Hirdetés
-
GAMEPOD
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Kaptam egy ismerősömtől egy 520-ast hogy tegyek már fel neki egy európai firmware-t, ami nincs tele az AT&T előre telepített hülyeségeivel. Hamar kiderült hogy az RM-915-re nem igazán megy fel Európai RM-914-es szoft, ezért legalább megpróbáltam neki keresni valami Dél-Amerikai országot ahol van CV és lehetőleg már kinn is van rá a Denim. Braziliára esett a választásom úgyis azt hallottam ott elég jól fogynak a WP-k gondoltam biztos foglalkoznak azzal a piaccal majd a jövőben is. Minden gond nélkül fel is ment a rendszer, frissítgette is magát többször is.
Azonban mostmár nem talál több frissítést, de az extrák alatt azt írja hogy Lumia Cyan. A microsoft honlapja szerint pedig már a Denim elérhető erre.Azért kíváncsiságból megnéztem és csodák csodájára van mappázás rajta. Most akkor fenn a Denim vagy sem? Vagy ez most mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Synology NAS
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Interactive Brokers társalgó
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- LED világítás a lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest