-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Windows Phone Store, win8 app
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Gergi
senior tag
WP7/WP8 alá létezik olyan program amivel a telefonon lévő appokat le lehet zárni és az appokba való belépéskor jelszót kér? Konkréten SMS/Email/fotók lezárása miatt kellene.
-
zsírsámán
senior tag
válasz AMD Power #8886 üzenetére
Szerintem egyenlőre semmire, de ha így haladnak pár év múlva biztosan találnak olyan területet, aminél könnyen lehet használni és jobb lesz mint más megoldások. Régebben a tapicskolós telefonok megjelenésénél is ment a találgatás meg a spekulálás hogy ki fogja ezt használni meg mire jó, mosteg alig lehet kapni "normális" telefont.
-
AMD Power
titán
Tekerd fel a kijelződet!
Hajlékony kijelzős Windows Phone prototípus a CES-enMiért jó ez?
-
busman_
tag
kicsit állítgattam a telefon régióját és most hogy visszaállítottam USA-ra vagy UK-ra megint eltűnt a skydrive full size photo upload lehetőség, Van valakinek hasonló problémája?
-
Maateeo
aktív tag
válasz daniel909 #8877 üzenetére
Ha beakadásra vágysz, akkor nyiss meg egy jó nagy (lehetöleg képekkel teli) PDF-et, majd zárd le a telefont, és fél perc múlva oldd fel. Garantált, hogy a kódot elsöre nem fogod tudni beütni.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
A Drive-ban hol vannak azok a beállítások, ahol be lehet állítani hogy kikerülje az autópályákat, földutat, stb? Tudom, hogy van csak azt nem tudom hol
Renault Megane IV Limited
-
daniel909
addikt
válasz martin66 #8871 üzenetére
beépített fájlkezelő híján ezt sajnos csak a droid tudná megadni neked...
megvolt az első giga lagg: kiléptem a weather channel alkalmazásból, és az animáció 2-3 mp-re megállt a csempe berepülős résznél. érdekes látvány volt, mondhatni különleges... most tudtam először előidézni ezt.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Maateeo
aktív tag
válasz martin66 #8871 üzenetére
Crytec210: SD = SkyDrive
martin66: Egyelöre más megoldás nincsen. Csak így, vagy sehogy. (esetleg e-mail csatolmány, de akkor is ugyanúgy meg kell nyitogatni)
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Maateeo
aktív tag
válasz martin66 #8867 üzenetére
Felteszed SD-ra. Telefonodra felteszed a Skydrive appot, ott leszinkronizálja a felhös tartalmat, és ott a megnyitással tudod letölteni. Ennyire egyszerü.
-
Tybee000
aktív tag
válasz martin66 #8867 üzenetére
ha nincs wifi-d csinálj magadnak http://www.connectify.me/hotspot/
-
HawerKing
őstag
Azt lehet tudni, hogy a nokia mien wps progikkal fog meg eloallni?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
amanoba
őstag
nos akkor, 7.8 még ebben a hónapban.
szerk. tudom, tudom, majd ha az ms megerősíti.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Integrale
veterán
Tudtok esetleg olyanról, hogy a Tmobile-os HTC 8S-ek függetlenek lennének?
"Bad reklám is reklám too"
-
-
MODERÁTOR
válasz martin66 #8858 üzenetére
Elvileg amilyen dokumentumot megnyitottál már egyszer, azt lementi lokálisan is. A képek egy fokkal egyszerűbbek, de ne ugyanabba a mappába szórd be, hanem válogasd le, és mondjuk szinkronizáld egy külön mappában a képeket a telefonnal (vagy akár a Zune-nal).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Maateeo
aktív tag
válasz martin66 #8858 üzenetére
Személy szerint nem is értem a kérdésedet. Feldobod Skydrive-ba, otthoni Wifin leszeded SD-ból a telefonra, és onnantól offline is elérhetö az adott tartalom. Annyit tudsz leszedni, amennyit oda felraksz.
-
martin66
senior tag
válasz Bogyó bá' #8855 üzenetére
Oké, marad a SkyDrive (kis sz*r). A nagy sz*r az, hogy nincs mobil netem.
Ami lehet, hogy nem is baj, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnák letölteni pl mappákat, témákat 1:1-be.
Mondok egy példát, csinálok 1 mappát Skydrivon angol néven. Majd ide felhelyezek 40 képet és 27 PDF-et és egy PC appot. Én ezt offline-ba (net nélkül) szeretném mappástúl, szerkezetileg látni a telón. Ez lehetséges? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz martin66 #8854 üzenetére
Pedig a WP (és az IOS) ez ilyen, eléggé zárt rendszer. Marad még a Skydrive, mint lehetőség, de ott is "témakörök" szerint ki kell válogatni a dolgokat. Aki "barkácsolni" szeret, annak meg marad az Android...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
martin66
senior tag
Jaja van Zune.
Gyakorlatilag a fő problémám/gondom az, hogy nem tudom azt csinálni, hogy a telefonra felhelyezzek egy olyan mappát ami tartalmaz, (10-15) képet, (20-30) Word fájlt, (5-6) PDF-et és egyéb fájlokat is ami pl a PC-hez kell, gyakorlatilag az, hogy memória kártyának használjam a készüléket. Ezt enm tudom megoldani 10-15 mp alatt ( amit Android alatt meglehet ).
Szóval a lényeg, hogy nem tudom feltenni a fájlokat a telefonra.A Zune azért nem jöhet szóba, mivel nem tudom külön válogatni a képeket, a fájlokat és felhelyezni a telefonra, és nem mellesleg a válogatás és az, hogy 4-5 féleképpen tudok csak felvarázsolni bármit is a készülékre az roppant időigényes.
-
danilla
őstag
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen aki úgy tudta, hogy nem lehet egyedi csengőhangot beállítani külön külön az emberekhez.
Két éve van meg a telefon, és eddig végig abban a tudatban voltam, hogy ezt WP-n nem lehet állítani és pedig lehet
-
félisten
-
AMD Power
titán
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #8847 üzenetére
En mondjuk officet nem hasznalok de az en 7.8 egyaltalan nem bugos.
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #8844 üzenetére
Miert is nem jobbak?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Plazmacucci #8844 üzenetére
Még nem kötöttem össze géppel, de majd akkor megnézem, hogy mit szól hozzá a Zune.
-
félisten
válasz Fehercsoki #8843 üzenetére
Allitolag mar csak a szolgaltatotol fugg. Vard meg szerintem amig a zune nem jelez. Nem eri meg mast felrakni, a most elerheto 7.8 romok semmivel sem jobbak csak a kezdokepernyoben.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Fehercsoki
aktív tag
Lumia 710em van(tegnap óta), erre mikor jön ki a 7.8as frissítés és hogy kell frissíteni?
-
mrhitoshi
veterán
válasz catroot #8841 üzenetére
Tuti nem, mert olyan friss a rendszer, hogy még keresgélnem alapvető programokat, amiket használnék.
Az a probléma, hogy a Zune ugye menti a telefon állapotát, na most a zune törölve lett a régi rendszerrel és azzal az "állapot" fájlal együtt, így most az új zune nem "ismeri" a telefon állapotát, csak annyit lát, hogy telítve van a tárhely.
Bár lehet nincs rá más megoldás, mint a telefon alaphelyzetbe állítása.[ Szerkesztve ]
PS4
-
SlayR
senior tag
válasz AMD Power #8839 üzenetére
Jaja 7.8 ... még tegap amikor néztem akkor épp dühöngtem, hogy a fekete színűhöz már kiadta a T (Lumia900), de fehérhezmég nem...reggel mondom megnézem mit lehet még okoskodni a készülékkel erre látom jelzi, hogy szedi le a hozzávaló szoftot...eddig pörfikt bár az nemigazán oké hogy a Bluetooth fájlküldés progi az úgy nem elérhető főként ezért vártam pedig.... na mind1 még tesztelés erősen...bár az érdekes, hogy a Zunenál továbbra is fenn áll a kapcsolódási hiba szöveg...valami új cuccot adhatnának ki a 7.8 örömére amivel lehet a gép -telefon közti kommunikációt használni...
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Megint az ideglelés kerülget a Zune miatt.
Újra kellett telepíteni a gépet, és most ugye a zune úgy érzékeli a telefont, hogy nincs rajta szabad hely, és a csík egy darabban van, szóval nem ismeri fel a darabokat. Érthetőbben: szóval nem osztódik fel fényképek, zenék stb..ra. Ezzel lehet valamit kezdeni ?
Gondolom valami információs fájlt kellett volna lementem a régi rendszerről, majd azt betéve a mostaniba, ugyan úgy kezelné a zune a telefont, de mivel erről nem tudok semmit, ezért még ha működne is ez a dolog, akkor sem lenne jó. Van valami más megoldás a Hard Reseten kívül ?7.8-as téma: szokás szerint T-Mobilos HTC Radar még várat magára.
Más téma: Most jövök rá, hogy egy éve van meg a Radarom. Nagyon megszoktam ezt a kényelmet, és stabilitást. Tegnap tapogattam egy Sony Xperia X8-at, és majdnem a fallnak dobtam, mert nem azt csinálta, amit én akartam.
Nagyon jó rendszer ez a 7.5 is, egyetlen negatívumot tudok felhozni, még pedig a Zunet, de ezen kívül nincs semmi bajom vele, teljesen kielégít. Szóval nem volt csalódás WP-re váltani, így 1 éves távlatból sem. Aminek kifejezetten örülök, az tényleg a stabilitás. Nekem arra kell egy telefon, hogy egész nap nyúzzam, majd este is nyúzzam, majd másnap egészet előröl. Reggel buszozás közben zenehallgatás + net, majd napközben net, este net, és nem igazán szeretnék azzal foglalkozni, jaj most ki kellene kapcsolni, nincs rá időm. Nem tudom mikor kellett kikapcsolnom a Radarom, szóval ez teljesen nekem való, így képzelek el egy telefont. Ja hát igen, bulik közben fényképezés elengedhetetlen + net.
Kaptam olyan ajánlatokat, hogy megvennék a Radar 45-50e Ft-ért, mondtam, hogy ennél nekem többet ér.[ Szerkesztve ]
PS4
-
SlayR
senior tag
Épp neki akartam állni bűvészkedni erre a Care Suite automat leszedte a T-Mobileos már a készülékhez kiadott szoftvert lájkság van
-
pushalias
addikt
válasz Pttypang #8830 üzenetére
Rengetegen vagyunk. Teljesen nem tudom, mit kíván a babona, de holnap megyek bemutatni a fejemet, és hát cross your firngers for me, mert brutális túljelentkezés van mindenütt, és ritka az ilyen hely, ahol nem kérnek perfekt németet.
(#8831) AMD Power Ha a WinMobile-okat is beleszámítjuk, akkor mindenképpen. De szerintem azért valamit biztosan jelent hogy Eric Rudder tegnap két újdonságot is bemutatott a Samu keynote-on, ráadásul ebből csak az egyik a Microsoft fejlesztése, a másik a Samué (arról kicsit később jön ki a cikk).
(#8832) Maateeo Ha a Sprint nem kamuzik, akkor biztos, hogy lesz új HTC.
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a WP8 tényleg kezd jól állni, ugyanis az eddig csak kukadroidot gyártó Lenovo tegnap felemelte a ki mancsát, hogy még idén jönnek ők is a csempeiparba.
(#8833) l!nk87 Én megpróbálnék egy leszed/felrak műveletet. Az a baj, hogy ha az appal lenne gondod, átirányítanálak a fejlesztőhöz, de ez valami más gubanc.
[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
Nektek fenn van a telefonon a wp8.hu-s alkalmazás ? mióta átköltöztek másik oldalra, frissítették az alkalmazásukat, azóta a market folyamatosan frissítést jelez , és hiába nyomok a frissítésre, nem történik semmi.
A program működik, de idegesítő ez a marketes dolog. Valaki tapasztalt már ilyet ?
Törlés-újrarakás több alkalommal megtörtént már. -
-
btudos
nagyúr
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
(Bocsi ha esetleg más is feltette ezt a kérdést amit én kérdezek).
Kérdés: Hogyan tudok én a telefonra felmásolni, képeket, mappákat, pdf-eket, xls, docx és bármilyen fájlt?
Mert eddig nem sikerült megoldanom. Próbálkoztam a SkyDrive-al (semmi), adat kábellel (semmi).
Megoldás?
Köszi a segítséget előre is! -
pushalias
addikt
válasz AMD Power #8804 üzenetére
A CES-en ma Rudder mutatta a Samu flexi kijelzős telefonját amin W8 ment, tehát a jövő érdekes lesz.
Ugyanakkor a Nokia stratégiai szerződést írt rá egy nagy vállalati szolgáltatóval, ami speciel a WP-s kapcsolat nélkül a büdös életben nem jött volna össze, tehát még a végén jól jönnek ki a dologból.
(#8807) AMD Power Ld. feljebb. Ráadásul a Sprintnél nyárra új HTC-t és Samut rebesgetnek. Plusz én hallok olyan hangokat, hogy a Samu kicsit fosik, hogy az Android rovábbra sem az a jogilag kimondottan támadhatatlan rendszer, tehát igyekszik minél több vasat tartani a tűzben.
(#8810) Plazmacucci Persze, hogy alu hátlappal vártad, az első híradásokban még szálcsiszolt alu hátlappal emlegették. Ha még valaki emlékszik az októberi sajnálatos eseményekre.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
Van itt 8S tulaj? Tényleg ilyen egyszerű a xap telepítés? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039873
"Mechazilla has caught the booster."
-
talamasca
senior tag
válasz Oppenheimer #8809 üzenetére
Köszi!
Így már enged belépni, de ha visszaállítom, belépni be tudok, de dödög érte folyamatosan.
Ennyire szar a hivatalos kliens?
Valami jó javaslat helyette?“Black as midnight on a moonless night.”
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz AMD Power #8804 üzenetére
Én se dédelgetek hamis álmokat, de nem az én gondom, én szóltam neki előre hogy lehet átkozni fogja a Samsung-ot, aztán majd kiderül, az Omnia 7-ből kiindulva sok jóra nem számítok
kvarc: Még a függetlenekre se adta ki a MS, még ráérsz
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kvarc
tag
Valaki tudja T-mobile Lumia 800-ra mikor szandelkozik 7.8 romot kiadni?
-
Воланд
titán
válasz talamasca #8801 üzenetére
"Twitter (hivatalos) kliens telepítve, de nem enged belépni"
a keszulek regiojat allitsd at, mondjuk uk-re.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz AMD Power #8795 üzenetére
Engem sem. Valahogy a méretén kívül nem nyújt számomra semmit ez a készülék.
Egyszerűen egy 0. Nem akarok ezzel senkit sem megsérteni, de pl. a Nokia szoftverezettségéhez képest biztosan az.
@Plazmacucci
Nekem még megvan rá a gari, hívom is a futárt, hogy van egy kis hajszálrepedés ( ) a kijelzőn, egyszer csak ott lett telefonálás közben...
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
talamasca
senior tag
Lehet, hogy volt már, akkor bocs'.
Windows 8 Enterprise x64 alatt nem települ fel rendesen a Nokia Lumia 920 driver.
Ezért nem is látja rendesen a telefont. Röhej, mert Windows 8 --- Windows Phone 8 kapcsolatról beszélünk.Külföldi fórumokon írnak hasonlókat, volt akinek HTC 8X esetén is ilyen hiba volt.
Valaki tud megoldást vagy Windows reinstall-t nyomjak?
Más:
Twitter (hivatalos) kliens telepítve, de nem enged belépni...
A böngészőből megy.“Black as midnight on a moonless night.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest