Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
porker
tag
válasz Cs1csó #110955 üzenetére
Jah: lehet, hogy nem fogalmazok elég egzaktan.
A "csicsákat" így ki lehet kapcsolgatni, de nem lesz igazán kedvemre való. Azt nem tudom - gyorsan - elérni, hogy egy szemet nem bántó színkombinációm legyen. Évtizedek óta tizenórákat bámulom a monitort, nekem már nem mindegy, hogy mit nézek. (Azt sem szeretem, hogy nincs rendes keret az ablakok szélén és lapos ikonok beleolvadnak a háttérbe - de végül is ízlések és pofonok.)
Másrészről egy rendes téma nem "machináció". Bár ha a Microsoft bénulását nézem a sötéttel... hát akár igazad is lehet.
Mindenkinek megvan a saját dilije (lásd korábban valakit az idegesít, hogy 100 MB extra helyfoglalást nem tud megtakarítani a 15 GB-s op rendszer telepítésénél), nekem meg ez az. Klasszikus Windows XP látványt szeretnék mert azzal tudok jól látni!
De összekattintgatom én magamnak csak bosszant ha egy frissítés és ha más hiba nincs benne akkor azzal kedveskedik, hogy default megjelenést állítja vissza. Ehh!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest