Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, egy bosszantó probléma megoldásához.
A 2010-es és a 2007-es microsoft word is azzal idegel, hogy valamiért nem működik rendesen az új/következő lapok megjelenítése.
1. Amikor egy új lapon szeretném folytatni az írást, hiába van az utolsó sorban a kurzor, a sima enter megnyomásával nem hajlandó új üres lapot létrehozni és átugrani rá. Csak akkor ad ki új üres oldalt, ha a ctrl+enter kombinációt használom.
2. Ha írás közben telik be egy oldal, akkor sem hajlandó automatikusan beadni egy új lapot. Ha tovább írok, miután betelt, akkor a szöveg folytatódik az új oldalon, de mivel az új oldal nem jelenik meg magától, ez az új oldalra jutó szöveg csak azután válik láthatóvá, hogy a ctrl+enter kombinációval én magam előhívtam egy új oldalt.
3. Ha egy több oldalas dokumentum X. oldalához még hozzáteszek szöveget, akkor az X. oldal után az következő összes lap, ahogy a lapok aljáról tovább csúszik a szöveg a következőre, eltűnik és csak akkor jelenik meg újra, ha ctrl+enterrel új lapokat hozok létre és csak a delete segítségével tudom visszahívni rájuk a már meglévő szöveget. Amit persze minden egyes oldalnál külön el kell játszani.
Állati idegesítő, és nem tudom, hogy miért nem kezeli automatikusan az új oldalra kerülő szöveget, hanem eltűnteti, míg én nem hívok elő új lapot. Feltettem egy régebbi office verziót, mert gondoltam, hátha vmit én állítottam el egy véletlen billentyűkombinációval v. ez vmi fura új funkció, amit vhogy véletlen bekapcsoltam. Egy ideig normálisan is működött, aztán ez is elkezdte ezt csinálni.
Tudja valaki, hogy ez miért van és hogy lehet megszűntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest