Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vesir
tag
Szeretnék egy távoli gépről egy állományt átvinni a saját gépemre.
Próbáltam a Windows-os Remote Desktop Connection nevű alkalmazással de ott valamiért 35 megabit/s sebességnél nem megy gyorsabban és ha közben mást is csinálok a gépen akkor valami ismeretlen errorral random megszakad az átvitel.
Megpróbáltam azt is, hogy a távoli gépen létrehoztam egy torrentet az állományról, seedbe álltam, saját gépen meg is indult a letöltés (DHT bekapcsolva) de így meg 800-1000 kB/s fölé nem igazán megy a sebesség.
Ezen hogyan lehetne javítani, tudom valahogy növelni a sebességet a Remote-os megoldásnál vagy a torrentesnél? Mindkét gép többszáz megabites netre van kötve, így ez nem kellene, hogy gond legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest