Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
válasz
btudos #15749 üzenetére
ohh, ezt nem tudtam
Ez a csevegős dolog megoldható? vagy ne is próbálkozzak vele, mert senkinek sem ment?(#15751) btudos megtaláltam, az üzenetekben van, én meg a mailnál kerestem, meg az appban
viszont most nekem is azt írja hogy senki sincs online, közbe a gépnél 102 ismerős online van -
pockhome
senior tag
válasz
MasterMark #15739 üzenetére
és az esetleg megoldható, hogy ha üzenetet küldenek akkor zárolt képernyőn is megjelenjen, egyből?
meg am beállítottam a fiókokban a fb-ot, összekapcsoltam a win fiókommal, és semmi változás nem történt(#15748) MasterMark: gyakorlatilag pedig nem
az ie valahogy megtanítható arra, hogy rákérdezzen a jelszavak/felh.nevek mentésére?
-
pockhome
senior tag
Meg egy kerdes: .avi fajlt hogy juttatok a telefonra hogy lejatssza? Vagy milyen formatumokat jatszik meg le? mkv esetleg?
Ill. kepernyokep mentese lehetseges valahogy? Van itt is valami billentyukombo? -
pockhome
senior tag
sziasztok!
ma vettem egy lumia 800-ast, ezzel belépnék én is a topikba
sajna 7.5 rendszer van rajta.
sem a zune, sem a telefon nem lát elérhető frissítést.
hogyan lehetne ezt megcsinálni, hogy 7.8-ra frissítsen?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest