Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz csabi63 #15566 üzenetére
Ha visszaolvasol, leírtam, hogy mi történt:
1. VGA WHQL illesztőprogram felment;
2.a telepítő kérte a restartot, rányomtam;
3. már fekete képernyővel indult.Ilyen esetben, nehéz lesz az "A Shift lenyomásával állítsd le a gépet" alapfeltételet teljesíteni, mivel leállítás is egyetlen módon lehetséges szabályosan: úgy, hogy szerencsére a PC-n a főkapcsoló megnyomása szabályos leállítást végez.
Azt majd megnézem, hogy a be/kikapcsoló gomb megnyomásakor már nyomvatartott shift-billentyű esetén működik-e ez a dolog?Snoop-y: szerintem egy magára valamit is adó hálózaton a MAC szűrés alap dolog otthoni környezetben, ahol csak a 2.4Ghz-en látok magam körül 10-20 egyéb wifit. Onnantól meg azt oszt meg a rendszer amit csak akar, szerintem nem ekkora para ez. Ha meg egységsugarú userről beszélünk, akinek a wifijén semmiféle jelszó nincs, annak meg tök mindegy, nem tudja mi történik vele.
Azért vélem, hogy a W10 szolgáltatás úgy lett kialakítva, hogy segítse az embereket.
Annak meg elég kicsi az esélye, hogy egy illetéktelen épp a Te barátod gépéről - ami ismeri a wifi jelszavad - fogja megkapni/elkérni, majd a Te wifid hatótávolságában próbál jogosulatlan kapcsolatot csinálni. Ha ennyire kellenek az adataid, szimplán betörnek és elviszik a géped.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest