-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomic
aktív tag
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #214581 üzenetére
Lassan elegem lesz a 277-ből. Nem tudom mitől meta ez a fostalicska, de egy AFK UDES 15/16-ról NÉGYSZER
!!!!! pattantam le, úgy, hogy végig zöld volt az átütésjelző. Esküszöm egy 50% legénységes KV-1S pontosabb mint ez.Az ötször egymás után 3 arty és legalább 1 EBR full tier 10 csatákról inkább nem is mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
kchryss
veterán
Kajzoo pár hónapja csinált néhány pályaismertetőt youtube-ra. Érdemes megnézni őket, sokat lehet tanulni belőlük:
How to play Prokhorovka - World of Tanks
How to play Murovanka - World of Tanks
How I play Empire's Border - World of TanksItt pedig egy friss másfél órás videó az összes térkép értékeléséről és gyors elemzéséről:
I RATED EVERY WORLD OF TANKS MAP - THIS IS WHAT BREAKS THEM!
Szerintem nagyon jó videók. Aprólékosan be vannak mutatva pozíciók hogy melyik hogyan mikor használható. Ha hasznát veszitek akkor iratkozzatok fel a csatornájára és like-oljátok a videókat. Hátha ez ösztönzi arra hogy több ilyen oktató anyagot csináljon.
Nem feltétlenül értek egyébként mindenben egyet vele taktikailag, no nem mintha az én játéktudásommal megkérdőjelezhetném az ő állításait, de szuper unikumok között sem egyforma a pályákon favorizált taktika. Tipikus példa iyouxin aki egy csomó pályát csak egy oldalról tanul meg játszani, de azt úgy kitanulja hogy mindig ugyanazt csinálva 70%-ban nyer még akkor is ha történetesen nem az az oldal a nyerés szempontjából taktikailag fontosabb. Például ő arctic/mannerheim-en mindig a heavy sorra megy mindennel, szokott is viccelődni hogy a pálya északi részén azt se tudja mi van mert sosem megy oda, miközben skill4ltu meg pont fordítva szinte mindig északra megy. -
Arolotifar
őstag
válasz popey37 #214587 üzenetére
Ennél már csak a mai utolsó csatám jobb 4 EBR mindkét oldalon és 3 arty... Csinálj valamit a csatában... 2 perc múlva a csapat fele kilőve, a másik fele meg meg sem mert mozdulni... Nem szoktam, de most dezertáltam, a WG meg rohadjon meg...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
hulp01
senior tag
KV2 550-et lőtt az O-I frontjába HE-vel. Azt az op szart mikor akarja nerfelni a drága wg? Tudom a választ, költői kérdés volt. Köcsög ruszkik.
-
popey37
addikt
tt ez a baj: lőttem 19-et, talált 16, sebzett 8. én 3 lövést kaptam, garázs.
tele a hócsukám az olyan leosztásokkal, amikor nálunk kicsitsebző tankok, az ellennél meg 800-at lövők vannak. esélyed sincs semmire. a nagy páncélmonstrumokat képtelenség belőni 240-260mm átütéssel.
kpz 50 t vs 2 maus+ 2 t95, érvényesülj. még el sem tudtam menekülni, muszály volt beleállni,a két segitség a hátam mögött 2 tvp táras persze összesen lőtt 1k hp-t.
elöl a 2 t95, mögöttük a 2 maus, hogy lőjem be őket?[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Barret001
addikt
válasz Black_Sheep #214585 üzenetére
Itt a lehetőség! Bukhatsz 28 meccset,és kijössz nullára Igy aztán lehet kreditet,xp-t farmolni!
-
Black_Sheep
tag
válasz Black_Sheep #214496 üzenetére
Ma egyedül folytattam a megkezdett sorozatot, még 3 győzelem jött hozzá, így a vége 28 győzelem sorozatban:
A 4. csata már bukó, szakaszban ez nyert csata lett volna. De legalább stílusosan ásszal, 6.323 sebzéssel, 4 killel búcsúztattam a győzelmi szériát:
1v1-ben maradtam az Obj. 705-tel, ő 2 lövéses volt, én 1. Ha kevésbé ügyes, még lehozható lett volna.
-
popey37
addikt
válasz CirrMee #214580 üzenetére
magasról letojom, hogy tanul vagy nem, nem játszom olyan tankkal amivel nem megy a játék.
gondolom, ha a garázsodban lenne egy merci meg egy lada, te sem a ladával járnál.
itt ugyan így van: vannak sokkal bejövösebb tankok, iknkább azokkal tolom.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #214572 üzenetére
Én évente egyszer kerülök T8-as heavyvel tier 6-ba erre 3 artyval Prohorovka, szóval egyszerűen nem rajtad múlik sokszor tudsz-e csinálni valamit
Itt pld szaros Patriot onnan ahol áll eltalálta a törpe kupolám 2x egymás után, majdnem ugyanott. Én nem találtam el őt. Nem a kupoláját nem, az egész szaros kilógó tornyát 5 lövésbőlHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
nomic
aktív tag
válasz popey37 #214576 üzenetére
Akkor elég kemény balszerencséd lehetett vele. Én majdnem hogy állandó tier 8ban voltam, a löveg kb. laser pointer, brutálisan pontosnak éreztem, a 225 pen ellenére ritkán pattant. A töltésidő meg persze hogy sok a 3 perces letolós csatákhoz, de szerintem bőven jó tank.
-
kchryss
veterán
válasz nomic #214520 üzenetére
Jó ez a levél.
Sajnos nekem nem voltak olyan rendes csapattársaim mint te. Egy körre terveztem bemenni tegnap, sikerült az arty-val az oldalamra borulni az elején. 10 percig folyamatosan pittyegtem, írtam a csetre hogy segítsenek mert az oldalamon vagyok, T-gombbal a legközelebbi 3 játékostól személyesen kértem segítséget. Meg se próbált segíteni senki ... -
Kolter
junior tag
válasz popey37 #214575 üzenetére
Hát nem fenn a várnál harcoltam . Szemtől szemben mert ott volt az egész enemy . Minden lövésem 50 m belül volt. Söt sokk egy az egyben. De nem értem pont te irogatsz wot csalo xp rendszerről . Ez is ugyanaz . Ha kempeltem volna akkor is többet csináltam , mint az enemy tiger 2-se.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz nomic #214574 üzenetére
40 se töltésidő, pontatlan még közelről is, folyamatos tier 10, ott meg nem lősz be szinte semmit, kitárazol és rádesnek 5-en, menekülni nem tudsz, mert ahhoz csiga.
az a meglátásom, hogy a z olasz tárasok nerfelése ota az összes táras gyengült nem kicsit. addig sem voltak mesterlövészek, de azóta egyenesen rossz.
ha mész előre, max 1 tárat tudsz kilőni és kiszednek, ha hátul maradsz nem lesz sebzésed, már mindenki ismeri a tankot, megvárják mig kitárazol és véged. páncél sincs. akkor meg minek?
amugy kitárazás után egy tier 6-os kicsontoz mire betöltesz, szóval top tierként sem jó. legalábbis nekem nem jött be.a nerf előtt a standart B volt a kedvencem, már az sincs garázsban.
[ Szerkesztve ]
-
-
popey37
addikt
Eladva: GSOR 1008 sikeresen eladva. Kaptál: kredit: 1 852 300. Elköltöttél arany: 30.
Eladva: Bisonte C45 sikeresen eladva. Kaptál: kredit: 2 068 470. Elköltöttél arany: 30.
én nem szarozok, ami szar az megy a levesbe.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #214566 üzenetére
Lehet még inkább tryhardolnom kéne. Így is fele AP fele HEATet töltöttem bele, direktívával, agresszív vagyok, nem sajnálom a goldot, de a játék nem akar hagyni. Mielőtt elmentem otthonról, El Hallufot kaptam, 5x pattantam az enemy 277 kupolájáról, 3x IS-7 alsólemezről, és még a két arty is végig engem zaklatott. Most 82%-on vagyok, ilyen magasan meg sose voltam vele, most már csakazértis kihúzom a másodikat. Bár ne lenne ilyen szar a gun handlingje.
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
Igazad van és nincs igazad. Aki baitel, trollkodik, az tényleg nem érdemli meg, de legtöbb esetben killek mellé sebzés is jár, akkor meg azért illendő meghagyni. Bár, épp most basztak ki velem, mikor kérésemre se engedték, hogy lerammoljam az utolsó 70 hp-s tankot az egyik küldihez, lehet nekem is meg kéne gondolnom, mennyire vagyok kedves a többiekhez.
-
köpet
aktív tag
válasz popey37 #214564 üzenetére
Eszerint a 9-es is továbbviszi az előd fő jellegzetességeit, leginkább a rosszakat?
Kár érte, a koncepció tetszett, végre egy használható toronnyal megáldott táras nehéz, gondoltam, de csak sikerült közel használhatatlanra balanszolni.
Vagy ezzel is a háttérből kell alkotni, mint a fransziákkal? Azt még nem próbáltam, mondjuk a helyismeretem sem olyan mélységű, hogy ezt hatékonyan megtehessem a pályák nagy részén.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
popey37
addikt
komolyan mondom, ebből a karácsonyi 4 db. tier 8-as tankból csak a bourrasque használható úgy ahogy, a másik három semmirevaló. a gsor 40 seces töltésideje borzalom, a bischonte szintén a 15-14-13 seccel. mindkettő pontatlan mint állat. nem is tudom minek hozták be őket. az elején 4-5 volt egy csatában belőlük, ma jó ha 1-2-vel találkozol. mindenki vette mint a cukrot és utána rájött hogy egy kalap kaki mindegyik.
-
popey37
addikt
válasz hulp01 #214558 üzenetére
az emilt ne vedd meg, nálam egy fostalicska volt. egy tárból 1 sebző maximum. cserébe mindenki belő. a tizese dettó. el is adtam pár csata után.
ebben a metában annyira lehuzták a táras tankokat, hogy nem lehet velük egyszerüen játszani: kilövöd a tárat, sebzel jó esetben 7-800-at, utána meg bujkálsz mig betölt, persze megtalálnak és védtelen vagy.[ Szerkesztve ]
-
-
3
senior tag
válasz peterson79 #214532 üzenetére
Mint amikor rányitsz a zokniba recskázásról elhíresült szobatársadra, és nővel találod.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
hulp01
senior tag
Na, tegnap meglett az O-I-ra a hajóágyú. OMG, micsoda mészárlást lehet azzal művelni főleg ha t5-be rak. Kb. mindenki egylövés. De azért az IS frontját is megkínálja egy négyszázzal. És akkor jön a szokásos goldammo sírás. Komolyan, rankeden nem látni ennyit, mint ez ellen. Fasza, hogy a wg csinál egy ilyen tankot, aminek aztán az egyetlen előnyét nullázza le az ostoba goldammos hozzáállásuk. Nem crew 2.0 kéne, hanem egy masszív ammo reballance. Az O-I-ra még azt se lehet mondani, hogy nem lehet flankelni. Ráadásul valami 26mp a töltésidő, szóval még idő is van lelépni, ha nem megy ellene szemtől-szembe.
Ja, és végre kifejlesztve az Emil II. Ha az is olyan szar, mint a I, akkor inkább meg se veszem. Képes olyankor is mellélőni, amikor az ellenfél tankja a cső előtt van. Az O-I hajóágyúja pontosabb és gyorsabban szűkül, mint ezé. Iszonyatos. Utálatos egy jószág nagyon. Lassú, mint a dög, mintha legalább is német szupernehéz lenne, közben meg a t8-as arty 1000-et csap belé (de 400-at minimum).
[ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
"Azt meg már tényleg nem értem, miért nem lehet meghagyni az utolsó két lowos tankot, hogy meglegyen a top gun?"
Én annak adom át a killt, akinek valamennyire követtem a csatában a tevékenységét, és látom, hogy megérdemli. Ha nincs róla információm, akkor seggfejnek tekintem. Mert a legtöbb játékos egy seggfej. Seggfejek meg ne akarjanak tőlem semmit.
-
dokee78
félisten
Elég érdekes legénység lesz az olasz heavy tankoknál.
IX-es esetén 4 tag van,míg az X-es esetén csak 3 tag!És egy kérdés.
Chuck küldetésekből már csak a holnapi van hátra?
Azaz azzal kérhető ki az X-es tank akciósan? -
nomic
aktív tag
Úgy tűnik, gunmark húzás alatt ott szivat a játék ahol tud. Egyrészt Erlenberg, amit utálok heavyvel, másrészt, a mögöttem lévő 9-es WZ kolléga ammoracket kapott (hozzátenném, ő volt az egyetlen tank aki segített nekem, pedig itt volt egy 10-es WZ is, aki inkább a másik oldalt mesterlövészkedte) és a tornya pont úgy esett mögém, hogy sidescrapenél nem tudok eléggé hátramenni, különben a leesett tornyára rátolatva megemelkedik a tankom segge, és így könnyen beütnek felsőlemezen. Esküszöm, ezt direkt csinálja a játék.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
erre van valami magyarázat? mert én már teljesen kibukok a wg számolási rendszerétől.
kevesebb sebzés, nincs kill, van 2k spott és 10k-val több credit mint a másik meccsen. ott 6 kill, köztük 2 arty, mentem előre mint a vakegér, mert a csapat tolta mint állat. futni kellett a sebzésért és kevesebb creditet kaptam. a fene sem érti ezt.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz popey37 #214538 üzenetére
Amúgy kicsit sarkít a képeken a szög, utólag láttam csak hogy ilyen elképesztő neccesen még a 30mm-es részt találtam el mind2-vel, szóval ez csak hihetetlen balszerencse
Egyrészt amit lőttem sima AP szóval nemértem minek lett felhozva ha arra gondoltál másrészt az hogy alap lőszer eléggé sarkított kifejezés mert az APCR alaplőszer elég sok mindenen míg máson a sima AP a gold. Az AP kap kompenzációt, 5°-ot, de az APCR is, 3°-ot, a HE, HESH és HEAT nem kapnak az igaz, de azoknak tök mindegy is, ugyanis HE/HESH nem pattanhatnak le, a HEATnek meg az auto pattanás szöge 85° vagyis gyakorlatilag lehetetlen eltalálni valamit úgy HEATel hogy lepattanjon ezért van az ha rátöltöd pld a 8-as kocsival a HEAT-et a svéd TDkre be fogod vinni őket frontból, kivéve a 10est ha megeszi a heat shield az elején. A 10-es STRV-ről max akkor pattansz le Jpz E100-al ha eltalálod azt a 2 kis részt ami 60mm, elég érdekes a páncélja annak a tanknak, 40-50-60mm random helyeken szóval ha lepattansz erről aki eléggé rosszul találtad csak el vagy HEAT ugye ami ellen ki van találva a heat shield az elején
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
e-newsee
addikt
válasz popey37 #214538 üzenetére
Pár korrekció:
-A "gold" az nem egy külön lőszertípus. Csak azért mondom, mert beleírtad a felsorolásodba. Az ún. "gold" ammo lehet HEAT, APCR, és artyknál RRO is (bár ez utóbbi asszem jelenleg ki lett véve).
-A HE és az RRO ugyanaz, csak a HE angolul van (High Explosive), az RRO meg magyarul (Repesz ROmboló).
-Nem alaplőszerre van korlátozva a 3 kaliber szabály, hanem lőszertípusra. Minden AP típusú lőszer (AP, APCR) esetében van ez a szabály, mindegy, hogy prém lőszer, vagy sem. A HE típusú lőszereknél nincs (HE, HEAT, HESH)."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
popey37
addikt
válasz nomic #214540 üzenetére
rálestem kicsit, szerintem majd az összes Apa0-val kezdődő acc az övé, a regisztráció idejéből arra következtetek, hogy mindig tiltották és csinálta az új accot.
sajna vannak ilyen macskajancsik is bőven.
azt nem értem a wg részéről, hogy miért nem az ip-t bannolta, akkor arról nincs több reg.
még mielőtt valaki benyögné a dinamikus ip-t, nekem is az van, de az csak a router és a gép között müxik, a hálózatra azzal az ip-vel jelentkezik be a router amit a szolgáltató kiosztott szerződéskötéskor. az egy fix ip cím, meg lehet változtatni de ahhoz új szerzödést kell kötni.
legalábbis ezt mondta az ügyintéző amikor benn voltam érdeklődni.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
fiuk, nincs valami jó klánba felvétel? megint lesz az az event és megint kimaradok belőle, pedig kellene már végre egy reward tank a garázsomba.
-
popey37
addikt
válasz Swinegod #214535 üzenetére
a 3 kaliber szabály csak alaplöszernél müködik, ott kap még kompenzációt is, a gold és a heat, he, rro nem kap kompenzációt, sőt a heat ,he, rro-nál még a 3 kaliber sem érvényes. olvass utána.
a vizszintes páncélról meg annyit, hogy olyan nincs, vagyis azt nem tudod eltalálni, ha találat van, az tuti valamilyen szögben áll. de semmiképpen nem vizszintes.
különben meg a svéd tankok szinte mindegyike nagyon jó kiképzésű orral rendelkezik, sok a lepattanó, persze be lehet lőni, csak oda pontos ágyú kell és nem mindegy a távolság sem. 500 méterről hiába van pontos ágyúd 100-ból 95x nem fogod belőni.
az strv103B szemből 40mm páncél és még a jpze100 is pattan ha úgy találja el, pedig az 170mm kaliber ha jól emlékszem és 299mm átütés. sőt szerintem még a lövedék sebessége sem mindegy, ezért használnak sokan goldot/ köztük én is/ mert általában 2-300m/s-el gyorsabb a lövedék kezdő sebessége. és nem mindegy, hogy 850 m/s-ből, vagy 1300 m/s-ből esik a sebesség 2-300-at mire célba ér.[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz popey37 #214530 üzenetére
Nem biztos, hogy pattan az overmatch miatt. Attól függ mekkora kaliberű löveggel lövöd. Egyébként itt 70 fokot ír. De 70 fok felett is meg lehet a pen, ha elég nagy a kaliber.
Adrian360 képén persze, hogy lepattan, mert az IS2-II alap lövege csak 85mm-es, ha jól látom a képen. A szög amivel meglőtte 81,9 fok. Azaz 70 foknál nagyobb szögből a 30 mm-es páncélt csak 30 x 3, azaz legalább 90 mm-es kaliberű löveggel lehet belőni. Ez mind csak az AP és APCR lövegekre igaz. Ha a 20mm-es páncélt lövi meg a 85 mm-es löveget akkor már megvan a találat.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Swinegod
őstag
válasz popey37 #214530 üzenetére
Ez nem így működik. Neked nem volt gyanús soha nem pattansz le UDESről? Ha a kalibered 3x akkora mint a páncél akkor lehet akár teljesen vízszintes is lehet be fogod vinni, mindig. Ezért nem pattansz le soha UDESről mert mindennek amivel találkozhat van 60mm-nél nagyobb ágyúja. Ezért nem viszed be Patriottal meg Progettoval az STRV S1-et, mert nem 30mm és a 90 milis ágyú még nem viszi be. De a 100 meg 105mm már de. Egyéként meg 70° nem pedig 60
Az volt a problémám, hogy kizárólag a szaros kis lánctalp rész meg fölötte kicsivel a +10mm, de láthatóan nem ott találtam el a Battle Hits szerint szóval be kellett volna vinnem
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
popey37
addikt
válasz peterson79 #214532 üzenetére
nem szoktam videót nézni, de a lényeges dolgokkal azért tisztában vagyok, én is szoktam baromságokat irogatni, de csak azért mert egyszerüen feldűhít. simán ellentmond a fizikának, de ez ilyen játék, együtt kell vele élni, hogy nem mi irányítjuk, hanem a wg.
-
peterson79
őstag
Ilyet Én is szoktam csinálni
Mármint kérni és aztán szerelmes leveleket írni és hagyni is a másikat, ha kérik, bár ez utóbbi ritkábban van. Egyébként nem egy nagy tett és nagyon sokat segít, mert iszonyat mennyi minden múlik a szerencsén és az RNG-n ezeknél a küldetéseknél.
-
-
e-newsee
addikt
válasz adrian360 #214527 üzenetére
Ezt láttam, de ott a két folt épp csak lefedi a lánctalp darabokat. A mod szerint viszont kicsit arrébb csapódtak be a lövések. De valószínű, hogy a mod tévedett kicsit.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
nomic
aktív tag
válasz Arolotifar #214524 üzenetére
Épp ideje lenne. Ha már más kibaszik velem, legalább én legyek kedves. Mindig engedem a top gunt, vagy a küldit, ha nem múlik rajta a meccs.
-
e-newsee
addikt
válasz popey37 #214519 üzenetére
1155 XP-d lett, az elvileg az alap XP, amit kaptál a 8k sebzéses csatádra. Annál szerintem el lehet érni többet is azzal a tankkal, és a logika azt diktálná, hogy az XP alapján válassza ki a legjobb csatádat. Elvégre (minden anomáliájával együtt) az XP az, ami a csatában nyújtott összteljesítményedet mutatja. Csak ebből kiindulva gondolom. De attól még nincs kizárva, hogy bugos a rendszerük. Vagy szokás szerint tele van kétértelmű megfogalmazásokkal. Lehet, hogy a kedvenc tankoddal érti a legjobb csatádat, a fene tudja.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
nomic
aktív tag
Ez a tank sose fog kimenni a divatból. (mondjuk amilyen brutális goldspam megy tier 5-ben, már közel sem olyan hatékony a páncélja mint volt. :/ toronyfronton át ütnek be a 4-esek, azt közbe úgy játszanak mint a botok, vicc)
Azt meg már tényleg nem értem, miért nem lehet meghagyni az utolsó két lowos tankot, hogy meglegyen a top gun? Nem mintha annyira érdekelne, de azért ha látja az egész csapat, hogy valakinek 5 killje van, igazán elengedhetnék.
(bezzeg én! tegnap megkért a srác, hogy hagyjam meg neki az utolsó, 800 HP-s Object 277et, mert annyi kell neki az egyik Obj 260-os küldihez. eltereltem a 277 figyelmét, így ő ki tudta végezni, erre ilyen szerelmeslevelet kapok. )
-
e-newsee
addikt
válasz Swinegod #214517 üzenetére
Ja, hogy úgy dupla! Bazz, azt hittem hogy két egymás utáni lövést írsz duplának.
Így már okés.
Akkor viszont az van, hogy tényleg eltaláltad pont a vastagabb részt mindkettővel. Pedig de örült volna egy dupla sebzésnek szegény vasék.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz ollie #214515 üzenetére
Akkor viszont valami bugos. Vagy a tanks.gg, vagy a mod. Csak mert a tanks.gg szerint a két kis lánctalp elemet leszámítva mindenhol 20mm-es az Udes eleje. Ha mégsem, akkor az oldal bugos, de ha így van, akkor a mod, mert itt mellé mutatja a találatot, akkor viszont be kellett volna lőnie. A sebzések alapján valamilyen 75mm-essel lőhetett, az meg ugye a 20mm-t overmatchelné. Szóval vagy tényleg 30mm-es az Udes azon a részen, vagy mindkét lövés azt a kis lánctalpat találta el.
-
Viktoár
addikt
Valószínűleg ugyanolyan lenne a tekintete ha a kis faszú nagy ember gatyáját húzná le!
Más:
Tegnap én is "szakaszoztam" egy kicsit a fiammal, ilyen élvezetes már rég volt!
Semmi szopóroller, jól kooperáló team, oda mentek a lövések ahova céloztam, egyszerűen alig tértem magamhoz....
Üdv:Viktor
-
po1son
addikt
válasz Black_Sheep #214496 üzenetére
Az szép, anno egy másik felhasználón kihúztam a lengyel nehéz ágat, 50TP nagy kedvenc volt nálam is, jobban szerettem mint a 60-at.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Black_Sheep
tag
válasz EQMontoya #214493 üzenetére
A T29 az egyik legjobb T7-es heavy. A T32 már nem annyira egyértelmű, ugyanaz a tornyozós tank, csak a saját szintjén már nem kiemelkedő. Az M103 szerintem vacak, a T110E5 pedig középszerű.
A lengyel ág már sokkal jobb grind. A T7-es lengyel szerintem jobb, mint az amerikai, mind mobilitásban, mind az ágyú statjaiban. T8-ban a lengyel a legjobb heavy, T9-ben is laposra veri az amerikait. A T10 jó kérdés, de gyakrabban látok 60TP-t, mint E5-öt, valószínűleg nem véletlenül.
-
-
3
senior tag
Mindig az ázsiai csajtól fogadom el az ajándékot. Nyitáskor egy pillanatra olyan a tekintete, mintha valami pornóban húzná le a nagy faszú kis ember gatyáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- OLED TV topic
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest