Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Köszi a segítséget.
2 Mb RAM, kacag a májam! Csak azért, mert új vagyok Win7-el nem kell ilyen faszságokat írni.
Az, hogy majd kétszer annyit eszik alapból, mint az XP az igenis jelentős növekedés. Szerintem teljesen jogos a kérdésem. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől van, hogy kb 7x folyamat fut win 7 alatt idle ben? Semi szart nem tettem fel, szinte szűz. Driverek egy-két game stb.
Itt a screen a kezelőről.
Itt meg a process explorer. -
BalaNce87
addikt
válasz Psychonaut #33115 üzenetére
Köszönöm uram!
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az lenne a helyzet, hogy most dobtam fel egy win7et. Terás vinyó van a gépben és telepítéskor a tömböt nem engedte formázni pedig vadi új a merevlemez. Mondtam mindegy, úgyis le akartam választani rendszernek kb 150 gigát. Le is választottam és rá is pakolta szépen a windows.
Most viszont a maradék bő 800 gigát nem látom...
Van valami mód, hogy azt is aktívvá tegyem valami partíció kezelővel, telepítővel vagy elba..... a telepítést?[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan lehet kikerülni a ha windows egy fájlt vagy egy mappát alapból írásvédetté tesz? Úgyértem nem pipa hanem kitömött négyzet. És hiába vagyok rendszergazda nem tudom kiszedni az írásvédettséget.
Pl most kurzort akartam cserélni de nem tudok, mert nem enged felülírni egetlen kurzor fájlt sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Aktív témák
- Napelem
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.