-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz etele34 #29397 üzenetére
Ezek maradjanak.
hosts, lmhosts.sam, networks, protocol, services
A hosts fájlt szerkeszd úgy, hogy a 127.0.0.1 elé tegyél egy # et.
Így nézzen ki:# 127.0.0.1
Ezen rész alatt lévő dolgokat töröld a fájlból!
Milyen vírusirtód van fent?
Mindegy, ha a fájt módosítottad akkor indítsd a gépet újra, majd csökkentett módban csinálj egy vírusirtást.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
-
veterán
-
veterán
-
válasz etele34 #29368 üzenetére
Aha, nekem egyre erősödik a gyanúm, hogy ki lett kapcsolva a gép telepítés közben. Nem tudom hogy fogod tudni ezt helyre hozni, esetleg próbál újratelepíteni a 3.5 .NET framework-öt úgy, hogy letöltöd a teljes telepítőt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
etele34
tag
válasz etele34 #29367 üzenetére
Közben valami eszembe jutott. Az a négy frissítés, amit telepíteni akar a Windows napok óta, az a Microsoft .NET Framework 3.5-höz tartozna. Megnéztem gyorsan most a Programok telepítése és törlésénél, hogy hogy is van ez és ezt a képet kapom: Kép. Lehet talán ez a hiba okozója?
[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
válasz etele34 #29363 üzenetére
Szerintem ki kell kapcsolva a gép, miközben frissítéseket telepített, ez nagyon jól látszik a harmadik képből. Mi történik, ha leállítod úgy, hogy hagyod települni a frissítéseket?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.