-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
válasz Dr. Romano #4699 üzenetére
köszönöm szépen
-
gergo84
aktív tag
üdv, beazonosítást szeretnék kérni.
a windows mappám 4475Mb
van benne egy file: "memory.dmp" 2046Mb
ez milyen fájl, és miért ekkora? régen nem foglalt ennyi helyet nekem az xp -
gergo84
aktív tag
-
gergo84
aktív tag
a windows xp ujratelepítése sok mindenre megoldás...
nekem az alábbi gondom van.
- bejön a számítógép indulásakor a szines windows ablak embléma
- mozog a betöltés sáv (kék)
- majd fekete képernyő fehér szöveggel
''a rendszer tömörítése az alábbi rendszer használatával c:\windows''
fél óra mulva is ugyan ez, semmi változás. tovább lépés nincs
(a gép agyhalott)
ki lehet ezt küszöbölni, vagy újratelepítés?
[Szerkesztve] -
gergo84
aktív tag
A gépem induláskor kiirja, hogy:
- érvénytelen boot.ini file
- rendszerindítás az alábbi helyről c:\windows
utánanéztem nincs boot.ini file a gépen.
Ez azóta van, amióta egyszer elment a villany, és a gép lekapcsolt, majd egy pillanat mulva meg visszajött, és bekapcsolt a pc...
mit kell tennem, hogy ez a hibaüzenet eltünjön? -
gergo84
aktív tag
Tuneup utilities van fenn. az esetleg? ad-aware se; spybot. más ilyen jellegű nincs
-
gergo84
aktív tag
mit lehet olyankor tenni, ha a ''a nem aktív ikonok elrejtése'' nyil eltünik (jobb alsó sarok)
már próbáltam ki/be kapcsolni, de nem segített rajta... -
gergo84
aktív tag
én megpróbálkoznék egy ciril betükészlet feltelepítésével
[link]
-----------------------------------------------------
üdv! áruljátok el nekem légyszi, miért nem tudom törölni a gépemről az img kiterjesztésü fájlokat? Total commander azt mondja, szüntessem meg az irásvédettséget. Nem tudok rájönni, milyen progi használhatja, amiért nem engedi letörölni
köszi -
gergo84
aktív tag
válasz Winner_hun #27 üzenetére
szerintem ne az all user-ben keresd. hanem van még melette más mappa. mint például rendszergazda fiok mappája. teszemaszt Winner_hun mappa... és abban lesz a dokumentumok
de amugy az all userben is kellene lennie dokumentumok mappának. felettéb érdekes ha nincs
[Szerkesztve] -
gergo84
aktív tag
válasz Dictator^ #25 üzenetére
kihagytam: az első restartál én mindjárt próbáltam csökkentett módban indulni, meg vga módban, de nem reagált rá a gép, csak ujraindult magától....
(a win frissités után ezt még nem próbáltam)
És mik a lehetőségek ezen kívűl visszaállítani a felbontást. valami ini file-t megpiszlálni vagy ilyesmi?... -
gergo84
aktív tag
Üdvözletem a Guruknak!
probléma hegyek a köbön!
előzmények: munkatársam számitogépre internetkapcsolat lett kiépítve. persze természetesen nem tudják hogyan is kell használni. Az email küldés fogadás volt a fő probléma. Gondoltam beállítom nekik az outlook express-t, identitásokra szedve a felhasználókat. (1rendszergazda, 1 outlook, 2 user/identitás) ez persze idáig teljesen alapszintü dolog.
a hiba: nos, én hozzá vagyok szokva a 1280x1024x85Hz felbontáshoz. Amikor megláttam az 1024x768x60Hz felbontást ugy tűnt nekem mintha villogna a monitor. Nosza, beállítottam magasabb frekvenciára. 60 és 70 között lehetett választani Daewoo monitoron. Ahogy ráklikkeltem, hogy alkalmazza a 70Hz-t a monitor kikapcsolt.
Innentől kezdve nem tudtam mit csinálni. Majd pár ujrainditás után már a windows sem akart elindulni.
következmény: hazahoztam a hdd-t az én gépembe. gondoltam megnézem mit csinál az én monitorommal. nálam sem akart már elindulni az op rendszer sem. Akkor nekiálltam windows frissitő telepítést csinálni. A frissités után szépen elindult a rendszer. Volt kép meg minden. Beállitottam nagyon alacsony felbontásra. Majd kikapcsoltam.
vissza a hdd-t az eredeti gépbe. És láss csodát, nem akar az op rendszer elindul, sőt képtelenség bármilyen üzemmódban elinditani. Akkor megint megkeztem a windows frissitését, hátha beválik.... Végbement. inditáskor, mikor bejönne az üdvözlő képernyő, a monitor kikapcsol.
itt tartok. várom véleményetek, tanácsotok, ötleteteket.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kutya topik
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest