-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slett27
addikt
Azzal a kérdéssel fodrulok hozzátok, hogy az XP vírusos lett (volt még spyware is) csökkentett módban feltelepítettem a Panda Antivirus Pro 2009-et. Normál módban scan, sztem le is szedte vírusokat, de egy XP Antivírus Pro 2009 fent van a gépen, valahogy beépült a Windows-ba, nem találom sehol (Programok eltávolítása/hozzáadása) ezért nem tudom leszedni. Jelzi, hogy még vírusos a gép, de a Panda sztem leszedett mindent. De idegesítő, hogy mindig felugrik egy ablak, hogy semlegesítés mehet és megvásárolhatom interneten keresztül is a programot. Hogy tudom ezt a Windows-os Antiv\rus progit elt'vol\tani ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
De nem értem, hogy ez miért akkora bonyolultságú dolog ? Anno Win98 érzéketlenebb volt erre, persze az a Win98 volt. Windows ikszpé miért ennyire galád. Amúgy a sysprep sem jött be. Pedig i845(ref Intel lap)->i945(Gigaybyte i945GZM).
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
A problémáról már volt szó ebben a topicban, de igazából jó megoldás nem született.
Arról lenne szó, hogy megkellene oldanom alaplapcserét XP újratelepítés nélkül. Upgrdae intel 845 lapról 945-re szokásos kékhalál STOP 0x000....7B. Azt olvastam hogy más az IDE vezérlő az alaplapokon ezért csinálja (chipset hasonló). Neten csak félmegoldást találtam ami az esetek 10%-ban működik csak. Tehát kitörlöm a HKEY_CURRENT_CONFIG\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum kulcsot, ami a "drivereket" tárolja. Na ez nem jött össze. A még működő gépen kitöröltem az IDE eszközöket, gép kikapcs új alaplap betesz, elindít ugyanúgy kékhalál. Nem hiszem el, hogy ne lenne valami megoldás. Annyit még hozzátennék, hogy az XP vmi SID-eket rendel minden PCI-os eszközhöz és emiatt sem lehet megoldani a problémát. Vkinek vmi használható ötlet ?"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest