Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gti16v #45721 üzenetére
Üdv!
Nemrég linkelték itt a fórumban ezt a cikket, amely szerint, nem kell újratelepíteni a Wint, ha az a merevlemez nem lesz cserélve, amin az op. rendszer van. A leírás alapján elvileg alaplap csere esetén is működik a dolog, én még nem próbáltam, azért egy próbát megérhet, legfeljebb, ha prücök van, akkor marad az újratelepítés.[link] -
mezis
félisten
válasz
gti16v #45302 üzenetére
Telepíts még egy Process Hacker 2-t, azzal könmyebben látszik ha a processzort foglalkoztatja valami. (Ha AdobeFlashPlayer, csukd be a böngésző reklámos ablakait.)
Más: Régebben "percrekész" volt az alanti kisalkalmazás. Mostanában meg egyáltalán nem frissít. Mit lehet tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest