Hirdetés
-
GAMEPOD
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsírsámán #9119 üzenetére
Tegnap rendeltem meg, így még nem tudom. Előtte vagy fél éve volt utoljára, akkor ilyen nem volt. Akkoriban nekem azt játszotta, hogy minden szám végén, ami Music Pass segédletével volt letöltve, lejátszás közben megakadt, majd ha szerencsém volt továbbment, ha kisebb szerencsém, akkor a kijelző felélesztése után ment csak tovább, ha semekkora sem, akkor meg lefagyott a telefon.
Majd holnap tesztelem rajt, most mi a helyzet.
Btw ez a Smart DJ egész jó cucc így. Viszont a zenék minősége itt-ott hagy kivetnivalót maga után
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV tunert vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest