-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Adott egy WinXp Sp3al, és borzalmasan lassú. Tudom h így ez nem elég, sajnos nem én pakoltam össze a gépet, és nem is én telepítettem fel a dolgokat rá. (nagyszüleimé) De ahogy gyorsan átfutottam, semmi felesleges nincsen rajta (nagyjából, pár codec packot leszámítva.) De pl megnyitni egy böngészőben egy oldalt (Chrome v. Mozilla is) órákon át tart.
P4 2,4 Ghz
512 mb ram
Ati radeon 9600Azért ezen nem kéne ennyire be-belassulnia.
Előre is köszönöm!Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
hello megint! nos mivel ma van egy kis szabadidőm gondoltam megcsinálom az asztali pc-t értem ezalatt h "kiporolom" és az normális-e pl. h svchost.exe vagy mi. van belőle 7db is meg csomó ismeretlen nevü dolog a feladatkezelőben. próbáltam lelőni őket. volt amit sikerült de volt amit nem o.O Temp mappát se tudtam üríteni :S nem engedte mert bizonyos fájlok mondván nem törölhetők. node. lelőttem az egyik svchost-t és kijöt egy ablak ami ujrainditottaa gépet(visszaszámolt) ez egy virus féle nem? vagy legalábbis nekem régebbről az ugrik be. És hiába futottam le virusirtót vagy bármit. nem talált soha semmit (avg 8.0, de volt nod32 is) valami ötlet? bár legegyszerübb lenne ujrarakni az egészet. de vannak dolgok amik az anyámnak a munkájához kell. de soha nem fogja letörölni xD
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
Hello! Hülye kérdés lehet de. a Local Settings mappában a Temp mappa tartalma általában törölhető mind ugye??
-
zedok
őstag
másik dolog. melyik oprendszer a legjobb? (akár linux mac vagy windows?) bocsi :$
-
zedok
őstag
Hello! Lenne egy érdekes problémám:
Le akarom állítani a windows-t (xp) rányomok a gombra leállítás...minden oké. kilp a rendszerből. minden normális. a A windows leáll..felirat. majd ujraindul magától a gép. leállás helyett. erre valami tipp? o.O előre is köszönöm!Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
hm. oks. azért érdeklődök mert van egy játék (cabal online) és időnként fogja és ledob Driver Error hibaüzenettel, vagy csak fogja és simán újraindul a gép magától :S erre tipp?
-
zedok
őstag
hello! tudom h nem ide kéne DE:
Ati Radeon 9600-hoz (256mb rammal) tudtok ajánlani egy optimális drivert? Xp alá Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Hello! Szerintetek az normális ha a feladatkezelőben svchost.exe 8x-or jelenik meg..mármint folyamatosan 8db fut. Nemtudom hogy ez normális-e.
-
zedok
őstag
Hello! 2 kérdésem lenne:
1. pár napja a gép elkezdett sipolni, de csak ha felugró ablakok vannak. (olyan sipolás mint amikor egyszerre tul sok gombot nyomok le) Eddig nem csinálta szóval ehm Virus nincs spam nincs. ma futtattam le kereséseket.
2. A mozilla elkezdte nem rég olyan hülyeségeket csinálni mint néhány honlapon (pl. hotdog.hu, origo.hu) fogja magától és kifagy. Erre valami tipp? Előre is köszönöm!Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest