-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Dedkov76 #11679 üzenetére
vezérlőpult - rendszer - hardver - speciális - indítás és helyreállítás - beállítások, elvileg ott lesz a két féle indítási lehetőség a lenyíló menübe, állítsd be xp-t alapra
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
amikor újraindul kiírja, hogy cd-ről való indításhoz nyomjon meg egy gombot, megnyomod ismét? jobb nem jut eszembe, próbálj másik telepítő cd-t szerezni ... haveré múltkor azt csinálta, hogy rossz partícióra telepített (és formázott), azt gondolta, hogy véletlen félrenyomta, másik haver kölcsönkérte a cd-t, nála is rosszat formázott a telepítő, szóval érdekes dolgokra képesek ezek az xp cd-k
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
Két napja raktam újra xp-t (sp2), feltettem a frissítéseket is a microsoft update-ről, tegnap megin rá akartam menni update-re és ez a szöveg fogad (IE-vel):
Köszönjük érdeklődését a webhelyünkről elérhető frissítések iránt.
Ez a webhely csak Microsoft Windows operációs rendszerekkel használható.valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest