Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • etele34

    tag

    Sziasztok!
    Nagyon láma lesz a kérdésem. Jó barátoméknál vendégeskedtünk tegnap és mutatja nekem a Win.XP-t, hogy valami nem okés benne. Nem jön be többek között a Vezérlőpultban a Programok telepítése és törlése, a Rendszer-visszaállítás, a Töredezettség mentesítési ablak, de nem sorolom. Ezek mind csak egy fehér ablakkal jönnek elő semmi több. Egyébként ezen hiányosságokon kívül megy rendesen a Windows.a IE-ből is a hetes van Neki, de állítja, hogy frissített már elég régen a nyolcasra, holott fent van az SP3 javító csomag a gépen, megnéztem. Próbáltam feltenni az IE8-at, fel is települt de nem jön be a Microsoft Update oldal. Időnként a .NET keretrendszerre hivatkozik vagy mi, hogy hiányzik néhány hivatkozási útvonal. Ezért gondoltam, hogy sérülhetett az SP3.
    Vírus nincs a gépen mert lefutott több AV és Spy kereső de nem találtak semmit sem. Bevallása szerint néhány nappal ezelőtt az A-Squared jelzett Neki valamit a C:\ köteten és Ő erre töröltette is gyorsan. Szerintem a nagy gyorsanban kitörölhetett valami fontosat is(a-squared falsolt! gondolom én) mert elmondásából következtetve azóta vannak ezek a már fentebb leírt hibák. Arra gondoltam - és mert én sem merek mélyebben belenyúlni a dologba, például egy OP. rendszer újra húzásába mert többek között nem tudom hogyan kell elmenteni a sok száz ha nem ezer könyvjelzőt a magamén sem nemhogy más gépén, - hogy ha letölteném (innen) újra ezt az SP3-at és csak egyszerűen feltelepíteném akkor mi lenne? Merjem csak egyszerűen elindítani a telepítést és annyi? Megoldódna ezzel a probléma? Remélem nem omlik össze a Windows ez miatt, meg hát nem is az én gépem. Nem tudom és ezért kérdezem Tőletek. Bocsi, hogy ilyen talányokban beszélek de jobban nem tudom körül íni a jelenséget.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Új hozzászólás Aktív témák