Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Pityke78 #48230 üzenetére
A programok betoltodese nem fog gyorsulni a 4g ramtól.
Ha elég lassú a hdd, pl valami oregebb, zakatolos fajta, akkor egy levelezo, egy firefox, vagy barmi mas bongeszo is csak azt fogja berregtetni, mert toltogeti be az apro fileokat. Ezen segit hiheteetlenul sokat az ssd.
Amikor megvettem az ssd-t, betettem a korabbi gepembe, amiben core2 proci volt, sata2 alaplappal. Marhagyors lett. Persze nem a crysis lett nagyobb fps, hanem a word annyi ido alatt toltodik be, mint korabban a notepad.
Amikor csereltem a gepet, i5-re, akkor sem lett gyorsabb. Amikro pedig win8-at, vagy win10-t probqlgatok uygamazon a gepen, akkor az ssd helyere szoktam dugni egy 250-es hdd-t. Kibirhatatlan tetűlassú minden.
Masik eset, amikor a gep nem bovitheto. Pl ismerosom 1magos, 1ghz-es 1giga ramos netbookja, win7-el. Ssd-vel egesz hasznalhato lett a gep.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest