-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyerák007
senior tag
válasz olivera88 #22959 üzenetére
Nyilván a HE is egy lehetőség azonban ha jól néztem a tier 6 AP szempontjából megegyezik a warspite-tal.
Az pedig elég jó löveggel/AP-val rendelkezik.... nem véletlen nem találkozol megállás nélkül HE-t köpködő warspite-tal. Ez persze csak az én véleményem. Én nagyrészt ap-val toltam a hatoson. Nagyon ritkán próbáltam gyújtogatni. Szerencsére meg is lett az eredménye. -
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #21258 üzenetére
Tier 7 fölött szeretek játszani.
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #21252 üzenetére
Maradjon titok
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #21250 üzenetére
Én kérek elnézést
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #21243 üzenetére
"Az, hogy a játékba beépített egyik alapfunkció kb kiadás óta egyszerűen nem működik megfelelően, az egy kurva rossz vicc és az igénytelenség netovábbja."
Engem is ez zavar. Ez nem egy extra dolog ami vagy működik vagy nem.. Alapvető dologról beszélünk egy játékon belül ahogy te is írtad.
-
sutyerák007
senior tag
válasz Chabe89 #21240 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Nézzük akkor azt az esetet amikor valakire ráírsz és megkérdezed, hogy szeretne-e csatlakozni a klánba(vagy te szeretnél csatlakozni).Válasz azonban nem jön mert rosszul működik valami. Tekintve hogy nem írja ki az összes klán a ts/discord elérhetőségét így igen is problémás a történet
-
sutyerák007
senior tag
válasz ledgeri #21238 üzenetére
Most tényleg arról akarsz vitázni hogy minek mi a neve? Nem minden klán használ külön progit beszélgetésre.... Más játékban is ismertem olyan klánokat akik sajnos/nem sajnos csak a játékon belüli klán chatet használták. Szóval az én hibám, hogy nem használnak más progit? Az nem probléma, hogy a játék valahogy eltünteti azt amit írnak nekem? (kint a menüben vagy nevezd ahogy neked jól esik)
Ts és Discord is van a gépemen szóval nem én nem használom ezeket[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #21223 üzenetére
Nyilván senki sem szereti ha nagyobb hajók közé dobja be a játék(akkor a tier 10-es hajók csak egymással játszanak még ha 10 percet kell várni akkor is?), de nem hinném hogy ez lenne a legnagyobb baj. Szerintem sokkal bosszantóbb az, hogy írok valakinek játékon belül és ha bemegyek egy meccsbe akkor az egész beszélgetés eltűnik. Lehet ez nem jelentkezik mindenkinél de nálam igen. Modok nélkül friss telepítéssel is csinálja szóval ez elég gáz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Battlefield 3
- Építő/felújító topik
- Itt az új LOGOUT!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- MSI GeForce RTX 3060 12Gb
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest