Új hozzászólás Aktív témák

• grex4

aktív tag

válasz vhw #16972 üzenetére

Nincs kedvem visszakeresni honnan emlékeztem rá de ha rosszul emlékszem akkor bocsánat a szakaszos winrate-el kapcsolatban.

Igen, igazad van abban amit leírtál, ezért van neked mindig igazad, mert nem arra válaszolsz amit írok.
    Nagy számok törvénye alapján lehetsz legalul, legfelül és középen ugye ha random ugyanannyiszor. Így mégis 45% körűlről indulsz akármit is rontasz el és akárhányszor. Tényeket nem lehet felhozni mert sose teszik közzé a statisztikákat (nem véletlen), ha mégis megtennék látszana minden. Sértődött meg sose szoktam lenni és nem is leszek mert kinőttem már rég. Egyszerűen rámutattam hogy akármit is mondok nem véleményként lesz felfogva, hanem 15 éves trollkodó "rinyagép"-ként.

vhw részemről lezárva, tekintsd tágytalannak az eszmefuttatásaimat ezentúl, töltsd el hasznosabban az erre szánt időt.

Stauffenberg: Szóval nem állítottam hogy kereskedelmi diplomám van, fogalmam sincs mi van a háttérben ezért írtamhogy "egyszerűbb arra gondolni" de lehet bármi más.

[ Szerkesztve ]

üdv

Új hozzászólás Aktív témák