Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
olivera88 #20897 üzenetére
Na ezt hívják addictnak ez a veszélyes kategória már, engem ez abszolute nem mozgat meg, nincs nyeremény hajó ami nekem jó lenne így kilőve, a bismarck-ért járó 10 milla sem igazán érdekel összeszedem én azt mással is pár nap alatt, zászlók nem örök darabok elfogynak, legalább lenne mindegyikből 1 darab és lehetne áttenni mindig az aktuális hajóra amivel szalad az ember.
Kb 1 hónapja hanyagolom és inkább tankozok, nem mintha ott nem lennének agyhalottak, de jobban fekszik a masinának is. Nem hiányzik, így nem is vettem meg a molotovot sem se a warspite-ot. Majd ha valami értelmes is lesz benne,(ezt mondjuk várhatom mint a messiást) nem ilyen idióta missziók akkor majd hajózók megint.
Ahogy olvasom a fórumot a rendszer csak rosszabb lett megint patch-ről patch-ra építik lefelé magukat jól van.
Jó vadászatot nektek továbbra is
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest