Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

válasz joysefke #89712 üzenetére

Teljes mértékben egyetértek minden szavaddal. Nekem csak a 620-820-930-950 vonalat sikerült bejárnom és most ott tartok, hogy van egy "flagship" telefonom amit csak és kizárólag telefonálásra használok. Mivel mindenképpen szükségem volt egy táblagépre, vettem egy Galaxy Tab2 8"-os gépet és ami nem telefonálás azt azon csinálom. Tudom ez egy plusz kütyü, de a mérete miatt állandóan nálam tud lenni, a sebessége az üzemideje tényleg remek és az eddigi max középkategóriás droidos tabletek után megtudtam mivel nyújt többet egy felső kategóriás gép.
    Hogy miért nem másik telefont vettem? Nos ez minden esetben teljesen szubjektív dolog. Egyrészt a 950-et nem régen vettem és még gyönyörű hibátlan állapotban van, eladni meg csak nagy bukóval tudnám, és az apró mindennapos dolgokra (naptár, ébresztő, gyors fotó valamiről és annak a megosztása esetleg, üzenet váltás, telefonálás) még nagyon is megfelelő, másrészt a multimédiás dolgokra, úgy mint újságok, könyvek, pdf állományok olvasása, sos gyors fénykép szerkesztés továbbítás (droidra van szoftver WiFi-n átszedni a fényképezőgépemről a képeket), film nézés, web böngészés, a telefon nekem kicsi az 5,2" ellenére, ráadásul a táblagéphez tudok csatlakoztatni pendrive-ot és azon tudok akár komplett sorozatokat hurcolni.
    Egy kis kényelmetlenség a két kütyü, de még ha a közeljövőben le is cserélem a telefont egy naprakész de más rendszert futtató telefonra, a táblagép akkor is megmarad a felsorolt funkciókra, mert a 8"-os Super AMOLED kijelző, 1536 x 2048 pixeles felbontással eléggé ott van a csúcson azokra a funkciókra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés