Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
válasz
Csorbi #20268 üzenetére
Remélem, frissítés után tökéletesen megy az Edge. Újrainditás telepítés pár perc alatt megvolt,amíg letöltötte az tartott tovább. Lehet ,hogy vennem kellene egy saját routert ,most a vodafone box-ot használom.
Eddig nem volt gond,most volt ez,illetve feldobálja nálam is a bejelentkező ablakot ,de eltünik hamar. Lehet jelszót kellene módosítani.
Amúgy kb. 1 éves Asus lapos 11.gen i5, legális win 11 home, 8gb ddr4 ram. Szerintem a böngészés a teljesítmény 30% ha kihasználja.
Tekken 7-tel szoktam néha játszani rajta,meg se "konnyan neki"
Persze ha van jó tanácsod teljesítmény tesztelésben azt meg köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- Subaru topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest