Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
válasz
helkis #13381 üzenetére
Szia!
KÖBE: igen, láttam a tagdíjat, de még azzal az éves 1800Ft plusszal is bőven beljebb vagyok. Közben megnéztem a tagsági feltételeiket - mivel egyesületről van szó - ahol ez áll: "Abban az esetben, ha egyéb források nem lennének elégségesek az Egyesület tárgyévi kötelezettségeinek teljesítésére, úgy a Küldöttgyűlés – vagy szükséghelyzet esetén, ha ezt a Küldöttgyűlés a felügyeleti szerv (PSZÁF) felhívására nem teszi meg, úgy a felügyeleti szerv - pótlólagos befizetést írhat elő a tagságnak. ... A pótlólagos befizetési kötelezettség alapján az Egyesület tagja által teljesítendő befizetés nem haladhatja meg a tag által a pótlólagos befizetési kötelezettség teljesítése nélkül az Egyesület részére bármilyen jogcímen évente teljesített befizetései 100 százalékát."
Ha jól értelmezem ez annyit tesz, hogy max. a duplájára ugorhat a díjam. Azzal meg még mindig alatta maradok a jelen biztosítóm jövőre ajánlott díjánál.
Na mindegy még rágódom rajta! A felmondás már tuti biztos, a megkötésre meg még lesz időm!Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
válasz
helkis #13381 üzenetére
Szia Helkis!
Ezek szerint nagyon bénán írtam le a bajomat (
), megpróbálom röviden-tömören összefoglalni:
-Samsung telo (L700) a Samsung PC Studi 3 szoftverével -->user ezt szépen használ a mai napig SMS, kép fel & le + telefonkönyv szerkesztésre.
- user elgondol, hogy mobil internetet kipróbál ezen Samsung teloval.
- user azt lát, hogy PC stúdió "NetWizard" része a mobilnet kapcsolatért felelős --> nosza: elindít
- Netwizard hibát dob
- user bénázik és segítséget kér
- user segítséget kap (és örül) -> wmp-n értetlenkedik (de ez az ő baja)
Röviden ennyi!> modemdrivert a telóhoz --> ezt fogom tenni, köszönöm a tippet; látszik, hogy zéró ismeretem van a témában.
Üdv': __Zs__
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Autós topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest