Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
válasz razzorr #69446 üzenetére
Nem rég volt nálam pár hétig egy 640. Sajnos a 735-el nincs tapasztalatom én csak a 800,920,1020 vonalon mozogtam eddig, de azokhoz képest szerintem gyenge volt a kamera. Illetve a kijelzővel sem voltam elégedett látszódtak ilyen "rácsok" rajta ha bizonyos szögben bizonyos fénynél tartottad. (aztán kipróbáltam egy 532-t ami mégrosszabb volt de az már más tészta). Szóval nekem nem jött be a 640, pedig nagyon dícsérték mindenhol... Esetleg valami használtat őszig?
-
ArsenalF
aktív tag
Nem ma kezdtem
(Nem volt benne semmi felesleg, megakartam nézni változott-e a helyzet, elvégre ezért adták ki a TP-t hogy belenézzünkMindet próbáltam, ugyan olyan rosszak. Heti rendszerességgel futok bele oldalakba, ahol vagy nem kezeli a lenyíló menüt rendesen, vagy nem tölti be az oldal azon részét ami kilóg a képernyőről és jobbra nem tudok menni, bizonyos dolgokra nem tudok rákattintani, (Persze mondhatjuk hogy ezek a hanyag webfejlesztők miatt történtek, de ez senkit nem érdekel, pont úgy ahogy anno a "modern" böngészők elkezdték kijavítani a nem valid xhtml kódodat és ahelyett hogy hibaüznetet dobáltak volna hogy figyu már szar az oldalad, inkább ők kijavították helyetted, és voaláá ma hol tart a Firefox)
És akkor a legeslegidegesítőbb: csomoszor meg hal az oldal félig betölt, görgetni lehet, de a nem betöltött rész nem fog megjelenni, a vissza gombra nem reagál, semmire nem lehet rábökni nem érzékeli, egyedül az IE belső menüje jön fel, de azzal sem érek sokat, csak a lap bezárása segít, vagy az egész IE-é. Rosszabb estben magától bezárja az IE-t és a start képernyőn találom magamEzek a hibák pedig mind mind az IE renderelőkéjében vannak. Az Opera az más tészta, az csak szimplán összeomlik általában, akad görgetés közben, csomó oldal összevissza jelenik meg benne.
-
ArsenalF
aktív tag
Én csak az Edge miatt tettem fel a win10et, mert bármennyire is imádom a WP-t lehet az IE miatt fogok váltani egyszer, sajnos sokat böngészek a telón útközben...
Na persze a Win10 még nagyon béta másfél órába és 2 hardresetbe telt mire sikerult egy weblapot behozni vele, de ugyan úgy összefosta magat az Edge is az index-en egy olyan oldatol ahol 2 inda videó volt beágyazva, ezek után nem is teszteltem tovább. (2 giga ramos készülékkel)
-
ArsenalF
aktív tag
-
ArsenalF
aktív tag
Nem tud valaki olyan appot aminek van asztalin Chrome-hoz pluginja, amivel egy kattintásra "reading list"-hez tudom adni az oldalt és telefon ezeket azonnal látom? (akár fordítva is érdekelne)
(ezt a store-os topikba akartam)
[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz tomboy0013 #63267 üzenetére
Nekem a munkahelyi Wifi-vel ugyan ezt csinálta, de megosztottam a mobil netemet a géppel és elsőre sikerült úgy a regisztrálás. Hátha segít neked is.
-
ArsenalF
aktív tag
Kaptam egy ismerősömtől egy 520-ast hogy tegyek már fel neki egy európai firmware-t, ami nincs tele az AT&T előre telepített hülyeségeivel. Hamar kiderült hogy az RM-915-re nem igazán megy fel Európai RM-914-es szoft, ezért legalább megpróbáltam neki keresni valami Dél-Amerikai országot ahol van CV és lehetőleg már kinn is van rá a Denim. Braziliára esett a választásom úgyis azt hallottam ott elég jól fogynak a WP-k gondoltam biztos foglalkoznak azzal a piaccal majd a jövőben is. Minden gond nélkül fel is ment a rendszer, frissítgette is magát többször is.
Azonban mostmár nem talál több frissítést, de az extrák alatt azt írja hogy Lumia Cyan. A microsoft honlapja szerint pedig már a Denim elérhető erre.Azért kíváncsiságból megnéztem és csodák csodájára van mappázás rajta. Most akkor fenn a Denim vagy sem? Vagy ez most mi?
-
ArsenalF
aktív tag
A glance-re hogy lehet kivarázsolni az időjárást is?
-
ArsenalF
aktív tag
válasz bluemirage #61814 üzenetére
Épp erről beszélek. Egy 1020-as Lumián, ha beszélgetés közben eldobja a 3G-t a telefon akkor esélyem sincs kihasználni ezt a szolgáltatást!
Megérdeklődöm a szervízt akkor hogy emiatt beadjam-e a kicsikét, vagy nem tudnak mit kezdeni vele.
Amúgy Vodáról van szó nekik meg Bp.-n majdnem mindenhol van 3G-jük. -
ArsenalF
aktív tag
válasz bluemirage #61810 üzenetére
De akkor alapból nincs értelme a HD hang szolgáltatásnak sem.
Na majd kipróbálom Bp. egy másik pontján. -
ArsenalF
aktív tag
Másnál is szokott olyat csinálni a telefon, hogy hívás közben eldobja a 3g-t? Tegnap headsettel beszéltem és kifejezetten néztem hogy hívás közben végig "E" volt csak kiírva felül, 22 percig nem váltott, majd amint letettem szépen visszatért "H+"-ra.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Jones528 #61781 üzenetére
De eltűnnek. Volt itt másnak is ilyen gondja, nem tudom végül vele mi lett. A Windows Central fórumán volt egy topik ahol páran ezzel küzdöttek, mindent megpróbáltak, mégis csak a HR segített és az egyből US régiósként indítás. Abban nem tudok segíteni milyen más lehetőséged van még, nekem csak így sikerült, de hátha azóta már valaki kitalálta mi is a hiba, ami miatt nem jelenik meg, ez még novemberben volt.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz bajtokarpi #60625 üzenetére
Ebből a listából talan a K-9 mail az eggyetlen amire nem fogsz értelmes alternatívát találni.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz bajtokarpi #60610 üzenetére
Ha leírod mik azok a programok amiket alapvetően használsz, akkor könnyebben megtudjuk mondani nem-e fogod megszenvedni a váltást.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz ZavaBalazs #60415 üzenetére
Ez az 532 nem is lenne rossz tartalék telefonnak, kíváncsi leszek az árára. Meglepő hogy Glance screent is kapott.
Edit: Látom 69 illetve 79 euro, hát ezesetben az 532 sokkalta jobban megéri!
[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz DJosef #58010 üzenetére
Nálam tegnap óta kétszer is eljátszotta hogy nem tudja betölteni a news feed-et, mármint nem aktualizálja, kiírja hogy nem tud csatlakozni, majd bezárás után már ez sem jön be, szimplán csak a 7 órával ezelőtti üzenőfalat mutatta. Majd fél órával később újra elindítva megint jó volt. 2 óra múlva megint nem -.-
Kár volt frissítenem eddig sem hiányoztak a matricák a kommentekből, lényegi változást számomra nem hozott ellenben elromlott megint valami.. -
ArsenalF
aktív tag
válasz eszgabor #55128 üzenetére
Nem csak nalad van ez igy, szerintem kb a GDR1 kornyeken romlottak el a dolgok amikor a duplakoppintasos zoomolas elromlott, meg amikor elkezdte androidnak hazudni magat az IE.
Azota az index cikkek egy jo resze, ahol mondjuk 1-2 videó is van, teljesen kifagyasztja a böngészőt. Jah es 1020am van szoval tuti nem az a gond h fizikailag keves a ram a keszulekben. Vagy ha a 2 giga keves akkor nagyon nagy a baj De szerintem szimplán elcseszték, mert nem rémlik h regebben is ilyen fos lett volna...[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz viewdetails #53817 üzenetére
Jee, sikerült ezt is elb*szniuk -.-
Nem lehet belezoomolni a képbe, akkor a hülye sáv oldalt hogy a kép felét kitakarja, de persze mozgatni sem tudom a képet alatta. -
ArsenalF
aktív tag
En Németországból rendeltem a 1020amat. Volt benne magyar nyelv. Igaz nem valami sarki gsm boltból. Amugy a mókolást itt felejtsd, nem tudsz
-
ArsenalF
aktív tag
válasz BobTail #53541 üzenetére
Aztán majd előadják újra mint valami nagy feature-t. Jól csinálják, a nép már teljesen kivan rá éhezve. Annyira jól működött egyébként, hogy nem is értem minek kellett az egészet átalakítani, a Creative Studio maga se lett jobb szvsz.
Ha csak fele annyi időt fordítottak volna mondjuk a panorama programra, vagy a photosynthre, vagy a refocus-ra, már mindegyik marha jó program lenne. És nem is kéne gyökeresen átszabni őket, én már azzal is elégedett lennék ha normális felbontásban tudnám használni ezeket a programokat, illetve az előbbi kettőnél egy kicsit javítanának a képösszefűző algoritmuson.
[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
Ízlések és pofonok
A mai napig a sárga 920amat tartom a legszebb lumiának. A vezetéknélküli töltője is sárga volt minden nap arról töltöttem a munkahelyemen a készüléket. Számomra a 925 nagyon csúnya volt ezért nem is gondolkoztam rajta h váltsák rá, főleg úgy h semmi pluszt nem adott volna. A súlyát én szerettem is a telefonnak mert legalább a tömött villamoson nem kellett a zsebemet fogdosni h megvan-e még
Sajna aztán eljött az az idő amikor a tudás fontosabbá vált, ezért ma mar egy sárga 1020at nyüstölök, de ez már messze nem olyan szép es az anyaghasználat sem olyan prémium érzés már. (imádtam a kerámia gombjait pl)
Ráadásul voltam olyan buta h a vezetéknélküli töltőt nem adtam el a készülékkel, ezzel meg most nem tudom használni...[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
Ha fenn van a Cyan, h tudom életre kelteni a live image-eket?
-
ArsenalF
aktív tag
Másnál is egyre szarabb a beépített csevegő? Legalább ez stabilan jelzett régebben, most meg rendre kihagy...
-
ArsenalF
aktív tag
válasz szabosasito #49129 üzenetére
Fenn van a PFD alkalmazás a telón?
-
ArsenalF
aktív tag
És ha megjön a Cyan akkor erre ráfogom tudni tenni ugye?
-
ArsenalF
aktív tag
Én is így vagyok vele, ezért is használom, e remek programot:
PolysearchPersze ettől még a kereső gombra ezt nem tudom beállítani, de azért így is sokat egyszerűsít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba