Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Van ötlete valakinek, hogy miért nem áll le a feladatkezelő szeint a távoli asztal kapcsolat process, miután bontom a kapcsolatot, a VPN-t is.Ennek ellenére 1 process 10-12% processor használattal megy tovább."Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
addikt
válasz Thunderzolee #147357 üzenetére
Kb 500 alkalommal le lett írva, ha a keresőt használnád, már meglenne a megoldás.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Sziasztok!
volt problémám a frissítéssel [link]
Tegnap este az itt olvasott memória kezelésre tett javaslat alapján a BIOS -ban letiltottam az XML profilt. Láss csodát szépen települt a 2004 frissítés.
Na de.....olyan mértékben lassult a gép,hogy szinte használhatatlan lett. A gépház megnyitása percekig tartott,lemezkezelés, eseménynapló szintén, kereső nem működött, parancssort nem lehetett elővarázsolni, IE nem működött.Minden fellelhető megoldási javaslatot kipróbáltam,hasztalanul.Kénytelen voltam visszaállítani az előző 1809 verziót. Működik tökéletesen.
Találkozott valaki ilyen mértékű lassulással?"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Sziasztok!
Kérem szépen segítsetek megoldást találni a Win10 frissítési problémámra.
1809 verziót,amelynek hamarosan megszűnik a támogatása,nem lehet frissíteni az új verzióra,semmilyen az interneten található módszerrel.
Az utolsó próbálkozásaim, a már itt is leírt módszerekkel történtek.(tiszta indítással,frissítési segéddel,MCT alkalmazás használatával.
Nem sikerült,a folyamat vége előtt kikapcsol a gép,bekapcsoláskor lefut a változtatások visszavonása,és megy tovább normálisan a régi verzió."Aki ad,az nyer"
-
addikt
Sziasztok,
tudna valaki segíteni,hogyan állíthatom be,hogy a rendszerhangoknál beállított hangjelzés ne változzon visza az alaphelyzetre minden újraindításkor?"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Nem tudjátok hová tűnt a/Catalyst/Crimson control center?
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Kész, működik minden,eddig nem tapasztaltam hibát.
Nem tartott ilyen sokáig,de közben elmentem itthonról.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz idegen lény #42679 üzenetére
Ezért nem privátba írtam
Most indult a telepítés.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Sziasztok,
az összefoglalóban olvastam az alábbiakat:
A frissítés után megmaradnak a programjaim?
Ha ugyanolyan nyelvű a telepítőkészlet, mint a telepített Windows, akkor igen, túlnyomórészt minden változatlan marad. Ha nem, akkor a telepített programjaid törlésre kerülnek.Én eredeti angol nyelvű DVD-ről telepítettem a W7-t és utánna töltöttem le a magyar nyelvi fájlokat.
Ha az ingyenes frissítést az értesítési területen levő MS programjával indítom,akkor is igaz?
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz #56474624 #23755 üzenetére
Én azt tapasztaltam a laptop esetén,hogy a frissítés WIN 7- ről 10- re nem igazán sikerül,nem működik megfelelően a frissített WIN10.
Viszont a tiszta telepítéssel tökéletes lett, villámgyors és hibátlanul működik.Persze már a 64 bites változatot telepítettem,így már a 4GB memória is elegendő lett.Sokat vacilláltam,de alaposan átnézve és átgondolva milyen telepített programokat használtam valóban,gyerekjáték volt újratelepíteni mindent.
Arra is rájöttem,ha létrehozom az ujjlenyomat-olvasóval a bejelentkezést,amikor bejön a bejelentkező oldal a jelszókérővel,nem kell semmit átváltanom,az ujjlenyomattal azonnal beenged.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz TazLeacher #18600 üzenetére
Nekem előbb a notira érkezett meg,az asztali gépre még nem.
Az asztali 64-es a noti 32-es lehet,hogy ezért.A tálcán jobb oldalon a Windows frissítési ikonnál lesz az értesítés,ha megjött és letöltötte a frissítést.
Az itt olvasottak alapján azonban én még nem frissítek.
"Aki ad,az nyer"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest