Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz MPowerPH #75001 üzenetére
Milyen cpu-t hűtesz vele? Nekem csak a sima ek blokk van, de nem vagyok elájulva a hőfokoktól (5900x semmi oc).
Illetve úgy gondolom nagyon vigyáztam a fittingek meghúzásánál, mégis a plexin a furatok körül apró repedések keletkeztek. (kb 5-ször csavartam bele fittinget) :/ Így annyira nem vagyok elégedett a minőségével.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz ilyen_85 #75002 üzenetére
Nálam eddig akárhány plexi, akril kütyü volt a gépem környékén, mindegyik az instant szökőkút kategóriát képviselte, akármilyen óvatosan próbáltam nem megtépni a fittingeket.
Azóta blokkból, tartályból csakis telibe fém jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ilyen_85
senior tag
válasz nyunyu #75003 üzenetére
Első vizes cuccom, így a külsőségekre mentem rá ha most építeném már egy szexi nikkel blokkot vennék
Vagy egy réz - nikkel változatot. Csak nem tudom, hogy jelentene ez bármilyen problémát, ha minden más nikkelezett.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
3 hét múlva itt a blokk. Sajnos várnom kell mert a GELID GP extreme nincs raktáron. Annyit várok, nem sürgős.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Réz blokkról galvanizáció nyomati milyen módon lehet a leghatékonyabban takarítani? -
senior tag
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy kihasználatlan XSPC TX240 radiátora?
(és meg is válna tőle?)üdv.: Boldog Ferenc
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Végre sikerült beilleszteni egy highflow LT-t a körbe.
Ek 360PE, Alphacool 360XT45, EK Vector gpu, EK Velocity Cpu és Ek d5 pumpa.
52%-os Pumpa sebességnél 60LPH ez jó értéknek számít?
100% 190LHP 9/13-as cső és 1db 45 és egy 90fokos idpm van a rendszerben. -
Joshi
titán
válasz llacee #75010 üzenetére
Az átfolyt vízmennyiség nem annyira fontos. Sokkal fontosabb, hogy a pumpa csendes maradjon, illetve a hőfokokat monitorozni kell terhelés alatt. Be kell állnia a rendszernek egy egészséges hőmérsékletre (cpu, gpu). Persze ez sokban függ a ventilátorok sebességétől is. PWM vezérléssel be lehet állítani egy IDLE csendes profilt, és egy LOAD terheléses profilt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
FYI:
https://twitter.com/WatercoolEN/status/1524304492908494848
Together with @Noctua_at, we worked on the NF-A20 HS-PWM chromax.black. With an extended speed range up to 1200rpm, it achieves over 40% more flow rate and a 90% higher static pressure. Thanks to a minimum speed around 400rpm, silent enthusiasts won't be left out.üdv.: Boldog Ferenc
-
MPowerPH
félisten
Alul a 90 fokosok megint megadjak magukat... Ezek most a valtozatossag kedveert XSPC -k. Semmi extrem igenybevetel, annyi, hogy a csovek kicsit feszitik oket a forgaspontnal.
Mondjatok mar nekem olyan adaptert plz. ami azert ennyit kibir.Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
válasz Czmorek #75023 üzenetére
Szét igen, de hogy össze is...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
válasz MPowerPH #75027 üzenetére
Mindegyik mocorgós lesz idővel. Talán a régi aquacomputeresek nem, azok jó pár év után is feszesek.
Merev csővel egyszerűbb.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Ezer eve nem jartam erre es most is lehet csak bucsuzni jottem. Nem igazan van idom a megepites ota elvezni a gepem igy eladom. Ezutam masra ontom a penzt felsobb/jobbos nyomasra a kettot nrm lehet
Az eladashoz a multkor lottem par fotot azt be spamelem ide
Ha valakinek lenne tippe egyben mennyit erhet a hasznalt piacon ne tartsa magaban. A bearazos topik szerintem nem tud egy ilyet egyben beloni -
perecKING
senior tag
válasz tomcat78 #75039 üzenetére
Epp a palyazos vonalra tervezek visszaterni gsxr vonalat celzok de meg leszunk ezert dorgalva by topikgazda
Az uj konyokkoptatos borruhat sem volt nehez kimagyarazni csak kevesbe indokolt a gep elottViszont az hogy karacsony elott mennyit koltottem el 1-1 g1/4 csatlakozora a vizhuteshez azt nem mernem bevallani itthon
[ Szerkesztve ]
-
-
JasL
senior tag
Sziasztok!
Árazásban kérnék segítséget. Megmaradtak Alphacool és Phobya fittingek, dugók, stb, meg egy rakás venti. Meg tudnátok mondani, kb mennyit ér így egyben? Évek óta nem foglalkoztam vízhűtéssel, fogalmam sincs mennyit érnek. [kép] [kép] [kép] [kép]
Nem akarom árulgatni, egyben akarok megszabadulni tőle, mondanátok rá egy árat, amin fix hogy valaki instant elviszi mint a cukrot de azért nem 2 fillér?[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre, remélem mindenki jól van!
Új LTT videoról jutottatok eszembe, csináltak egy félpasszív kört ahol az asztal radiátorokból van! Letettem a hajamat, nagyon érdekes build lett!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant