-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Gondoltam kipróbálom a stat részét is az XVM-nek, de nem akar mutatni semmit. Ránéztem a szerkesztőben, elvileg be van kapcsolva minden...ha jól értem, már nem kell semmi kieg hozzá, simán indítva a játékot kéne működnie...vagy nem jól gondolom?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- Keresek Asrock AM1H-ITX alaplapot
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest