilla #234799 üzenetére
En egy kort mentem,annyira nem fogott meg.Igaz hatalmas a terulet,lehet menni sokat benne,enemyt se kell keresni mert minden bokorban vagy dombteton belefutsz.Viszont buktas csata lett, igy meg minuszba is vitt credittel
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
joergie
őstag
Erről hallottatok? állítólag 2 napot adnak az adott tankkal. most találtam wotinfón kommentben.
IAMCAERNARVON2022 – Caernarvon AX
IAM50TP2022 – 50TP Prototyp
IAMT26E52022 – T26E5
IAMCALIBAN2022 – Caliban
IAMT54FP2022 – T-54 First Prototype
IAMKNJGDPZR2022 – Kanonenjagdpanzer 105
IAMSKODAT272022 – Skoda T27
IAMHWK302022 – HWK 30
IAMBOFORSTRNVGN2022 – Bofors Tornvagn
IAMCHRYSLERK2022 – Chrysler K
IAMLOWE2022 – Lowe
IAMT26SP2022 – Super Pershing/T26E4
IAMSU130PM2022 – Su-130 PM
IAM122TM2022 – 122 TM
IAMS12022 – Strv S1
IAMEVEN902022 – ELC EVEN 90Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
zola96
senior tag
Van akinek nem engedi a twitch primeot? Egyszerűen hibat ir ki. Próbáltam három kártyával ugyanaz..
-
hulp01
senior tag
válasz jano_77 #234790 üzenetére
Nálam fejlesztett célzás, optika és bond töltésgyorsító van. A legénység 4+ skilles, nulla gold ammot használok és a field modokból most lett meg az első, de az ugye nem ad hozzá semmi extra képességet, csak a választás lehetőségét. Takarmányt kapnak a legények. Így 12 csata után 2182 az átlag sebzésem vele, ami nálam baromi jó értéknek számít (t9-es medekkel ennyi az átlagom). Persze ez idővel lejjebb fog majd menni, abban biztos vagyok. De vesztes csatákban is rohadt sok sebzést ki lehet vele osztani a kipusztulás előtt.
-
jano_77
nagyúr
válasz hulp01 #234788 üzenetére
most néztem meg vJokka által linkelt Tankelit-es videót és Ő is fejlesztett célzással, töltésgyorsítóval és turbo/fejlesztett edzés kombót használja.
Csak azt nem értem, hogy a látótávnövelés az hogy nem hiányzik számára?
370m alap látótávja a tanknak, amit legénységi skillekkel, buktával és a modifikációkkal 425,16 m-re lehet feltolni. Ezt én nem érzem elegendőnek, de lehet én gondolom rosszul.szerk:
most néztem, hogy Skill viszont használ optikát és vagy a turbo-t vagy a fejlesztett célzást hagyja el ezért cserébe.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
po1son
addikt
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #234776 üzenetére
Na mar toboroztam is a Kranvagenbe 3 skilles fix 6.erzek,javitas,ezermester + szabadon lehet valasztani egyet.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tasiadam
veterán
Fps, beallitas
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Gubu0101
veterán
Kozbe megerkezett
-
h1mpi
félisten
Frontline belép, csata 3/4-nél kilép. Ennyi volt, már elfelejtetem mekkora egy szar mód ez...
Fully electric lifestyle!
-
2thletme2day
őstag
válasz tasiadam #234763 üzenetére
A mostani maraton pont egy svájci kirándulás időpontjára eset így kénytelen volt apu-val játszani egy 4700U-s laptopon reggel és este a túrák előtt/után. Mi a kérdés?
Akkor várunk. Jól jönne az 5x szorzó mert még csak a Chi-Ri-nél tartok az STB1 ágon.
Szerk. Ebben a pillanatban meg is érkezett a loot a fiókomba.
2022.09.20-ig lehet az új parancsnokot toborozni. 5db 5x szorzót ad alapból a lootra és 10-et ha megcsinálod a küldetéseket. De az az 5 amit ad az nem időlimites.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #234772 üzenetére
Nekem se Ki-be lepes meg volt,pedig,majd kuldi
-
Gubu0101
veterán
válasz 2thletme2day #234769 üzenetére
Koszi Mar ra is csaptam
-
po1son
addikt
válasz 2thletme2day #234769 üzenetére
Nekem novemberig van még Prime előfizetésem, de nem akarom újra telepíteni a játékot, valaki majd megirhatná, hogy a parancsnokot meddig lehet toborozni.
A garantált 5x5 xp szorzó gondolom nem idő limites?STEAMID/WOT nick: po1son_
-
2thletme2day
őstag
Új Prime loot.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
VAGY, kis 4 magos intel + nvidia now és akkor mehet a 2-4k kijelző
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Csak mert nem feltétlen tartanám meg csak a WoT miatt a 3060at, hanem egy iGPU-n ellennék. 6 magos vagy 4 magos ksi intel-amd elég lenne mindenre is, nem kéne a 8 magos 2700x-et eteni, plusz el tudnám verni az árát
-
tasiadam
veterán
Van aki AMD APU-val jatszik, vagy intel iGPU?
-
köpet
aktív tag
Mást is megviccel néha a megérzés skill? Tegnap progetto 54-el gurultam egy shrek és egy progetto 46 felé, amikor előttem termett egy patrióta, belelövök, nagy füst és 128 dmg, még egy, 118 dmg. Előtte AP-n állt, én nem piszkáltam emlékeim szerint. Mire újraraktam a tárat elment a fél meccs, legalábbis a patriótát kiirtotta más.
Erre meg kell tanulnom figyelni, mert már a foch tárát is újra kellett emiatt raknom egyszer, akkor se kevés idő esett ki a meccsből. Vagy nem viszek HE-t, de az meg a proginál büntetés lenne.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Gubu0101
veterán
válasz MoVieFaN #234760 üzenetére
Franc se tudja,nekem az emil 2 2 skilles legenyseg van de esku, jobb koroket megyek vele mint a 4-5 skilles tankokkal Kezdem csipazni ezt a gepet,remelem a Kranvagen se lesz rosszabb.
Amugy most en is kiprobaltam az rro a cseh td-n,tenyleg jobb gyenge pancelosok ellen,csak neha elfelejtettem valtani azt voltak 10-es dmg-ek
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Gubu0101 #234759 üzenetére
Olyan ellen csapat volt, amilyeneket te is szoktál kapni mostanában. Szerintem max. 30% esély volt a visszaszámláláskor, erre lett még egy afk Tiger P is nálunk. Részemről: SHellcat (WN8: 2 434 (74)).
Elitet elnézve mondjuk lehet az én Shrekkentőm is jobb lenne 4-5 skilles legénységgel, free XP-ből egy kattintással kimaxolt field modokkal, valamint két bond és egy fullos bounty felszereléssel.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Thrawn #234752 üzenetére
El am,ugy voltam vele majd csak csatlakoznak,legalabb 1-2,de tevedtem,elszorakoztak ott kozepen Medel fent szoktam menni a hegyoldalon,ott alltalaban szerencsem van,ugyan igy kozepen tobzodnak es tudom szedni oldarol a jonepet,de hat nem kell bemutatni
-
MoVieFaN
aktív tag
-
Gubu0101
veterán
-
joergie
őstag
válasz Dobi 562 #234747 üzenetére
Határozottan NEM normalizálódott. Volt egy szitu prokhorovkán tegnap, csinálni akartam prscr-t. rajtam kívül MINDENKI beállt a susnyásba baloldalt(map szerint). természetesen 4 perc alatt bedaráltak mindenkit, egy arty nélküli felállásban, amivel legalább 8 perc ez a map. full tier10-ben. Nem hittem el. Ilyen csaták voltak sorban. Ne erőltetsd, ha nem muszáj.(Ráadásul egy b*zi cheff klános odajött mellém lelopni azt a kevés spot dmg-et is, amit csinálni tudtam rino-val - nem mintha lőtték volna a spotot).
Őszintén mostanában ilyenek a maraton tankok. kpz, amx proto, wz114, most ez. Egyik se játszható normálisan. A prémtankok is szétváltak maraton tankra, meg devizáért vásárolhatókra.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
bozont
veterán
válasz Dobi 562 #234747 üzenetére
Mondjuk aki már játszott a (Super) Hellcat td-vel, az gyorsan ráérez erre is. A camo mondjuk gyengébb kicsit, legalább is a Super Hellcat-hez viszonyítva. Átlagos játékosként azért 2-3k sebzés könnyen összejön vele.
Mikor indul az új szezon? Pihentetném a játékot, de az STB skin kell.
-
Dobi 562
addikt
válasz h1mpi #234742 üzenetére
Ez egy high skillcap tank. Hagyományos TD-ként hasznàlva nem állja meg a helyét, mert hiába a jó dpm, legtöbbször csak 1-2 lövést tudsz leadni vele. Ahhoz meg jobbak a klasszikus nagyobb alfás TD-k.
Ezzel a mozgékonyságot is tudni kell használni, helyezkedni, flankelni. Viszont papírból van, a hibákat nem tolerálja, ráadásul most sokan játszanak vele és spammelik a HE-t.
Ezért mondta az öszzes tartalomgyártó, hogy ez a tank a nagyon jó játékos kezében fog csillogni.
‐--------------------------------------------------------------
Más: most hogy véget ért a "maraton" normalizálodott a helyzet a játékban?
Egyenlőre nem érzem a késztetést hogy játszak a játékkal. Ezt a frontline-t szerintem ki is hagyom, talán majd az új Battlepass-t elkezdem ha jön a skinek miatt.
-
manu75
aktív tag
Játszottam már ezzel a Frontline-nal, de nem rémlik, hogy ilyen rosszul adná a kreditet. Egy kört mentem a Bourrasque-val 8k sebzés fölött zártam, másik két tank 1200-1300 között sebzett. A Borr 38k kreditet adott kaptam még 37k-t meg 29k-t tankonként. Nekem ebből az jön le, hogy a prém tankkal 8k sebzésre 38k kreditet kaptam!?
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #234732 üzenetére
Nekem sem megy vele a játék még de idővel csak belejövök. Igazából nem sokat játszottam még papír td-vel mert ez az első. Eddig inkább a bunker TD és a heavy vonal ment számomra. Ezért nem is nagyon tudom hova kéne helyezkedni ezzel vagy akár egy ilyen papír tankkal a mapon. De alakulni fog ez szerintem. Én rammert, célzót és optikát használok jelenleg. De a célzó helyett gondolkodom a turbón van a kipufogón is. Majd kipróbálom mindegyik variációt. Az összes legényen rajta van az álcázás skill. Sokat segít ez is.
[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
Míg az orosz szerver 3D skin nélkül marad, mi nem fogunk. [link]
-
-
jano_77
nagyúr
Tegnap kivettem én is ezt a Tevepatát vagy mit! (fizettem érte 1000 goldot)
Mondjátok meg pls, hogy mit csinálok rosszul, amiért csak 2K körül tudok vele sebezni a velem egy körben lévő szintén TVP meg 4K!? Láttam már többeknél, hogy 3-4K lőnek, de nem értem?
Nekem most töltésgyorsító, álcaháló és csigaszem van fent. Van ettől hasznosabb kombó esetleg? Turbo foglalkoztat egy kicsit, mert elég vánszorgósan indul el.
Lövege az egészen frankó, a töltése sem rossz. Páncél az nuku, de ezt tudtuk is ezzel együtt kell tudni élni."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
bozont
veterán
válasz h1mpi #234720 üzenetére
Én is gondolkozok megint egy kis szüneten. Sok volt ez a farmolás kicsit, főleg hogy kihúztam közben jó pár tankot is, nem mindegyik volt kellemes. Végre eladhatom azt a nyomorult Udes 14 Alt 5-öt, nem tudom kell e nekem a többi ezen az ágon.
A tegnapelőtti 48/20-ra azt hittem nincs lejjebb, tegnap 40/13 lett a vége. -
Szibilla
aktív tag
válasz Achill3uS #234727 üzenetére
Mi számít ajándék tanknak? Amit BP-ből kiveszek, az ajándék? Én abból indultam ki, hogy azokat biztosan vissza lehet venni eladás után és ez a cseh TD ugyanolyan BP jutalomtank, tehát erre is vonatkozik ez a szabály. Nem akartam senkit megtéveszteni...
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Szibilla #234651 üzenetére
némi felárért vissza lehet venni.
csodálkozom, hogy erre nem reagált senki, hatalmas tévhit! csak az ajándék tankokat lehet visszavenni! been there done that..."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Viktoár
addikt
Változtattak valamit a kredit hozamon? Mintha az is gyatrább lenne, de lehet hogy csak rosszul emlékszem.
Üdv:Viktor
-
Papooo
senior tag
BP-ben eljutottam a Skoda 30-as szintjéig.
Valami olyasmi rémlett, hogy a hiányzó szinteket ki lehet váltani golddal, de annak nyomát se látom.
Valamit benéztem?Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Szibilla
aktív tag
válasz 2thletme2day #234719 üzenetére
Szerintem a pontok nullázódni fognak a szezon végén, legalábbis ebben a cikkben még ki is emelik: "unspent BP points will be deducted at the end..." Biztos, ami biztos én el is költöttem őket kötvényre, 3D skin nem érdekel.
-
Macka
veterán
Minden T8 meccsben oldalanként legalább 3 van ebből a papirdobozból (tevepata td).
-
2thletme2day
őstag
válasz Multikiller #234718 üzenetére
Ahogy a tokenek sem nullázódnak a battle pass szakasz végén, úgy a pontok sem fognak az adott időpontig. Annyi, hogy azt a skint a következő battle passban csak akkor fogod tudni kivenni ha újra megnyílik a bolt. Ergo csak akkor tudod kivenni ha a következő battle pass mindhárom szakaszát teljesíted.
-
Multikiller
tag
A boltban a tárgyak pontokért részlegnél november 30-at ír.
Addig lehet még vásárolni onnan, úgy, hogy nem nullázza le a meglévőket?
Lehet még novemberig pontot gyűjteni?
Nem sok kellene egy 3D skinhez, de esélytelen, hogy reggelig összekaparjam a maradékot. -
Viktoár
addikt
válasz po1son #234714 üzenetére
Én követem a példád. Egyszerűen ugyanolyan játszhatatlan szar az egész mint egy éve. Egyébként többet is tölt mint amikor utoljára játszottam, pedig ugyanaz a gép és ugyanaz a beállítás. Ugyanitt acc eladó. Az RNG még mindig olyan szinten hatással van a csatára hogy nem is tudom kik tudják élvezni amikor 6vs1 a végjáték. Az elmúlt 2-3 nap alatt láttam full kretén csapatokat is, de főleg azt hogy amikor bukni kell mert éppen a hosszúcici rosszabb felére dob a játék akkor tök mindegy mit csinálsz.
Obj907, Leopard unikum szakasz a végén 2x pattant a grilléről. Nyilván egyedül kivégeznek 4-5 játékost mikor rájuk esnek de a grillét nem tudják beütni. Gondolom utána elmormoltak pár nem szalonképes "imát" a wg-hez.
Üdv:Viktor
-
zola96
senior tag
válasz jr1994 #234713 üzenetére
Én is ugyanígy tettem. Meg a középső motor aztán ennyi. Szerencsére lehet termelni az XPT az event miatt vele. Tud jó csatákat adni.
Szerencsere meglett “ingyen” a tvp, igaz az improved pass-t kivaltottam. De annyit megért. Az ágyú tetszik, a Shell velocity nagyon nem. Ez van. Lehet vele jókat gurulni. -
po1son
addikt
No mai nap töröltem a játékot, rám fér a fél éves pihenő mert teljesen kiégtem és úgyis itt a nyár.
Decemberben a téli eventre vissza térek majd egy kicsit, addig is további kellemes nyugodt játékot mindenkinekSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
jr1994
addikt
válasz Warton #234712 üzenetére
Én is ma vettem meg a Progetto 66-ot és egyelőre 4 csatám van vele, free xp-ből a tornyot és a 120 mm-es ágyút húztam ki rá. A pontossága szerintem teljesen oké, a szintjén átlagos/átlag fölötti kicsit.
Ami nekem zavaró igy elsőre az inkább a mozgás közbeni szétesés, annak ellenére is durva hogy amúgy nagyon lassan forog a tank. Gondolkozok is hogy lecseréljem-e a fejlesztett célzást forgási mechanizmusra. És asszem megkapja a rózsaszin verziót mindenből.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Warton
őstag
Nagyon pontatlannak érzem a 120-as löveget. Közelharcban, mint pl. a fenti csata elmegy szódával, de ha már távolságokra nagyon kérdéses.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
joergie
őstag
válasz Warton #234709 üzenetére
tanks.gg-n 4es a clip, ingame viszont 3as. inkább az ingame-ben hiszek. Közben megnéztem az összehasonlításban, és csak a fejlesztett toronnyal 4es a clip. így is a 120ast használnám. ha van progetto65öd, tudod milyen gyakran lövöd el az utolsót(kb soha). én rinocerontéval el szoktam lőni a harmadikat(most csinálom a field modot), és mindig megbánom, de muszáj.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz Warton #234707 üzenetére
Nem látom hogy több lőszer lenne a tárban.
A magasabb alfa általában felülír mindent, ha ez a szitu, kevés a kivétel(pl yoh tier10). Én nem vacillálnék, és a 120ast használnám. pláne hogy az extra 105ösért 55k xp-t kéne kidobni az ablakon.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Warton
őstag
Ma elkezdtem játszani a Prog66-sal. Szerintetek melyik a jobb löveg a 120 vagy a 105. Jelenleg csak a 120-as van kifejlesztve, de papíron jobbnak tűnik a 105-ös (több lőszer van a tárban, jobb alap átütés).
Kompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
Bat.-Châtillon Bourrasque ACE - 1534 base XP (10k kombinált )
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Aszongya legyél Top XP a csapatban. Akkor ELC.
ELC EVEN 90 ACE - 1514 base XP
Imádom ezt a kis szüttyögőt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Swinegod
őstag
válasz Viktoár #234700 üzenetére
Rengeteg probléma volt vele, legalább annyira megszopatták volna vele az unikumokat, mint a selejteket
Voltak jó skillek, ja, csak a legtöbb ígyis szar volt. Ilyenek voltak, hogy miután megállás után bokor mögül, nem spotolva, te felspotolsz valakit az után kapsz egy hangyfasznyi célzássebességet, kibaszott bohócok akik ezt kitaláltákHa az az RNG-s skill azt írta volna, hogy "BY 20%" nem "TO 20%" az lett volna az egyik legjobb skill a játékban
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
-
Általános ellenkezés volt, mert úgy volt szar, ahogy kitalálták. De a legnagyobb kiakadás a miatt volt, hogy kevesebb skillt kaptunk volna a skillek átváltása után.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tasiadam
veterán
Az igazi szopas az a ferdinand es a t10. Ha a ferdire nyomsz egy auto amiimot t50-2val es oldalat sorozod, 4-5 loves utan robban. A t10 meg az orraban hordja a gyujtozsinort. Mind a 2 egyszeruen kibonthato
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...