Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sagajr78 #499 üzenetére
"Jön a tényleges squad doboz, amit normál játékban lehet használni. Ott a 3 fős egység nem legális."
Más szóval: beetetős csomag. Csudálatosan undorító üzleti modell.
"Ahol egy termiantor elfér, plána a rakétavetős puttonnyal, ott egy primaris is kényelmesen elfér."
A Cyclone Missile launcher az említettek után jött be, sőt, a Space Hulk szabályokban emlékeim szerint sose szerepelt, feladatköréből fakadóan nem beltéri használatra való.
Oké, ezzel az erővel az Assault Cannon is véleményes..."A regény trilógia sztorija igazából a mechanicus nagy ősi hajójának megleléséről (Arc Mechanicus), a körülötte lévő misztikumról, az ott talált technológiák fel/kihasználásáról és új területek tervezett meghódításáról szól".
Közben rákeresve megláttam, hogy Graham McNeill az író. Na nálam eddig ezért esett ki a keretből. McNeill követte el a Fulgrim-ot és a A Thousand Sons-t is. A Fulgrim nálam méltán indul a leggyengébb HH kötet címéért, és a A Thousand Sons is a rengeteg következetlenségével és csacskaságaival is meglehetősen gyenge volt. Utána ignoráltam McNeill írói munkásságát...
Részletesebben erről a #18-as hozzászólásban írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest