Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #7790 üzenetére
Mag elég jóféle, de törékeny. Gaussal nem vagyok jóban, sokan szeretik pedig, főleg relicezésnél látom.
Zaw csak a pengére ad MR-t, kitgun csak a chamber-re, viszont ezekből kell primary és secondary is. Secondary sztem felejtős, kuva nukorral nem ér fel semmi. Majd odabaccnak annak is... Primary kitgunból frankók építhetők, nekem van pár kedvencem. Az infested bombás és a csápos is jó, de többnyire rattleguts-al megyek, pontos, messzire hord, erős és rengeteg DPS (rivennel). Ahol fontos a pontosság/távolság, oda ezzel megyek.Infested cuccok nagy buli, sajna van ez a self stagger effekjük (ayanga-ból ez kimaradt sztem, így viszont embertelen a cucc), ezért kevésbé használom őket, inkább proboscis cernos, ha cc is kell.
AMp is érdekes dolog, kinek mi. Nem csak Eidolon van, érdemes sztem másra is tartani 1-2 változatot. Kedvencem a disc dobálós, tegnap Gian point solonál életmentő volt a hőkövetős korong.
Mecheknél pár modot és a lerobbant részekből tudok adni, de marketen is van ócón minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest