Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Akiknek az áruházas alkalmazások nem működnek, pontosabban rögtön kilépnek azok kapcsolják be a smart screen-t, jelentkezzenek be outlook fiókkal a gépre (legyen meg is erősítve a személy azonosság) és lehetőleg ne nagyon buzerálják a hirdetési azonosító és hasonló alkalmazásokra vonatkozó beállításokat a gépházban. Így mennek csak nálam is. TH2 allatt nem volt ilyen "szigor" erre most itt van...
De ezektől még a kiegek nem mennek.
Holnap csinálok egy alaphelyzetbe állítást a gépházban remélem megoldja az Edge kiegészítőket.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Tiszta telepítéssel én is felraktam a Win 10 1607-et. Nem aktiválódik automatikusan a rendszer. Ha manuálisan próbálom, akkor 0x87e105dc hibakódra hivatkozik.
Ilyenkor mi a teendő. Idővel aktiválódik?
-
mtomi95
senior tag
válasz WhiteAngel89 #43894 üzenetére
Nálam is! De nem csak a adblock hanem egy kieg sem települ.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
WhiteAngel89
aktív tag
edge alá nem települ az adblock plus hibát ír ki nála. másnál is?
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
w333
félisten
Asphalt 8 indulna ... majd 10ms után bezárja magát (jó ez a frissítés)
Skype már van 2 névtelen beszélgetés ... hogy a fenébe lehet törölni ?
Egde előzmények törlése nem működik !
Start menü ultragáz (sokkal csúnyább és kényelmetlenebb) !
W. Defender ikont miért nem lehet elrejteni ?
Első benyomások ? sz*r ... és most nagyon finoman fogalmaztam
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
fuze
őstag
Csúnyák lettek a messengerben a hangulatjelek
adms.hu | UI Designer
-
törölt tag
válasz Tompie #43886 üzenetére
Azzal nincs gondom. Szerencsére pendrive-on megmaradt a régi, lehet "visszafrissítem" arra, nekem semmi olyat nem ad ez a frissítés, amiért megéri ez. Nagyobb volt az egésznek a füstje mint a lángja. Főleg az Edge hatalmas lebőgés. Gyorsnak gyors (eddig is az volt), de ficsőrökben kb. a tizenéves átlag tinilánykáknak való kategória. De lehet még nekik is kevés a tudása. Tényleg szégyenletes ez, főleg így egy év után.
Na találtam egy alkalmazást, amit ha feltelepítek, elindul rendesen, a Facebook. Kár, hogy az meg nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Mi van ezzel az új évfordulós frissítéssel?
Gyakorlatilag a legjobb újítást nem tudom használni! Az Edge kiegészítők nem települnek, csak egy újra telepítés gomb van és az Edgebe nincs a bővítmények közt egy sem. Hivatalos 14393.10. Media kreáló vacakkal lett frissítve a TH2.494.
Még insidereztem a 14393.5-el nem volt ilyen. Most mi lehet a gond?Szerk:
Minden más (a kiegészítőkön kívül) működik amit az áruházból telepítek![ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Norbi095HUN #43870 üzenetére
Ui.:Valószinüleg szerverhiba vagy nem tudom mi lehet.
-
törölt tag
Edge bővítmény telepítése sikerült valakinek? Nálam mindegyiknél hibát ír ki, akárhányszor próbálom újra.
De ha még ezt meg is oldanám, nálam az Edge továbbra is az erősen fapados kategória.
Egyébként kipróbáltam másnak a telepítését is az áruházból. A telepítés még csak-csak megy, de az alkalmazás elindítása már nem. Felvillan egy pillanatra, majd becsukódik. Annyira éreztem, hogy a Microsoft egy használható oprendszerből megint csinál egy félig használhatót.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Az áruházból töltöttem le játékokat nem indul egyik sem
Felvillan az ablak és bezárja.
vmi tipp?[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Fél óra alatt leszedte + 20 perc az előkészítés.
Sikerült hibernálni, holnap folyt köv. -
KACSX
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek nem kezdené el letölteni a frissítést, az kattintson a Tájékozódna a legújabb frissítésekről? alatt a További információra. A megnyíló weboldalon ([link]) pedig az Évfordulós frissítés letöltésére: [link]
http://kepfeltoltes.hu/160802/AEUpdate_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/160802/AEUpdate2_www.kepfeltoltes.hu_.pngGigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami tippet miért kapok 0x803F7000 hibakódot mikor le akarok tölteni bármilyen játékot a Windows Áruházból?
Miért irja ki ezt? -
Habugi
addikt
Nálam ugyan ezt adta elő, kétszer..
Most ott tartok hogy ~50perce Windows Update letiltva, várok 2-3 hetet, aztán kap majd egy tiszta telepítést ha kintvan az összegző jubileumi nagyjavításhoz még másik egy-két tucat apróbb javítás is..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
Gh00st
tag
Wu-n jött az update 20.41-kor(I7, SSD kombóval, 21perc alatt letöltötte, előkészítette, telepítette).
Anomáliákat egyenlőre nem tapasztaltam, programok, beállítások megmaradtak, nem kukázott semmit.
Érdekes(vegyes érzelmekkel fogadtam)...<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
w333
félisten
Mi ez az új gagyi Startmenü ? miért lett ez ilyen csúnya
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zoshi85
aktív tag
Úgytünik megoldódott. Téma beállítás.. Fekete volt a betű szine, azér nem látszott. Vmit elállítottam..
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
cattus
addikt
Dejó, ez is elszáll kékhalállal. Asszem ebből megint kivárás + MCT lesz.
Do the thing!
-
sz.j
nagyúr
válasz Colos1 #43855 üzenetére
Eddig (a frissítésig) az utólag telepített minialkalmazások hibátlanul és stabilan működtek win10 alatt is
Ui.
@ droid16
Én is újraindítottam, de nem javult meg ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
netpeti98
addikt
válasz szabonagyur #43842 üzenetére
Megnézem. Mondjuk máskor amikor próbáltam, akkor rögtön újra is indult a gép amikor hibernáltam. Megnézem gyorsan, hogy mi ébreszti fel. Ha nagyon nem megy akkor felkerül ma.
-
Colos1
őstag
válasz bozsozso #43852 üzenetére
Jaja. Egyszer megadod a kódot, utána arra a HW ID -re beírja magát, és ha ugyanarra a gépre teszed, akkor nem is kell a kódot megadni. Ha új gépre tennéd, de nem fogadja el, akkor az MS valamit buzerál rajta, és azon is jó lesz. Gyanítom kapsz egy másik kódot.
(#43853) sz.j: Nem lehet, hogy azért szedte le a minialkalmazásokat, mert azt a winnyóc óta nem tolerálják? Tudtommal alapból nem is lehet rátenni, telepíteni kell valami gadget progit, ami nekem minden 3. indításnál lefagyott.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
alevan
őstag
Amikor az Edge böngészőhöz letöltök egy kiegészítőt, nem jelenik meg a böngészőben, és a Storeban pedig annyit ír, hogy This app encountered a problem. Please reinstall to repair. , a letöltés gomb meg Reinstall gombbá alakul.
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
sz.j
nagyúr
Hát nem tudom, hogy más hogy van vele, de kissé csalódtam a frissítésben ..., mert eltűntek az utólag feltelepített minialkalmazások (vagy bénázok és nem találom az "új" helyét) és ráadásul nem is tudom őket újratelepíteni, valamint a "betűméret módosítása" lehetőség is megszűnt .....
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Zoshi85 #43843 üzenetére
Nekem is kis ikonok vannak, de nem hogy eltűnt volna valami, hanem még megjelent a nap neve is végre. De amúgy akkor sem tűnik el, ha összehúzom teljesen a tálcát.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Zoshi85
aktív tag
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
bobalazs
nagyúr
Azt nem értem végülis miért nem hívták windows 10 helyett Windows X-nek?
Ahogy OS X is van, a hasonlóság miatt sokkal kafább lehetne ezzel a névvel! -
GEPESZ66
veterán
Felraktam a WIN-t egy új SSD-re,korábban aktiválva volt.Most azt írja,hogy nem tudja aktiválni,hibakód:0x87E105DC
Mi az oka? -
Zoshi85
aktív tag
Az óra és dátum eltünés másnál nem jelentkezett? Ha kis ikonra állítom akkor tünik el, simánál nem. Lehet vmi bug amit majd javitanak?
-
félisten
-
Colos1
őstag
válasz bozsozso #43837 üzenetére
Az MS oldalán megvásárolható winek "dobozosak". Ezt direkt megkérdeztem anno tőlük, tovább lehet vinni.
Csak felhívták a figyelmem arra, hogy egy új gépen nem feltétlenül fogja elfogadni a kódot, de ha felhívom őket megcsinálják...
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
netpeti98
addikt
Ha letöltés (még nem telepíti) közben kikapcsolom a gépet folytatja holnap onnan a WU ahol abbahagyta? Elkezdte leszedni a gép, de éjszakára nem biztos hogy úgy hagynám, lehet fél óra, lehet 2 óra alatt megy fel, és elég hangos a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Végre megint kiírja a tálcán milyen nap van ez a szutyok...
The Truth is out there...
-
törölt tag
válasz bozsozso #43829 üzenetére
Ha a boltban veszed, lennie kell benne egy matricának is, legalábbis 8.1-en még így volt. Ezen van a telepítőkulcs. A gyárilag Windows-zal felszerelt gépeknél a licenckulcs a BIOS-ba/UEFI-be van égetve. Ezeken a gépeken egy Windows logót ábrázoló matrica van, és itt ez a matrica igazolja a rendszer eredetiségét.
De ha külön veszed a Windows-t, ott kell lennie a kulcsnak. Én utoljára 8.1-es OEM telepítőlemezt láttam, a mostani Win 10-em frissítve lett az egy éves ingyenes időszak alatt.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
A start menü telepített programok listáját el lehet tüntetni valahogy?
Véleményem szubjektív...
-
CirrMee
addikt
Kétszer lerobbant a telepítés. Két lehetséges problémát azonosítottam, próbálnám újra, most meg azt állítja a frissítő, hogy nincs több frissítés. Rá lehet venni ezt az idiótát arra, hogy ismét "találja meg", vagy innentől csak az ISO letöltése marad...?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Colos1
őstag
válasz bozsozso #43829 üzenetére
Én is az MS oldalán vettem, amikor kifizettem megmutatta a kódot. Azonban a kódot rögtön írd fel, mert utána már nem lehet előhozni, legalább is én nem tudtam, de a HW ID -s regisztráció miatt eddig nem is kellett. Számlát kapsz hozzá, elküldik emailben.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kicsit tudatlan vagyok. Hogyan lehet most hivatalosan win 10-et vásárolni? Bár még a win 7 is jó lenne, de azt már szerintem nem is árulják. Látom microsoft oldalról is meg lehet venni, gondolom fizetem letöltöm telepítem majd örülök ha sikerült és megy minden. Csak ilyen esetben az merült fel bennem hogyan igazolom az eredetiségét? Kapok névre szóló számlát vagy jár hozzá a matrica? Mondjuk most csak a microsoft oldalt említettem, de lehetne ez kérdés egy dobozos verziónál is. Gondolom a dobozba benne van a termékkulcs amivel aktiválhatom ezt neten levélben kapom meg? Bocs az oktondi kérdésekért de szeretném tudni mi a hivatalos út még akkor is ha hivatalos kereskedőtől veszem. Laptop vásárlás előtt állok és szeretném tudni mi a "teendő" ha win nélkül veszem.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz szabonagyur #43824 üzenetére
Igen. Érintőképernyő nélkül nincs rá esély? :/
(#43825) Tompie: ennek én kivételesen örülök, hogy nem kell különösebben célozni, ha bele akarok nézni.
-
Tompie
őstag
válasz birorichard #43819 üzenetére
passz viszont itt se a sarokban van a műveletközpont ikonja az óra után hanem előtte.
Nekem nem engedi áthelyezni -
félisten
válasz birorichard #43819 üzenetére
Az a Windows Ink nem?
-
HXY
addikt
Windows 7, 8-as kóddal megy még a tiszta telepítés új gépre?
-
CJ4567
nagyúr
Nálam még mindig semmi, 2 órája. Holnap remélem már kijön.
No Sana No Life
-
birorichard
őstag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet a sticky notes-ot az értesítések közé erőltetni, mint ahogyan itt is van?
-
azka79
aktív tag
Nekem is felpöttyent, a jelenlegi rendszerre frissítettem. Minden OK! mintha kicsit gyorsabb is lenne vagy csak placebo...
-
zeee
senior tag
minden rendben van eddig. a steam 1.6 memóriát használ? sosem figyeltem eddig. A chrome se piskóta. 12 megnyitott lappal vagy 2gb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tompie
őstag
válasz BladePocok #43814 üzenetére
...és a frissítési beállításoknál se sok változtathatóság van.
-
Tompie
őstag
A zárolási képernyőt nem lehet kikapcsolni ebben? vagy máshol kell?
Illetve a műveletközpont ikont az óra mögé tette, azt át lehet tenni onnan valahogy pl az óra elé?Egyébként nálam is nyugodt a rendszer és kb 5GB-val több szabad helyem lett a rendszer meghajtón
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz bobalazs #43803 üzenetére
"Zabálja az i5-öst mint a barom."
Nálam viszont olyant nem csinál.
Akkor inkább willódzon a tálca, csak ne egye a prockót?
Fasza, ebből lehet választaniAmúgy, szerintem rövid idő után lenyugszik majd, mert az új rendszernek kell egy kis idő, míg megszokik az új helyen. Értem ez alatt a kereső, és egyéb szolgáltatások, mire frissítik magukat.
De, hogy kicsit komolyabbat is kérdezzek.
A képnézővel meg lehet oldani valahogy, hogy ha egy képekkel teli könyvtáron a diavetítést választom, akkor ne a monitoron, hanem a TV-n jelenjen meg a diavetítő?
Mert, ha csak 1 képre kattintok rá, akkor oké, át tudom húzni a képnézőt a TV-re, és ezt meg is jegyzi, legközelebb ott indul, de így, ebben a módban még a diavetítése is csak ezt az 1db megnyitott képet mutatja. A win7 képnézegetője ilyenkor, ha diavetítést választottam, miközben 1db képet néztem, átlépett a következőre. A win10 féle sajnos ezt nem csinálja.
Ha wiszont egy teljes könyvtárra indítom a diavetítőt, akkor elsötétíti a TV-t, és a monitoron jön be a vetítő, és nem is lehet átmozgatni a TV-re.
Még akkor sem, ha a windows intéző, amiről indítottam a diavetítést, az a TV-n volt.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Maga a telepítés SSD-n kb 20 perc volt. Előtte a letöltés ugye sok mindentől függ.
-
törölt tag
-
BladePocok
tag
Ezeket le tudnátok ellenőrizni,hogy végül akkor mi igaz belőle és mi nem teljesen? (Pro userek) Ha így minden ami ott le van írva bejött,akkor talán fontoljam azt meg,hogy telepítem a novemberi update-et,ott mindent beállítok majd arra frissítsek AU-val később? Nem lehet az,hogy akármit is csináltam előtte,frissítés után ugyanúgy minden be lesz kapcsolva?
-
Beretvás
veterán
na már eszi a ramot.. ezt is mct vel kell feltenni hogy jo is legyen..:S
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Escape from Tarkov
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest