-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz HellGreg #22488 üzenetére
Szinte biztos, hogy Throttlingol a géped. Realtem 3.7-tel tudod ellenőrizni, a tank futtatása alatt is logolja, kilépve meg meg tudod nézni, mennyi volt a maximum hőfok.
Ki kellene fújni a hűtést sűrített levegővel.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
HellGreg
őstag
válasz Drenadar #22490 üzenetére
Köszönöm a tippeket, próbálgatom. Lehet hogy pillanatnyi leterheltség okozza. Persze melegedés is lehet, a múltkor pl lelőtte magát a gép, pedig csak a garázsban voltam, ezért nem merem feljebb venni a grafikát. Kellemetlen amikor a csata közepén elsötétül a képernyő
Kean_Sorbo: ezt hol tudom beállítani, a feladatkezelőben? Mert az négymagosnak látja a cpu-t (gondolom mert 4 szálas), akkor lőjem rá az utsó kettőre? A HT-t hol lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
-
dfsz34
őstag
válasz KisApám #22484 üzenetére
"PzKpfw III/IV-nél reménykedtem, végre egy jó tank... de a KV-1-tól csillagászati távolban van pl., úgy érzem."
Mivel a Pz egy közepes tank, fordulékony, gyors, amit ki kellene használni. A KV1 meg egy lassú, de jól páncélozott nehéz tank.
Gyakran látom azt, hogy közepes tankokat úgy akarnak sokan használni, mintha nehéz tank lenne. Leállnak vele lőni többször is, holott azzal mozogni kell, maximum egy-egy pontos lövéshez szabadna leállni vagy ha éppen a helyzetből adódóan kicsit mesterlövészkedni kell vele. Nincs páncélja és a hp is kevesebb, tehát ha pattint is, az inkább szerencse, de arra nem szabad számítani, hanem a mozgékonyságra és kihasználni a terepet amennyire csak lehet.
A közepes tankok amúgy érdekesek valóban, mert nem annyira gyorsak, mint a könnyű tankok és nem állják a lövéseket úgy, mint a nehezek, tehát amolyan kevert harcmodort kell velük alkalmazni. A helyzettől függően éppen ami a leghasznosabb és folyamatosan taktikázni vele, mozogni. Ezt valaki vagy megszereti vagy nem, szerintem az utóbbiak többen vannak. A legnagyobb gond, amit látok velük, hogy főleg az elején, amikor sok az ellenség még, nem nagyon lehet mozogni össze-vissza, mert valaki mindig előkerül és meglő. Vannak biztonságos vonulási utak, amiket lehet követni, de akkor meg sablonos lesz a játék és egy közepes tankkal pont azt nem akarom. Amit kerülni kell velük az a szemtől szembe harc, de ahhoz, hogy ezt elkerüljem, mozogni kéne és lásd első pont, mindig ott van egy ellenséges TD vagy valaki, aki lő, úgyhogy igazából a csata második fele szokott érdekesebb lenni, amikor már kevesebb az ellenség és a pozíciójukat is nagyjából ismerem és akkor van elemében a közepes tank igazán, csak maradjon hp is a végjátékra.
-
HellGreg
őstag
erre valaki valamit?
Sziasztok, idegesítő problémám van, ugyanis az esetek 70-80%-ában akadozik a játék, olyan 10 fps körül. Nem kéne neki, talán, laptopon tolom egy i5-2410, 4Gb ram és Hd6650 1Gb-os géppel. A grafika minimumon van, amikor nem akadozik, 40 fps körül megy, de időnként ezt csinálja, élvezhetetlen. Mióta felraktam az új patchet, semmit nem javult a helyzet.
Van valakinek valami ötlete esetleg?
Előre is köszönöm -
Kean_Sorbo
őstag
válasz Kean_Sorbo #22485 üzenetére
Ja igen, és IS-3-mal nekimenni az E-75-nek, már önmagában vicc.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz nyunyu #22481 üzenetére
Szeretem ezeket az elméleti dolgokat. Csak ennek a fránya játéknak nagyon sokszor elromlik a számológépe, fejből meg nem megy neki. Így pen ide, random oda, a gyakorlat mást mutat. Azt meg talán egy kezemen megtudom számolni, hányszor láttam az E-75 hasát tisztán, szemből.
Bár annyit észrevettem, hogy a 8.8-ban már könnyebben átlőhető.Ez olyan, mint amikor a BL-10 hajóágyú lepattan egy IS-ről. Ilyen nincs, és mégis van.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Ha tudom, a német vonalat ki nem választom...
PzKpfw III/IV-nél reménykedtem, végre egy jó tank... de a KV-1-tól csillagászati távolban van pl., úgy érzem.
Tier V-ig eddig a németek valahogy nem jönnek be.Asszem megyek az orosz vonalon inkább.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Önálló 8.8-as szerver oldali célkereszthez linket tudna valaki felrakni? 8.6-osnál frissebbet a gugliban nagy' hirtelen nem találtam, a cirillel meg hadilábon állok, a 8.7-esemnek meg lába kélt... Megköszönném!
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
szallasi007
őstag
Nos ezeket megnéztem már én is de hiába lövöm az alját, illetve bármi egyszerűen átjön rajtam, természetesen az már feltűnt, hogy is-3-at mindenki úgy lövi mintha papírból lenne (forgatom-pörgetem mindent amit másoktól látok) lassan ideje lesz a váltásnak
Azért ezer köszönet meg hála mindenkinek, ezek szerint nem csak a bénaságom az úr
-
nyunyu
félisten
válasz Kean_Sorbo #22469 üzenetére
Az E-75 nagyon kemény dió. Még a Jagdtiger-nek is beletörik sokszor a foga szemből.
Patch elott egy Tigris at tudta utni pont szembol a hasat, ha az RNG eppen +12% vagy nagyobbat dobott a pen aktualis ertekehez. (-25% +25% kozott valtozik minden lovesnel)
Ha mar forgatta, akkor a maximalis pennel sem vitte at.Ha az LFP szogen nem valtoztattak, a 8.8-as 120 helyett 100 vastagsag valtozassal szorozva a regi 225 effektiv vastagsagot, most mar 190 pen korul atloheto.
IS-3? Ugyan mar.
IS-8-nak is szemrebbenes nelkul belemaszok az arcaba, aztan nyugodtan loheti az E-75 UFPjet, tornyat. Kupolat ugysem erik fel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dfsz34
őstag
válasz szallasi007 #22466 üzenetére
Ha teljesen szembe áll az E75, vagy csak kicsit van beforgatva, akkor elvileg az alja lőhet, gyakorlatban sokat pattint onnan is. A parancsnoki nyílás lőhető a legkönnyebben, de inkább csak magasabb tankokkal fog sikerülni. Van még pár gyengébb pont, nézd meg a linken, de elég kicsik, talán még az ágyúja közvetlen környékét meg lehet próbálni. Egy beforgatott E75 viszont szinte átlőhetetlen.
Én campinovkán a mezőn át szoktam vele érni a túloldalra, ha az ellenfél egy oldalra tömörül és úgy forgatom akkor. Közben vesztek hp-t persze, de spotolom a teljes bandát, úgyhogy a csapatom szépen lövi őket, nem tudnak annyira nyugodtan célozni rám ez is segít. Láncot leszedik gyakran, de 100% javítással pár másodperc és megyek tovább, csak annyi a lényeg, hogy a tornyot ne forgassam.
Másik nagyon jó taktika vele városi harcban kidugni az orrát éles szögben, hogy sebezni nem fogják, maximum megint a lánc ugrik le, de 100% javítással hamarabb fogok javítani, mint az ellenfél tölteni és kap egy puszit. Több ellenféllel is működhet, ha mind lesz olyan kedves és rálő a kidugott orr részre.
Itt meg tudod nézni színezve:
[link] -
SoulReaver
veterán
IS-3 al?
-
Atlantis
veterán
Az alját, ill. a parancsnoki kupolát célszerű rajta lőni. Egyik se könnyű célpont, ezt el kell ismerni, pláne nem az IS-3 hiperpontos puskájával, aminek 225 átütése amúgy is határeset, ha a random nem adja be, akkor nem viszi át még tiszta találat esetén sem. Szerintem az E100 LFP könnyebben átlőhető, mint az E75-é.
Tegnap stock Conqueror-ral kellett E75 ellen csatázni, 5-ből talán 2 vitte át az alján, ki is lőtt a nyomorult könnyedén.
Egyébként nem szégyen az nagyobb vas ellen, töltsed a prémium töltényt, az viszi szépen.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
zsolthee
senior tag
Tegnap nem tudom hogy a KV-2 mivel lövöldöztt rám, de szemből 2x egymás után átvitte a T29 lövegpajzsát.
Ott azért elég durván vastag a páncél. Meg is lepődtem, hogy nem az alja sérült a tankomnak. -
Djuree
félisten
én se nagyon tudom szemből átlőni, még t9-el sem. az alját...néha...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsolthee
senior tag
A hasát szoktam célozni. Ha nagyon nem megy, akkor oldalról kell elkapni.
-
nagyúr
próbáld mindig elkerülni a frontális sebzést, mert itt a legnagyobb a lepattanó illetve nem penetráló lövések aránya, amúgy az alsó ferde részt lehet penetrálni még az e100nál is...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Kean_Sorbo
őstag
Az E-75 nagyon kemény dió. Még a Jagdtiger-nek is beletörik sokszor a foga szemből. Olyanokat pattint, hogy leesik az ember álla. Szerintem nincs neki gyenge pontja, vagy elfelejtették leprogramozni. Ha a szerencse veled van akkor belelősz, ha nem akkor kitárazhatod rá a tankot. Egynek nem tud ellenállni a goldammo-nak.
-
Enzolord
addikt
Nagy ágyúval az alját kell átlőni...
Vagy oldala, vagy a s*gge..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
[HUN]Dani
őstag
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, E-75öt hol kell átlőni szemből? mert sírógörcsöt kapok már. Ja IS-3al próbálom de semmi és már megörülök tőle. Lövöm az alját, a kupakja tetejét oldalát és semmi
-
törölt tag
Sokat dob a játékon egy kis pusz memória.
Amikor a régi notimon(t7500 cpu, nvs 140 gpu) 2 gigát kibővítettem 4-re szinte duplázódott az fps szám.
Most egy sandy bridges i3-al tolom, az integrált gpujával.
4 giga rammal is szépen ment, de 8 gigával már 1600-as felbontással tolom, közepes képminőséggel, és mén nem esett 40 alá a képkockaszám.
Az átlag 60-65 körül van -
munnergep
senior tag
Nekem az e25 lett ma ilyen. Minden tankom elsőre ledupláztam, aztán kb. 20 bukta meccs ezzel a kis drágával. Nagy százalékban 15:0-ás meccsek mentek, de inkább az volt az érdekes, hogy ez a kis mesterlövész, állandóan mellé lőtt, illetve pattant. Direkt nem akartam kilépni, hogy megnézzem mennyire tudja húzni a wot ezt az egy bites random beállítást, de mégis meguntam. Szerver váltás után rögtön ledupláztam.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
dorka16
aktív tag
Ma az IS-t tette szopóágra. 5 csatából nem tudtam leduplázni.
-
vendingo
veterán
válasz Diarmand #22456 üzenetére
Nekem tigris 2 a legerősebb tankom, E100-at meglátom, már nyomom is a tolatást
Maustol nem szoktam annyira fosni. Ha eltalál, akkor kapok rendesen, de olyan lassan forog a tornya az egérnek, hogy simán van lehetőség lődözni ki-ki bújva sarok mögül, ráadásul sebzem is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Petyus87
aktív tag
Jön a WOT Boxra? Hát ez egy nagyon jó hír.
Kérdés mennyire fog tetszeni ott az irányítás...Sajnos amióta "megpiszkáltam" még jobban Laggol, de lehet az is befolyásolta, hogy az internet nyitva van jelenleg. Ezt a Textúrás dolgot sajnos nem tudtam feltelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #22447 üzenetére
T71 legalább gyorsabb, kisebb és a penje is jobb. A revolvertárról nem is beszélve.
A T21 nekem nagyon nem fexik. lassú, nagy és a penje is gyatra (még a light mivoltához képest is).Én mondjuk nem ezek miatt kezdtem el gyűrni ezt az ágat, csak kíváncsi vagyok a med-ekre utánuk. Nemsokára meglesz a legnagyobb Patton, kíváncsi vagyok milyen a másik med ág.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Diarmand
senior tag
válasz Djuree #22419 üzenetére
A Maus a leghaszontalanabb T10 tank az egész játékban, korokkal marad el az E-100 mögött. Miért? Mert az E-100 tornyát szemből gold ammo nélkül igen nehéz belőni, a Mausét én bármikor átviszem neked ALAP AP lőszerrel.
250 pennel már lazán hasítható a Maus tornya szemből, így hiába dugdossa el a hasát vagy jön szembe a szűk utcában. -
Djuree
félisten
válasz szbalogh #22451 üzenetére
biztos jó statod lehet akkor. én inkább nem is játszanék ha nem menne jól a gépemen. nem csak a stat miatt, hanem úgy én nem élvezném...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dorka16
aktív tag
6 kill Grille-vel. Asszem tevékeny részt vállaltam a győzelemben.
-
Drenadar
veterán
A T71-et én nagyon szerettem... azt a hátrányát nem, hogy ha picit lejt a talaj akkor ne akarj vele kanyarodni. Egyszer így letaroltam oldalt csúszva 3 házat teljesen. Hát istenem ez van, jah hogy a NFS játékkal kell driftelni és nem 20 tonnás tankokkal?
T71-ért érdemes szenvedni (free xpt beáldozni még inkább) mint scoutnak nagyon jó, az ágyúja sem rossz, és még need for speedezni islehet vele...
-
szbalogh
addikt
Az az ág végig nagyon tetszett, Neked is fog ha tudsz medekkel bánni meg passzív szpotolni. legjobb statom M7-el van. T21 is nagyon király. A T71 is nagyon jó. Az utána következők pedig iszonyatjók, csak T69-től már más stílusban kell játszani.
Zadia: gondolhatod .... szerencsére néha elviselték a klántársak szakaszban, hogy nem találok el senkit még ha előttem áll se. Lényegében nekik köszönhetem, hogy nem kellett sokáig szenvednem.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz Petyus87 #22436 üzenetére
Asztali gépen HD2000-en 1024x768-as felbontásban minumumon szépen ment. Ha zoomoltam bokros részre, akkor esett 15-20 fps-re.
Laptopon Intel X3100 vezérlővel 0.75%-os textúracsomaggal, WoT Tweaker kezelés után 5-20 fps-el lehet játszani. Ezzel húztam ki a BatChat-et és a T57-et a nyáronNick: HE_Storm
-
[HUN]Dani
őstag
-
jozefgucci1
addikt
válasz mcwolf79 #22426 üzenetére
Pedig szerintem nagyon tuti kis gép én imádom. Én is azt csinálom most az volt az első tankom ma reggel Milyen lesz a T71 az már tényleg szívás vagy el lehet vele lenni ? Anno imádtam az AMX szériát persze akkor még volt arty bőven lehetett szivatni őket most jó ha minden ötödik csatában látok . Persze ez nem gond , de most mindenki TD-zik ezerrel . A siemka arty-stáknak még nem esett le , hogy ha TD-vel ugyan oda beáll mint tarackal akkor ugyan úgy nem tud sebezni
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Drenadar
veterán
Jó ötlet csak szíve vágya hogy legyen SSD benne. Erről még nem próbáltam lebeszélni, mert néha engem is zavar, hogy kattog a vinyó a gépben...
(#22439) [HUN]Dani: prém lőszer sajnos van pár tank amibe kell. Normál esetben én is csak végszükségben használom, de olyan tankkal ami sokszor pattan, főleg a duplázós körbe betöltöm az összeset, aztán max megyek utána egy kört az IS6-al. (Amiben van gold ammo, de mégse nagyon használom vele, pedig az ágyúja penje ritka szar - egyszerűen nem kell általában,)
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz GaburroSan #22417 üzenetére
így van, tettem is rá én is kiegészítőket
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Drenadar
veterán
én már mondtam neki... ha játék közben kihúzom a tápot a gépből nekem automatikusan levált erre a intel csodára és alig 20 fps-t nyújt. De ha nincs pénze durvábbra, akkor ezzel kell beérnie... Esetleg valami AMD alapu gép ami nem ilyen E szériás...
Mondjuk ezen az oldalon azt írják hogy LOW-ba bírja az 50fps-t...
[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
válasz sequator #22415 üzenetére
Jelenleg egy Intel Pentium Dual CPU T2330 1,6 ghz 2 gb RAM-os Acer Aspire 5715Z gépem van.
Minimum grafikán is kicsit laggol a játék (a WOT-os youtube videókhoz képest igen durván), ennek ellenére nagyon magával ragadott, nem tudom letenni és így is szívesen játszok vele, hál istennek eredményesen, mert gyűjtögetem a plecsniket szép lassan. Mivel 1 hónapja vettem a 360--ast így úgy gondoltam nem kell grafikailag erős laptopot vennem, felesleges, erre jön a WOT...
Ettől függetlenül közepes grafikán lagg- mentesen illene szerintem elfutnia az intel HD 4000-es géppel, ha abból indulok ki, hogy a jelenlegi gépem van vagy 5 éves és ezen is integrált a videóvezérlő...Drenadar Köszönöm, Tisztellek
Zadia Na ez is egy irtó hasznos oldal! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
emberek a minimál tömörített texturáknál is fontos hogy megegyezzen a verzió? van már a 8.8-hoz?
-
Cseri0058
őstag
az online editorral belehet valahol állítani a térképen a látótávot? nem igazán találom...
-
vendingo
veterán
Köszi.
Akkor nemhiába szart be tegnap a gépem.
Szépen kifújtam belőle a port, hogy ne melegedjen a gép, ha húzok a procin.
Tisztítás után összeraktam, és újrakellet húzni win-t. (kifújtam belőle a windowst???)A poén az, hogy HD pack-al volt 45-65 FPS-em, de gondoltam kihozom a wot-ból a maximumot.
Szerencsétlen haveromat sajnálom, vett 120 ezerért tavaly egy frankó asztali gépet és minimum grafikán is alig megy 20-30 FPS-el a wot.
Egy AMD 5800-as proci van neki, elvileg röhögve mennie kellene maxon.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
A wot még mindig csak egy magot tud használni?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mcwolf79
veterán
ÁÁÁÁÁH!Nem bírom ezt a tetves T21-et leduplázni, pedig már. min. 10 meccsettoltam vele :-(
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Djuree
félisten
válasz [HUN]Dani #22423 üzenetére
nem használok prém ammot, csak trollgunban. sok pénzt elvisz és általában át is tudok lőni mindent, amit nem azt meg meghagyom másnak
HE-t se nagyon rakok be, szerencsém volt hogy most volt benn.[ Szerkesztve ]
-
-
[HUN]Dani
őstag
Prém ammoval szemből simán át kellene lőnöd. Én JagdpzE100 299 penes ágyújával belőttem szemből a lámpa alatt/mellett és 2 lövésből megöltem. Első lövésre kigyulladt amit kicsit későn oltott el. A dologhoz hozzátartozik, hogy csak minimális szögben volt beforgatva, ha egy jó játékos vezette volna és normálisan beforgatja akkor lehet kicsit necces lett volna a dolog.
magyarsrac
-
Atlantis
veterán
Tegnap T34-gyel normál ammoval simán kifiléztem egy egeret, csak pislogott szegény...persze a végére azért én is megfogytam rendesen és ahogy lenni szokott, előkerült egy frag-lopó csapattárs is, pedig olyan kevés egérfogó-plecsnim van még... Az igazsághoz tartozik, hogy ~600 WN6-os gyökér vezette, eszében nem volt beforgatni, állt velem szemben és lövöldözte a tornyomat, ahogy illik...szóval rossz kezekben nem csodafegyver az sem.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
RAiN91
őstag
Meg lett a BL10. A rövid 152-es pontosabb mint ez.
Elég kiszámíthatatlan, de ha átmegy akkor nagyot üt. -
Djuree
félisten
grat!
nekem most van 100k xp a bélán, még az akciós időszakban ki akarom húzni a maust, talán meglesz.
durva egy gép, tegnap a bélával nem tudtam átlőni SEHOL! se az oldalát, se a torony oldalát, előlről meg se próbáltam, ott egyszerűen nincs értelme. 100hp-ja volt, váltottam lőszert HE-re és így sikerült 3 lövéssel kilőni.
városban megállíthatatlan, csak a seggét védjék meg.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
fúúú baszki, gratula hozzá én most vagyok még a t8-as szinten ezen az ágon, nekem még 70k xp a t9-es VKhoz... Igaz már E100 és JgPz E100 már megvan, mint T10 heavy... Leopard 1 meg egyszerűen az egyik legjobb sniper tank szerintem.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
sequator
senior tag
válasz Petyus87 #22403 üzenetére
" Nem a kitüntetésekre gondolok, hanem arra a számra ami a pálya betöltésénél egyes játékosok neve előtt szerepel."
Ha jól sejtem a platoon/szakasz számára gondolsz. Az csak azt jelenti, hogy az azonos számmal jelölt játékosok egy szakaszban játszanak együtt. Minimum kettő, legfeljebb 3 játékos alkothat egy szakaszt.
Szerk: nem tudom most milyen géped van, de az intel HD4000 IGP nem igazán játékra tervezett chip.
sautia
[ Szerkesztve ]
sequator
-
Drenadar
veterán
válasz Petyus87 #22411 üzenetére
Vannak a játékhoz tömörített textúrák, amivel állítólag jobban megy gyengébb gépen... Beállításoknál a látótáv mindenképpen maximumon legyen, az árnyék kikapcsolva nekem gyenge gépen ez nagyon sok fpst jelentett...
Igen a garázshely limitált, add el az első szintű tankokat és ne kezdj bele túl sok ágba...
Jah és írtam a játékban...
[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
válasz Drenadar #22410 üzenetére
Igyekszem
Karácsonyra lehet, hogy meg lesz az új laptopom, valószínű intel hd graphics 4000 lesz benne, azon reméljük már egész jó lesz a grafika.
Még annyi kérdés, mivel nincs prémium fiókom...
Elég szűkös a garázshely. Mit javasoltok, inkább egy nemzet tankjait érdemes fejleszteni, vagy meg lehet hagyni egy USA-Szovjet vonalat is. Egyébként szerintetek melyik nemzet tankjai a legjobbak?[HUN]Dani
Köszi a linkeket, megnéztem az első videót, nagyon komolyan tolja a srác, az egy egészen más szint. -
Petyus87
aktív tag
válasz Djuree #22405 üzenetére
Jelenleg leginkább a T60-as, M2 Light, T2 Medium tankokat szoktam használni, most sikerült kifejleszteni a T70-est, úgy érzem leginkább a felderítő, a könnyű tank, ill. a nehéz tank áll közelebb hozzám, TD-vel ritkábban nyomom, mert az a tapasztalatom, hogy ha bokorban állok, akkor jobban laggol a gép ráadásul ahhoz nincs idegem, ha a gyors tankok robognak felém akkor ezekkel a lassú gépekkel kitérjek, az ágyút is mozgassam a testtel együtt stb.
Egyébként, hogy lehet célzott parancsot leadni egy csapattársadnak? Pl: kövess, vonulj vissza.
Nem egy esetben kért már meg nehéz tank, hogy kövessem, ez azért lehet, mert látta az eredményeim és azok jók? Vagy csak szimplán véletlen, sűrűn kinéznek maguknak? (telepítettem fel én is ilyen mod-ot de egyelőre nem működik)
A statisztikám alapján van esély, hogy előbb utóbb egy klánban is harcolhatok majd? -
xtmod
senior tag
ha valakit érdekel:
-
[HUN]Dani
őstag
Először is itt egy oldal ahol megnézheted azokat a "számokat". Itt pedig egy másik oldal, ahol a saját statisztikádat követheted figyelemmel, eléggé részletesen. Ezen kívül ajánlom figyelmedbe ezt a három magyar nyelvű oldalt, mert sok hasznos információval szolgálhatnak. egy kettő három
Ja és itt van három youtube videós csatornája, mert az ő videóik is hasznosak lehetnek.karvaly ph3lan cleverland
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Drenadar
veterán
válasz Djuree #22401 üzenetére
Azért választotta azt, mert abból lehet kifejleszteni az értelmesebb tankokat...
Én sem szerettem, de "gyors" és a csapattársak mindig megnyerték nekem a csatát
ha most mennék neki, inkább átugornám freexp-ből(#22403) Petyus87
TD: tank destroyer, vagyis a tankvadászokat hívjuk így.
HT: heavy Tank, vagyis nehéz tank.
Scout: light tank, vagyis könnyű tank.Tier, ha a tech treet megnyitod a tankok szintenként változnak, 1-es tierü tankok ingyen vannak, ezeket megkaptad. Max tier a 10-es. (gyk: szintnek is lehet hívni )
Az hogy hol tartasz a tankodnál látod, a fejlesztést megnyitod és fejlessz, menj a következő tankra, stb.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
a tier az a tankok erőssorrendje, 1-10-ig van jelenleg.
a td az tankvadász, a heavy a nehéztank, a medium a közepes, a light a könnyű, a scout a felfedező.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
4. napja játszok a WOT-al, sajnos minimum grafikán is kicsit laggol a laptopomon, de ennek ellenére nem tudom abba hagyni, úgy érzem ennek ellenére egész jól megy, szorgalmasan gyűjtöm a "plecsniket". Ha teszek be képet a statisztikámról, akkor meg tudná nekem valaki írni, hogy hol tartok, és még mennyi kell a szintlépéshez? Nem a kitüntetésekre gondolok, hanem arra a számra ami a pálya betöltésénél egyes játékosok neve előtt szerepel.
Továbbá, mit jelent a Tier és a TD kifejezés(Talán tankvadász? A nehéz tankokat hívják így?)?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest