Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 kampány teszt
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Kérdések és válaszok minden idők eddigi legsikeresebb asztali operációs rendszeréről.
Előzmények:
Win XP kérdések és válaszok Archívum VIII. [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum VII. [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum VI.: [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum V.: [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum IV.: [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum III.: [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum II.: [link]
Win XP kérdések és válaszok Archívum I.: [link]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
lesaux
veterán
Nem megy a Windows Update:
A webhely nem tudja folytatni működését, mert egy vagy több nem fut a következő Windows-szolgáltatások közül:
Automatikus frissítések (ennek segítségével keresi meg, tölti le és telepíti a webhely a számítógéphez szükséges frissítéseket)
Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás (BITS) (felgyorsítja a frissítések letöltését, kiküszöböli az abban az esetben jelentkező problémákat, ha megszakad a letöltés)
Eseménynapló (rögzíti a frissítési tevékenységeket, hogy szükség esetén segítséget nyújthasson a hibaelhárításban)
Ezek persze mind futnak, tűzfalat lelőttem arra a fél percre, de nem segített. Hogy lesz nekem Windows Update-em? -
-
chungee
addikt
HELP!!!
Van egy könyvtár amit nemtok letörölni. Minden letörlő progival próbálkoztam már, de egyik sem képes letörölni. Íme a hibaüzi amikor alapból próbálom letörölni.
[link]
[Szerkesztve] -
tibi.82
tag
Ez igazából Win2000-re vonatkozó kérdés, de gondolom az összes win ungyanúgy/hasonlóan csinálja (vagy az IE tárolja el?...) :
Hol, melyik fájlban tárolja a honlapokon az e-mail cím ablakokba illetve keresőksorokba és hasonló adatlapokba és egyéb űrlapokba beírt dolgokat ?
(Cookie-kat töröltem, de az nem érintette ezeket a dolgokat...) -
-
-
-
chungee
addikt
Nem, nem kell újraindítás, ill. nem fér semmi hozzá a könyvtárhoz. Mert máshoz is elvittem a vinyót és onnan sem lehet letörölni.
-
zsepeti
csendes tag
Sziasztok!
XP-vel futó pc-met tune up 2007-el szoktam pucolgatni. Ajánlották a win xp mamagert, de a próbaverzió vagy 1000 invalid hivatkozást hozott fel egyébként normálisan működő progikban.
Kérdés: javasolnátok e más rendszeroptimalizálót a tune up helyett vagy a célnak tökéletesen megfelel?
Az xp mamager rögtön telepített vagy 500 Mb-s nagyságrendben Ms.net framework-ot?
Letörölhető ez?
Köszi:
zsepeti -
-
gergo84
aktív tag
Üdvözletem a Guruknak!
probléma hegyek a köbön!
előzmények: munkatársam számitogépre internetkapcsolat lett kiépítve. persze természetesen nem tudják hogyan is kell használni. Az email küldés fogadás volt a fő probléma. Gondoltam beállítom nekik az outlook express-t, identitásokra szedve a felhasználókat. (1rendszergazda, 1 outlook, 2 user/identitás) ez persze idáig teljesen alapszintü dolog.
a hiba: nos, én hozzá vagyok szokva a 1280x1024x85Hz felbontáshoz. Amikor megláttam az 1024x768x60Hz felbontást ugy tűnt nekem mintha villogna a monitor. Nosza, beállítottam magasabb frekvenciára. 60 és 70 között lehetett választani Daewoo monitoron. Ahogy ráklikkeltem, hogy alkalmazza a 70Hz-t a monitor kikapcsolt.
Innentől kezdve nem tudtam mit csinálni. Majd pár ujrainditás után már a windows sem akart elindulni.
következmény: hazahoztam a hdd-t az én gépembe. gondoltam megnézem mit csinál az én monitorommal. nálam sem akart már elindulni az op rendszer sem. Akkor nekiálltam windows frissitő telepítést csinálni. A frissités után szépen elindult a rendszer. Volt kép meg minden. Beállitottam nagyon alacsony felbontásra. Majd kikapcsoltam.
vissza a hdd-t az eredeti gépbe. És láss csodát, nem akar az op rendszer elindul, sőt képtelenség bármilyen üzemmódban elinditani. Akkor megint megkeztem a windows frissitését, hátha beválik.... Végbement. inditáskor, mikor bejönne az üdvözlő képernyő, a monitor kikapcsol.
itt tartok. várom véleményetek, tanácsotok, ötleteteket. -
Dictator^
veterán
a hiba: után elég lett volna, ujrainditanod a gépet, majd boot képernyő után f8at nyomogatni mint az örült, és vga modban vagy csökentett modban inditanod a windowst, majd visszatenni rendes felbontása és restartolni normál modba.
(a monitora nem birta amugy a nagyobb frissitési frekit emiatt kapcsolt ki).
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
gergo84
aktív tag
válasz Dictator^ #25 üzenetére
kihagytam: az első restartál én mindjárt próbáltam csökkentett módban indulni, meg vga módban, de nem reagált rá a gép, csak ujraindult magától....
(a win frissités után ezt még nem próbáltam)
És mik a lehetőségek ezen kívűl visszaállítani a felbontást. valami ini file-t megpiszlálni vagy ilyesmi?... -
Winner_hun
titán
Egy mappának ez az eléréi útvonala:
C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Dokumentumok\STALKER-SHOC
Namsot az a helyzet, hogy ezt keresővel sikerült kiderítenem. A C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS-ban NINCS Dokumentumok mappa. Rejtett fájlokat láthatóvá tettem, az oprendszer védett fájlait is, semmi változás. Hol van ez a nagyon láthatatla mappa, hogy lehet elérni kereső nélkül és hogy lehet megcsinálni, hogy ott legyen a helyén?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
gergo84
aktív tag
válasz Winner_hun #27 üzenetére
szerintem ne az all user-ben keresd. hanem van még melette más mappa. mint például rendszergazda fiok mappája. teszemaszt Winner_hun mappa... és abban lesz a dokumentumok
de amugy az all userben is kellene lennie dokumentumok mappának. felettéb érdekes ha nincs
[Szerkesztve] -
-
kymco
veterán
Biztos volt már, de nem árt időnként újra feleleveníteni: Hogyan lehet alaplapcserét (Intel815 ->VIA AMD Sempron platform) újratelepítés nélkül megúszni? Mesterfogások, technikák, tapasztalatok... Előre is köszönöm...
www.refujvaros.hu
-
djxp01
senior tag
Van 4 vinyóm, ebből az egyiken van a rendszer, és oda töltök le közben a netről. Hogyan tudnám kikapcsolni biztonságosan a többi 3 vinyót ami jelenleg feleslegesen megy menet közben? (azonkiv. 5let plz, hogy kikapcsolom a gépet, és kihúzom a tápkábeleket )
[Szerkesztve]regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
háháá, és szerinted ha berakom 3 percre a vinyók kikapcsolását (az energiagazdálkodásnál) , kihúzom a tápkábelt menet közben annak a 3 vinyónak amit nem akarok használni, és visszaélesztem a képernyőkímélőt, és az a vinyó amin a rendszer van, és amit akarok használni, akkor tökéletesen fog menni ezzel a megoldással szted ?
regisztrált: 2005-07-05
-
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Sajnos újra kell telepítenem az xp-met, mert lefagyott és bekapcsolás után már nem tölt be, annyira nagy a baj( 1-2 napja használom ezt a gépet és még vírusirtót nem telepítettem fel rá).
Szóval cd-ről bebootoltatom, de hogyan tudnám megmenteni az adataimat? (nem csináltam még ilyet)
Előre is köszi a segítséget. -
Gabás
addikt
válasz phanfantom #46 üzenetére
ugye nem azonos partíción vannak az adataid és a rendszer/programok?
-
Gabás
addikt
válasz phanfantom #48 üzenetére
nagy hiba
próbáld meg a telepítőlemezről indítani először a rendszervisszaállítást egy korábbi időpontra (ha be volt kapcsolva a visszaállítási pontok készítése)
ha nem, a rendszerfájlokat állítsd vissza
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest