Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
válasz Winnie The P #107666 üzenetére
Üdv!
Erre született valami megoldás ?
Imi.
-
moseras
tag
válasz Winnie The P #110916 üzenetére
Üdv!
Hasonlóan én is végigpróbálgattam a neten ajánlott megoldásokat, egyik sem segített.
Nálam egy Live USB Ubuntu kipróbálása után jött elő a probléma, azóta nem frissít.
Nálam szolgáltatói oldalról nincs korlátozva a 123-as port, mert a következő program
működik, illetve a család többi gépe is rendben van.
Imi.
-
moseras
tag
válasz Winnie The P #110916 üzenetére
Üdv!
Nálam megoldódott, nem raktam újra a Windowst, rendszeresen frissül, 2 napja vettem észre, hogy az idő szinkron megjavult, próbáltam kézzel is indítani, úgy is működik.
Imi.
-
moseras
tag
válasz pinnacle #118941 üzenetére
Üdv!
Emlékeim szerint a Win32-ben írt programok egy részével volt gond, és talán még ma is van, ha a skálázás nem 100%.
Win8-as cikk még 2012-ből:
https://www.hwsw.hu/teszt/49505/microsoft-windows-8-kijelzo-skalazodas-felbontas-dpi.html
Modern (UWP ?) alkalmazásokkal nincs, és tudtommal nem is volt gond.
Ki kell próbálni a használni kívánt Win32-es alkalmazást nem 100%-os skálázással.
-
moseras
tag
válasz -szabi- #119683 üzenetére
Hello,
WSL is jó ?
trap "" INT; ping bix.hu | while read pong; do echo "$(date '+%Y-%m-%d %H:%M:%S'): $pong"; done
Ezt Ctrl+C-vel is megszakíthatod, akkor is kiírja a statisztikát.
Ha jól értem a leírások alapján, az a probléma, hogy Win alatt a pipe-ot is megszakítja a Ctrl+C, és mikor a ping észreveszi a Ctrl+C-t, akkor az általa kiírt statisztika már nem megy át a pipe-on.
A fenti megoldás WSL alatt megoldja ezt, de nem tudom powershell alatt miként kell kezelni ezt a problémát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest